Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2022 "да потому что я честный"! Це просто відмазка і признання власної неспроможності. Какой неспроможности, думешь, что меня знаешь? Если я не заливаю тут всем, какой я молодец или мой зять/сват/дочь/брат? Не пишу какое дерьмо миникупер? Дед, да ты упоролся, видимо жизнь к закату и хочется восхвалений, а ни кто и не хвалит, да? Ну и давай тут заливать соловьем, какой же ты специалист и молодец, что накануне выпил, а что сьел. Ты мне напоминаешь девочек/эскортниц, которые прежде чем сьесть булочку, со всех сторон с ней селфи делают, и в интерент выкладывают, вот только за кадром останется жирный член, что приходится посасывать, чтоб эти булочки фотографировать. Вот только там, в инстаргамах, курицы без мозгов, а тут ты - старый, марзматичный дед ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2022 Какой неспроможности, думешь, что меня знаешь?Я не знаю тебе, а просто аналізую твої вислови - як ось цей - ты - старый, марзматичный дед ))) Якщо б це було один раз - списав би на несприятливі обставини. А повторення свідчить про серйозні проблеми.Ти ж, напевно, підозрюєш, що мені байдуже до твоїх висловів і твої висловлювання характеризують тільки тебе і твій розвиток, як особистості. Щось я тут загнув - точно не второпаєш, але хоча б зроби зусилля - звивина не з'явиться, але може якась складка заляже. Ты мне напоминаешь девочек/эскортницЦе також свідчить, що хто з чи м поведеться - того і набереться. А ти у мене асоціюєшся з написом на клітці з мавпами - "Обережно - кидаються власними екскрементами."Якщо я деколи ділюся миттєвостями свого ницого існування - це для того, щоб читач подумав - якщо такий нещасний і маразматичний та дурний дід досягає такого - він легко зможеш так само. Я був у твого земляка в Польщі - він зібрався з силами і організував власне СТО в чужій країні. Це точно не було легко, але ж зміг! Він молодець. А ти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2022 Тут тех, кто уехал, уже всех и не упомнить... не дождались твоего любимого монобольшинства. Кстати, а чего ж не хвалится мой земляк тут на форуме своими достижениями? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2022 Кстати, а чего ж не хвалится мой земляк тут на форуме своими достижениями?Це до мене питання? Краще звернися до нього. Він тут писав кілька раз, але може не хотів потрапити під обструкцію, або занадто зайнятий своїми справами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2022 Кстати, а чего ж не хвалится мой земляк тут на форуме своими достижениями?Це до мене питання? Краще звернися до нього. Він тут писав кілька раз, але може не хотів потрапити під обструкцію, або занадто зайнятий своїми справами. Ска, какой скользкий тип! К тебе, конечно - ты ж его пример приводишь, так просвети! Звиздишь, выходит, раз в кусты... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2022 ты ж его пример приводишь, так просвети! Тобі треба - ти і шукай собі. Звати його Антон і якісь цифри.А ось його СТО. https://www.google.com.ua/maps/@52.3341101,14.5956348,3a,60y,304.87h,77.75t/data=!3m6!1e1!3m4!1sW0q1pp5tQ0mz6-h_Xu4lKg!2e0!7i13312!8i6656 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2022 Купил, веерные форсунки, а то старые разморозились этой зимой.Установил разгрузочное реле в цепь моторчика омывателя, ато приходило 9 вольт с подрулевого выключателя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2022 Звиздишь, выходит, раз в кусты...Раз ти такий лєнтяй - знайшов. http://vaz2101.com/index.php?/topic/21393-polshaili-kak-hohol-v-evropu-podalsya/page-1?hl=antoniovaz2106 Можеш мене ще пообзивати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2022 Кто их Донецкой области, нужно ближе к середине марта махнуть в Краматорск на пару дней,как там сейчас дела обстоят, стоит рисковать или лучше не надо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2022 @optimus prime, С чего форсунки веерные, с какой машины точнее? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2022 или лучше не надо?Куди таропішся - безкоштовно завезуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2022 @VETERAN,??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2022 @nightwolff, мобілізують на фронт. Ми ж патріоти - не станемо дезертирами! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2022 @nightwolff, мобілізують на фронт. Ми ж патріоти - не станемо дезертирами! я не служив... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2022 @nightwolff, тим більше - ще не пізно. Це мені вже тяжко умовляти - у мої практично 70, а ти ще молодик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2022 Це мені вже тяжко умовляти - у мої практично 70, Тта-ну,еще как минимум лет пять можна с девочками любовью занимацца. Я однажды (а можт и дважды) по пьяне тут было сказал,шо с чертями на том свете буду брагу бухать (котлы есть,кипяток есть,от плохо там нету сахара и дрождей),а ты мне сказал шоб я не богохульствовал. Да,но яж не виноват шо Бог отправил в ссылку на Землю Сатану (бо там шось они тоже поделить немогут).Армагедон в любом случае будет,не быстро но будет. - Кадато случай был рано утром,звонят колокола и идет женщина в церковь,я спрашиваю шо-за прадник,она говорит Рождество Божей Матери. - Я так стопорнулся и спрашиваю/ Божей матери или Матери Исуса Христа,и тут она тоже стопорнулась секунд на пять,вопрос она мой поняла но так и не ответила. Если можна тада вопрос к тебе/ так-как всеже будет правильным Рождество Божей Матери или Рождество Матери Исуса ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2022 как всеже будет правильным Різдво Пресвятої Богородиці, християнське свято, в Православній Церкві входить в число Богородичних двонадесятих свят, з нього починається річне коло церковних свят.http://blyzhchedoboga.com.ua/rizdvo-presvyatoyi-bogoroditsi/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2022 И всеже остется много вопросов : - Был старый завет (написаный апостолами, учениками или пророками или какимто Васей или Андрюхой) и вдруг прилетели космонавты и переписали Конституцию на свой лад,тобто в моем понимании это "Новый завет". - И всеже вопрос остается открытым / Мать Господа Исуса Христа : Господь это одно,тобто Господь это всевышний (Бог),где он взялся никому не известно и неодна церковь на это вопрос не ответит. Исус есть Исус,тобто сын Дивы Марии. Вопрос так почемуже на Исуса говорят/ Господь наш Исус Христос ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2022 ВопросЗвернись до місцевого священника. До попа не йди - дурять народ.Можеш зайти в монастир і перекантуватися рік - другий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2022 Тта бухари они,шо Священники/шо Попы. Кадато был случай попа одного с утра опохмелил пивком (пришлось идти за второй бутылкой пива,мою усадил и не гыкнул). У меня церьковь недалеко,вышел среди ночи покурить,слышу колокола бьют (праздника небыло никакого),более вероятно кагором увалились. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2022 @Сергей72,не заморачивайся, безусловно есть высшие силы,космос и т.д...а религия придумана чтобы управлять стадом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2022 Кто их Донецкой области, нужно ближе к середине марта махнуть в Краматорск на пару дней,как там сейчас дела обстоят, стоит рисковать или лучше не надо? пока спокойно, но ситуация может резко измениться за день и даже за час, а ты на конец марта гадаешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2022 @Сергей72, купи собі катехизис - там знайдеш відповіді на свої питання. Тільки вибери собі відповідний - щоб не потрапив у лапи якоїсь неканонічної секти. Або навпаки - щоб саме бачення цієї секти вивчити. https://prom.ua/ua/p1390079031-katehizis-doktrinam-biblii.html Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2022 Агоу... П'ЯТА КОЛОНАаа!!! Де ви, куди поділися? Стоїте в черзі за каліброваними подарунками від братів? Кармани ширше відкрийте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2022 Пздц.... Никогда бы не подумал.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах