VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2022 Никогда бы не подумал.... Ага. Ніколи не було і ап'ять. Це ж типова мокшанська поведінка. А @optimus prime, вже десь там у пустині бухає з братами... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2022 @nightwolff, що там у вас під Румунією діється? У нас, у Львові, кілька раз була повітряна тривога - зранку якийсь дрон прилетів, а під обід русскій винищувач небом промайнув. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2022 а у нас не сладенько, второй день под городом град и пионы работают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2022 @Солекс Делортович,по СМИ Чернигов вроде отбили, как на самом деле? Пы.Сы. В Виннице относительно спокойно. Слышали полтора взрыва. Но сирена тревоги задолбала. Раз в 2 часа стабильно с 4-х утра... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2022 @VETERAN,у нас поки спокійно, якщо не враховувати паніку що була вчора на АЗС і магазинах,газу більше немає поки що,зарплату видали всю відразу.... Через КПП на Румунію валят очканавти,черга капець, тікає хто може,кого пускають Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2022 черга капецьУ нас одна черга на перехід - 30км у два ряди. Кажуть, що на 2-3 дні.Брати автомата, поки дають, чи потім просто на землі підібрати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2022 вдруг прилетели космонавты и переписали Конституцию на свой лад,тобто в моем понимании это "Новый завет".Вже є ще одна заповідь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2022 @Солекс Делортович,по СМИ Чернигов вроде отбили, как на самом деле? Пы.Сы. В Виннице относительно спокойно. Слышали полтора взрыва. Но сирена тревоги задолбала. Раз в 2 часа стабильно с 4-х утра... Вчера ночью только танки слышно было как проходили за городом, ночью было тихо, так что поспал даже, утром тяжёлая артиллерия разбудила, снова наши насыпают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2022 А как вы думаете наш дед свалит или перекрасится? Тот дом на Лобановского от моего дома в 15 минутах хотьбы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2022 @dimon_21061,а что там? @Солекс Делортович, держитесь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2022 Ракета попала в жилое здание, пока есть данные о нескольких пострадавших. Эти здания находятся недалеко от аэропорта Жуляны, а его бомбили с утра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2022 @dimon_21061, пздц,а то я новостям по телеку не сильно верю,а в Ютубе все по разному говорят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2022 Инфа верная, я знаю этот дом. Кстати имишшин живёт тоже в этом районе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2022 Тот дом на Лобановского от моего дома в 15 минутах хотьбы. Сильно жахнуло? По фото там жуть просто.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2022 я новостям по телеку не сильно верю Я трохи довідуюся не з новин. Цієї ночі мій внук вже отримав бойове хрещення - він служить у Василькові і це там крошили москальський десант. Зараз ще виловлюють уцілілих орків по лісах-полях. Два моїх племінники вчора вже приєдналися до війська - вони досвідчені - не одну ротацію на Донбасі відбули. Треба вилізти на дах - переконатися, що придурки міток не наставили. p/s Вночі не дуже вдалося виспатися - чекали на біженців з Києва - обіцяли їх поселити у себе. Сильно затримуються - величезні корки на в'їзді у Львівську область. А ще їх обстрілювали москалі з вертольотів. Прийшлося міняти маршрут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2022 Вот говорят что отбили Херсон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2022 Третий час арта лупит так что стены трясутся, город обступают с трёх направлений Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2022 Сильно жахнуло? По фото там жуть просто.... слышимость была очень и очень Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2022 Я такого не розумію - під Броди кинули десант 60 придурків. Це типу - тренуйтеся, бандерівці? Ну постріляли їх. Зараз аналогічне під Золочевом. Хлопці вже на місці - чекають... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2022 Я считаю что самое дорогое что есть - это жизни людей. Война в Европе в 21 веке это офигенный зашквар. Мы самая бедная страна Европы на сколько нас хватит? Я за мир! Я ненавижу таких как дед, которые все эти годы распалювал воржнечу между нашими народами - гореть тебе в аду п и д А р!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2022 Мы самая бедная страна Европы на сколько нас хватит? До останнього москаля на нашій землі. А далі будемо самими мирними. Я ненавижу Ти мене приємно здивував - ти сам від своєї ненависті репнешся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2022 Врахуйте, що українці протистоять цілій коаліції - відразу дві держави напали на нас - не одна Росія, а ще й Білорусія. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2022 При чем судя по СМИ противостоят ОЧЕНЬ достойно!!! 1 Emissions відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2022 При чем судя по СМИ противостоят ОЧЕНЬ достойно!!! так точно, не 2015-й Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2022 Я считаю что самое дорогое что есть - это жизни людей. Война в Европе в 21 веке это офигенный зашквар. Мы самая бедная страна Европы на сколько нас хватит? Я за мир! Я ненавижу таких как дед, которые все эти годы распалювал воржнечу между нашими народами - гореть тебе в аду п и д А р!!! Да ты что... так это он во всем виноват. Модеры, дайте бан за оскорбление. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах