Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Идиот готовит ядерное оружие,это писец
вот это настораживает ппц. От этого конченого можно ожидать чего угодно.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Думаете пустит?
думаю путлера сейчас такого великого сильно бесит что против него весь мир. Плюс он на Урале гдето сейчас. Плюс когда в интервью лукашенко угрожал Зеленскому, то сказал что если он не успокоится, то ему ни один бункер не поможет... Вот всё это в совокупности и настараживает...

Поділитися повідомленням

Думаете пустит?

если будет загнан в угол можно даже не сомневаться

Тогда выходит, все?

Поділитися повідомленням

если будет загнан в угол

Так він вже навіть не в куті, а в западні. З кута хоч вихід є.

Тогда выходит, все?

Ти можеш не переживати - він канал бомбити не буде. Це нам тут вже можна напружуватися.

274293722_3066152050312369_1747964446210

Поділитися повідомленням

Думаете пустит?

если будет загнан в угол можно даже не сомневаться

Тогда выходит, все?
если верить новостям то взять Киев у него не получается,а заднюю он не включит, остаётся только красная кнопка, либо переговоры

Поділитися повідомленням

Хотя я смотрю и российские новости,там говорят что Киев окружён и вообще треть Украины окупированно,и кому верить!?

Поділитися повідомленням

кому верить!?
Я також шерстю ці рашистські канали - брешуть нагло і без перерви. В рашці почався ярий пі...ц. В магазинах вигрібають абсолютно все по скажених цінах - світ припинив поставки. Французи завернули і конфіскували цілий корабель з вже купленими рашкою автомобілями. Фінансів заморозили на більше, ніж трильйон доларів. Зупинені розрахункові можливості майже всіх банків - це про СВІФТ. Літати по світу рашці буде важко - кругом небо закрили. І ще дуже багато всякого різного. Навіть родини Путіна і т.д. готуються валити додому.

Що вже говорити про бої, якщо навіть цигани крадуть у них танки.

Поділитися повідомленням

после 080808 тоже были санкции и осуждение и что толку

Теперішні навіть порівнювати якось незручно. Морди роспропагандонів стали дуже пєчальні.

Футбол у них вже забрали - гімн і герб також. Ніхто з ними грати не хоче. А Пу ж так звик, щоб бути супур-пупер важливим.

Єдине чим ще можуть страшити - підривом Чорнобиля, падінням МКС і атомною бомбою. З бомбою також напряжно - за ці роки там вже не уран, а магнієві опилки - є така думка.

Поділитися повідомленням

там по пути ковровые бомбардировки к примеру
Я навіть знаю де - я вже писав раніше. Росія завжди починає зі знищення найбільш русифікованих регіонів. Невже ви досі цього не помітили? Я на це звернув увагу ще знайомлячись з історією Львова - "асвабадітєлі" першими розстріляли місцевих комуняків. Так само діяли і Лєнін зі Сталіном - нищили своїх. Та і в сучасності - Росія вісім років що витворяла зі своїм  - найбільш проросійським - Донбасом. Та і кримчани - доокупаційні - тепер вже щиро жаліють і потерпають від панаєхавших.

Поділитися повідомленням

З бомбою також напряжно

И НАТО позволит загадить Европу? Скорее всего, засекут изменение сигнатуры со спутника (оно ж строилось за царя Гороха и защиты от такого нет) и взорвут прямо в пусковой шахте.

Поділитися повідомленням

Пугая мир масштабом перемен,

Заваривая варево крутое,

Россия поднимается с колен,

И снова ее выебут, но стоя

Поділитися повідомленням

Ну от...

Харьков только что массировано обстрелян из Градов. Десятки погибших и сотни раненых !
Этот ужас должен увидеть весь мир !
Смерть оккупантам !

Авіабомба ФАБ-500 М62, що не вибухнула. Околиці Харкова.
274987761_1166353640840004_7247657321493

Поділитися повідомленням

Боже какая же беда... Зачем бомбить простые жилые дома??? Смысл??? Или это уже агония....

Поділитися повідомленням

Смысл???
Бий своїх - щоб чужі боялися.

Як одна дура казала - у них чєлюсті інакші...

Поділитися повідомленням

а зачем работать если такая жопа на улицах? по моему вам надо куда то на запад валить, будет только хуже

я тоже работаю, но у нас пока не стреляют, зато люди гребут продукты и топлива нет

Поділитися повідомленням

эвакуироватся в город
В який город, в Херсон? Херсон ніби то ще не окупований, але не знаю як там з околицями.

на запад валить
Напевно вже піздно - кругом блок-пости. Щоб тільки заїхати у Львів, треба багато годин чекати. В інших містах може трохи простіше, але не значно. Можна спробувати прокрастися якимись грунтовками, але можуть зловити місцеві хлопці і пристрасно розпитувати - куди прямуєте. Надворі військовий стан - застріляють і совість не мучитиме.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз