Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

У нас проблеми з цукром і всякими муками-крупами. Хліба не вистачає, бо на хлібзаводах борошно закінчилося. У мене сусід торгує хлібом - трошки розповів. Бензин дорогий, але є і черг на заправках нема. Не бачив газу на заправках - прийдеться перескочити на бензин.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

ну лучше наверно постоять в многочасовых очередях на блок пост чем находится под обстрелом и без еды и воды. Хотя через границу уже не пустят, хз тогда что делать, надо же где то жить. У нас воду пустили по резервному пути из карловского водохранилища, зеленая и воняет ужас, я поначалу даже варил на ней есть и не замечал

Поділитися повідомленням

Хотя через границу уже не пустят, хз тогда что делать, надо же где то жить.

У Львові трохи опікуються біженцями - найімовірніше десь поселять і накормлять. Кордон відкритий, але для машин дуже довгі черги. Зате пустили кілька додаткових поїздів до кордону і поляки повідкривали піші переходи. З іншого боку залізниця є безкоштовною по Польщі та Німеччині. Поляки підбирають прямо на кордоні і власними силами везуть на розселення.

У мене щойно полетіли знайомі до Канади і вже чекаю на інших - їх хату грохнули і вони перебиваються в якомусь спортзалі київської школи.

Поділитися повідомленням

Перед следующим раундом переговоров ещё больше будут наступать, чтобы иметь больше козырей на руках

Поділитися повідомленням

к нам в город тоже привезли людей из под обстрелов, поселили толи в техникуме толи в ДК

Поділитися повідомленням

Знову сирени вили і по тєліку оголосили повітряну тривогу. Сиджу в хаті і спостерігаю за пустими вулицями.

Вже відбій - близько пів години тривожилися. А я вже протигази приготував - лежать під руками.

По ТВ пояснили, що тривогу відразу оголошують по всіх містах, бо не відомо куди то полетить. А вже коли ясно - одним відміняють, а іншим повторно оголошують.

Поділитися повідомленням

Є тут аси по телеграм? У мене злетів і мені не вдається відновити. Реєструю на телефонний номер і мені не приходить СМС з кодом.

Поділитися повідомленням

Привет всем.

Привіт! Я чув, що ураган накрив.
Да что то сильно взялись. В моем городе пока сравнительно тихо, но шастающий ловят со стрельбой. С 15 комендантский час.

Поділитися повідомленням

у меня телеграмм еле работает, видео вообще не грузил днем, очень большая нагрузка видимо, плюс скорее всего какие то узлы разрушены в результате боев и нагрузка ложится на оставшиеся

и на работе инет укртелекомовский еле живой, скорость на уровне 2007 года

Я думаю Харьков и Киев со временем превратят в донецкий аэропорт (((

да ничего еще не ясно

Поділитися повідомленням

С весной.

Держитесь.

Все будет хорошо.

Поділитися повідомленням

Опять на работе эвакуация,развез девченок по домам и зарекся больше туда ездить,все,пускай увольняют.Сидим дома

Поділитися повідомленням

эвакуация

І що, справді щось рвануло?

У нас зараз також сирени виють.

От блін - вже відбій. Навіть взутися не встиг.  :bk:

Поділитися повідомленням

У меня на работе тоже вчера в 24:00 выла сирена, рядом аэропорт,я как раз закрывал смену,посмотрел в окно, ничего не видно, дальше закрывал смену

Поділитися повідомленням

Я работаю на заводе металлоконструкций. 24-го завод стал естественно, а сегодня вышли на работу. Варим формы для фунтдаментных блоков, которые пока будут применятся на блок постах. В цехах шумно, сирен не слышно, никто не разбегается...

Поділитися повідомленням

Я работаю на заводе металлоконструкций. 24-го завод стал естественно, а сегодня вышли на работу. Варим формы для фунтдаментных блоков, которые пока будут применятся на блок постах. В цехах шумно, сирен не слышно, никто не разбегается...

У вас не захваченая територия

Поділитися повідомленням

которые пока будут применятся на блок постах
Поки зварите. Поки заллють. Поки затвердіє. Війна скінчиться. Не простіше готових десь на будові набрати?

Поділитися повідомленням

Видал что с эпицентром в городе что вы строили?

Поділитися повідомленням

мясо молочку раскупили почти везде
Сьогодні був у Ашані - м'яса - молока повно. Але я і так не в магазинах беру, а на базарі. У нас дешеві рибні консерви зникли і всякі крупи.

Мене ну дуже дивує та війна - кілька танків і вантажівок заїхали в місто - все - окупували. Тисяча босяків у касках окупували півмільйонне місто? Це як у 2 Світову - два фашисти ведуть на розстріл кілька тисяч.

Поділитися повідомленням

Це мобільний крематорій, десятки яких окупанти привезли в Україну. Саме тому вони не визнають масові жертви - нема тіла, нема діла.

275075008_5240764422602304_3039906162860

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз