Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 2 березня 2022 мясо молочку раскупили почти вездеСьогодні був у Ашані - м'яса - молока повно. Але я і так не в магазинах беру, а на базарі. У нас дешеві рибні консерви зникли і всякі крупи.Мене ну дуже дивує та війна - кілька танків і вантажівок заїхали в місто - все - окупували. Тисяча босяків у касках окупували півмільйонне місто? Це як у 2 Світову - два фашисти ведуть на розстріл кілька тисяч. ну так у нас режутся артерии снабжения, а это даже мы не в кольце, а в Киеве и Харькове наверно вообще ничего не достать либо очень задорого, прямо блокадный ленинград Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 2 березня 2022 @optimus prime, Я ОЧЕНЬ рад что живу в далеко от эпицентра событий. Пока мы тут слышали только пару взрывов. В остальном всё спокойно кроме полу пустых полок в магазинах... @VETERAN, У нас перекрывают полностью все подьезды в сёла. Не блок посты, а прям перекрывают. Дай Бог чтобы через недели 2 это все закончилось! Видал что с эпицентром в городе что вы строили? слышал что подорвали. Тоже вспомнил за него, но фото не видел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 березня 2022 Дай Бог чтобы через недели 2 это все закончилось!Занадто довго - рашисти встигнуть підтягнути резерви. Треба інтенсивніше давити ту наволоч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 2 березня 2022 Не хочу нагнетать панику но это на долго Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 березня 2022 это на долгоСудячи з даних американців, з того, що приготував Путін, використано 80%. Вже прийшлося оголосити мобілізацію в Росії, а це не швидкий процес. Тому, якщо приспати тих, що вже у нас - їм прийдеться починати спочатку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 2 березня 2022 Не хочу нагнетать панику но это на долго Думаю пока оружие и снаряды не кончаться... Новых брать неоткуда и делать тоже скорее всего проблематично. Разве что примитивное из того что есть... Это месяца с такими темпами расходов... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 2 березня 2022 Вже прийшлося оголосити мобілізацію в Росії, а це не швидкий процес. не верю. Армия как минимум 100-150 тыс. Даже если поверить нашим СМИ сейчас около 6000 двусотых и пускай 10 000 трёхсотых. Осталось 80-130. Это совсем не мало.... Но это моё предположение... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 березня 2022 Это совсем не малоЦе мізер. У нас поліцейських пів мільйона і цього не досить, для тотального контролю території. Якщо розмазати військових Росії по Україні - вийде по кілька москаликів на село. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 березня 2022 Вже прийшлося оголосити мобілізацію в Росії, а це не швидкий процес.не верю. Армия как минимум 100-150 тыс. Даже если поверить нашим СМИ сейчас около 6000 двусотых и пускай 10 000 трёхсотых. Осталось 80-130. Это совсем не мало.... Но это моё предположение... ну так а территорию им свою под защитой тоже держать как бе надо, а она там громадная 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 березня 2022 Просто оцініть потенціальний резерв - на момент початку війни у нас було близько 250 тисяч вояків. В найактивнішому резерві було 450 тисяч навчених і загартованих в боях. І ці 450 тисяч вже практично в строю - просто в процесі розстановки по позиціях. Щоб вести успішний наступ, потрібна принаймні триразова перевага. В Росії всіх разом стільки не набереться. І це ще не активувалися наші диверсанти по всій Росії. Ви помітили, наскільки часто із нашої землі торчать ракети, що не вибухнули? Так ото - термін придатності тої піротехніки вже закінчився. І то не сьогодні. То ще я колись давно робив плати для управління тими калібрами, а це було десь років 35 тому. Прекрасно пам'ятаю, які проблеми були при здачі тих "іздєлій" у ВП. Чомусь висипалася металізація з перехідних отворів у багатошарових платах. Я то знаю чому - просто дуже гнали план і я свердлив на швидкості 90 тисяч обертів, замість 27. Відповідно стінки виходили заплавлені, а не шороховаті. До речі - Іскандери також вже видихаються. З ядерною тріадою ситуація також напружена, але про це колись іншим разом. Завили сирени - іду прошвирнусь по місту. Гляну, що довкола діється. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 березня 2022 Гляну, що довкола діється. Прогулявся я через все місто. Несподівано над самими дахами промайнув винищувач - навіть не встиг глянути який. Біля воріт ВЧ валяються їжаки мало не в людський зріст. Міська рада оточена бар'єрами і черга чоловіків, щоб записатися у тероборону. В центрі розминувся з групою зелених космонавтів - нічого так виглядають наші оборонці - зовсім на партизанів не подібні. На стометрівці - проспекті Свободи - бачив кореспондентів якихось трьох каналів. Один говорив англійською, другий арабською, а третій мовчки знімав транспарант РУССКИЕ ИДИТЕ XYЙ російською та англійською мовами. Це для англоязичних москалів? Транспорт ходить нормально. Банки майже всі зачинені. Хотів у Ощадбанку закинути грошей на картку - не вдалося. Не було черги, але витримав тільки пів години - не цікавий я для них. І ще. Вже повертаючись додому, побачив магазин з вивіскою - "Одягнемо і нагодуємо біженців безкоштовно". Туди якраз заходили кілька жінок з дитиною. Молодці. 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 березня 2022 @optimus prime, Я ОЧЕНЬ рад что живу в далеко от эпицентра событий. Пока мы тут слышали только пару взрывов. В остальном всё спокойно кроме полу пустых полок в магазинах... Не дай бог тебе такое пережить.Особенно волнуясь за нездоровых родителей, когда ночью над твоим домом пролетает пару десятков вертолетов и не знаеш пальнут они или нет 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 березня 2022 Не дай бог тебе такое пережить.Ну тепер вже тобі легше - свої прийшли - так довго чекав їх.ZIR, Алексхарт дозвонився? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 березня 2022 Не дай бог тебе такое пережить.Ну тепер вже тобі легше - свої прийшли - так довго чекав їх. Думал хоть в такой тяжелой ситуации у тебя проблески разума появятся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 березня 2022 у тебя проблески разума появятся А звідки у бандерівця така розкіш, як розум? Це ж тільки ватники таким володіють. Принаймні вони так вважають і тому завжди отримують такі хороші результати. Чули? Антон Геращенко 14 хв · Одним зрадником України стало менше. Судячи з усього, розстріляний невідомими патріотами як зрадник за законами військового часу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 2 березня 2022 @VETERAN, Действительно слава Богу что мы это не видели. Потому мы и не понимаем всего ужаса этой войны. У нас окна с дверьми не вылетали, мы не видели людей разорваных на улице, нет голода и т.д. Так что благодарим судьбу что живем не там!!! @optimus prime,держитесь! Вкус победы для вас будет особенно "сладким". Ну и для поднятия духа есть хорошие новости: акции сбербанка стоят 1 цент. В рашке начинается голод т.к. они употребляют больше чем производят, а уже и не завозят. Начинают выходить люди на улицу, Немцов призывает народ забить собою все тюрьмы чтобы сажать небыло куда. Идиотизм - детей с противовоенными плакатиками увозят на автозаках) Детей, Карл))) Собираются вводить военое положение чтобы митинги стали противозаконные))) 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 березня 2022 @optimus prime,держитесь! Дай бог дожить, без нужных мне медикаментов будет очень туго, а аптеки пусты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 березня 2022 Вкус победы для вас будет особенно "сладким". Я тільки радітиму, якщо нас буде тішити одна і та ж перемога! без нужных мне медикаментов будет очень туго, а аптеки пустыА Нова Пошта до вас не їде? Мені он з Харкова посилку привезли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 2 березня 2022 @optimus prime,передать по почте или автобусом я так понимаю не вариант? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 березня 2022 @optimus prime,передать по почте или автобусом я так понимаю не вариант? Ладно,забей,проехали есть дела поважнее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost in shell 27 Скарга Опубліковано: 3 березня 2022 optimus primeВ Киеве редкие аптеки работают. Возле м. Университет - 2 Фармації. Из полутора десятков в районе. Светофоры работали в режиме мигалки - столько народу в смятку побилось, что опять включили.Новая почта закрыта. А в том же Ирпене - работает.Что творится в районе Белогородка - Гнатовка - Гореничи - Петрушки? Реально из Киева в Ирпень попасть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 березня 2022 Щойно трохи поїздив на машинці. Вулиці пусті, а в районі вокзалу всі тротуари забиті гостюючими машинками. Напевно їх покинули і самі виїхали за кордон. Даремно - краще б запитали місцевих - ми б знайшли для них затишні місця і без риску бути жертвами заїжджих мародерів - таких по місту вже достатньо. Їх виловлюють і відразу відправляють на фронт. По стоянках перед супермаркетами видно, скільки людей прямує кудись через Львів. Це не обов'язково кордон - дуже багато знаходять прихисток у нас і в Карпатах. Аптеки працюють, але нічого для тривожної аптечки вже не знайдеш. Я набрав усячини зі старих німецьких автомобільних аптечок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 3 березня 2022 крупные фарм производители в Харькове и Киеве сосредоточены, потому и пусто у вас в аптеках, но думаю с польши завезут, у нас тоже перебои с аптеками и мясными продуктами. и топливо почти нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 3 березня 2022 Телевизор отрубили,радио с перебоями.Скоро нужно платить за связь, интернет,свет,а ни один терминал не работает,наличность в панике сняли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 3 березня 2022 Телевизор отрубили,радио с перебоями.Скоро нужно платить за связь, интернет,свет,а ни один терминал не работает,наличность в панике сняли А что у тебя за связь? сколько, давай оплачу мобильный? 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах