VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 13 березня 2022 Можно ли использовать ёмкости из под ДТ,для бензина? Имею ввиду канистры 20л, есть возможность пополнить запас бензина. С последующим использованием его по прямому назначению, в бак ваз2101. Я залил в такую канистру, пластиковую, 20л. Пока стоит.... Можно ли использовать ёмкости из под ДТ,для бензина? Имею ввиду канистры 20л, есть возможность пополнить запас бензина. С последующим использованием его по прямому назначению, в бак ваз2101.Нужно. Бочки бензовозов возят то и другое и внутри их не моют если что. О, теперь и тут увиделись))). Как у вас там? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
popownuk 18 Скарга Опубліковано: 13 березня 2022 Бл@ть, а я все стремался, спасибо большое, завтра поеду и налью. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 13 березня 2022 @VETALZZZ, видео с ограниченным доступом то видео выпилили, вот последствия Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 березня 2022 Підтримка України в Берліні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 13 березня 2022 чет пост куда то пропал мой, повторю @VETERAN, не слышно было обстрел яворовского полигона? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 березня 2022 не слышно было обстрел яворовского полигона?Я не спав у той час, але чув тільки сирену тривоги. Потім була ще тривога - коли Івано-Франківськ бомбили. Ось надибав - Президент росії володимир путін має розлади мозку, спричинені деменцією, хворобою Паркінсона або так званою "стероїдною люттю", котра є результатом лікування від раку. Такі висновки з посиланням на близькі до Кремля джерела зробили високопоставлені члени розвідувального альянсу "Five Eyes", до якого входять Австралія, Канада, Нова Зеландія, Великобританія та Сполучені Штати. https://tabloid.pravda.com.ua/focus/622e41d63334e/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 13 березня 2022 Бл@ть, а я все стремался, спасибо большое, завтра поеду и налью.Я много лет использую одну тару как под бенз так и под дизель. Даже было что бензин заливал в канистры после отработки (понятное дело без каких либо промывок) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 13 березня 2022 Я в москвич однажды залил бензин смешанный с солярой,схавал даже не подавился) и нет работы... Есть такое,да мне впрынципи туда и добираться стало нечем а что с машиной? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 березня 2022 а что с машиной? Пустой бак Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 березня 2022 скоро и у нас так будет.... на месяц я топливом запасся, а вот что дальше будет.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 березня 2022 Вирішив пройтися на вокзал - оцінити обстановочку. Був приємно здивований. Чекав на броунівський рух - як в розтривоженому мурашнику, а там чистота і порядок. На площі перед вокзалом вишикувалися дві громадні черги - метрів 5 у ширину і 150-200 у довжину. Всі стоять і не смикаються - чекають на безкоштовні автобуси до кордону. За гроші можна швидше - ходять мужики з табличками на грудях - Приватний перевізник. Транспорт до Варшави. Ну або куди там... На стоянці стоять автобуси і бусіки - також кудись везуть. Перед входом на вокзал також черга метрів на 100, яка в середині розділяється на три - до кожного тунелю окрема. Звісно, що є цигани та інші розваги. Купа палаток та тентів з пропозицією попити-поїсти і всяка там психологічна підтримка. Вздовж черг ходять волонтери - пропонують дітям мандаринки. Отже - все цивілізовано і культурно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 березня 2022 скоро и у нас так будет.... на месяц я топливом запасся, а вот что дальше будет....у нас привезли на одну заправку,92бензин 47грн,я считаю что они мародёры,в стране война а они решили заработать,ушлёпки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 березня 2022 у нас привезли на одну заправку,92бензин 47грн,У нас є по 47грн. 95-ий. В Укрнафті буває по 35, але стоять черги. А газу сьогодні не бачив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 березня 2022 @VETERAN,у нас на укрнафті тоже по 35 але не завжди є А з газом проблема... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 березня 2022 Оно не понимаю,в супермаркете Велмарт половина полок пустые,я понимаю нет макаронных изделий,но почему пропал черный чай???и заварка и в пакетиках,это что, стратегический продукт?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 березня 2022 это что, стратегический продукт?!Напевно возили з Росії. Як газ пропан. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 березня 2022 скоро и у нас так будет.... на месяц я топливом запасся, а вот что дальше будет....у нас привезли на одну заправку,92бензин 47грн,я считаю что они мародёры,в стране война а они решили заработать,ушлёпки... капец, я по 35 95м залился.... Оно не понимаю,в супермаркете Велмарт половина полок пустые,я понимаю нет макаронных изделий,но почему пропал черный чай???и заварка и в пакетиках,это что, стратегический продукт?! кстати да, у нас в атб с чаем таже беда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 15 березня 2022 по всей видимости только в киевской области фасовали этот чай теперь понятно все остановилось. Только не понятно почему с той же Польши не завозить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 березня 2022 Только не понятно почему с той же Польши не завозитьУ мене за парканом завжди були проблеми з чаєм - кругом тільки Ліптон в пакетиках, а я люблю звичайний листковий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 березня 2022 но почему пропал черный чай???и заварка и в пакетиках,это что, стратегический продукт?!разобрали солдатам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 15 березня 2022 может и так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 березня 2022 ну он по Киеву проехался, на каждом блокпосте если кто то есть, то один-два термоса по любому есть, и это явно не на сутки погода как бэ не +18 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 15 березня 2022 если с логистикой нет проблем то и спрос удовлетворится, у нас с 2014 года были толпы беженцев, и солдаты скуплялись и не было проблем с продуктами, а сейчас жопа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 15 березня 2022 родычи перебрались в Смелу там намного лучше с обеспечением Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 16 березня 2022 у нас с 2014 года нашел с чем сравнить! в 14м всё было по нарошку, как в детсаду, типа эй ребятня пойдем в песочницу в укров-сепаров играть! А кому не до их розборок было могли рявкнуть, киш мелкотня мне по делу проехать надо!!)) Ну реально!! я еду на велике и такое чувство что в танке, так всех послать хотелось, ну хоть кого-то, а они сами разбегаются))) А сейчас детишки выросли, могут и ракетой пульнуть по райончику. Теперь вот проблема стекла вставлять, блин! Чего пулять от балды???, ваще не понятно Или в2015м в военкомате, хочешь пойти служить по контракту за республику? - нет конечно, ну ты насмешил !! - ок, иди свободен., А теперь эти орки если словят на улице, то даже вещи не дадут собрать, сразу в херкакойтосон увезут в лучше случае Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах