VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 березня 2022 Ви тільки подивіться - що наш Оптимус витворяє. На Херсонщині трьох окупантів до смерті покусали українські бджоли Троє російських загарбників загинули та ще 25 окупантів було госпіталізовано в Олешківському районі на Херсонщині. Комахи з вуликів, залишених під селищем Челбурда (колись - Пролетарка), прокинулися і налетіли на територію військової частини, яку захопили російські солдати. Там вони, через брак їжі, неабияк покусали окупантів. Справа в тому, що з настанням тепла пасічники підгодовують бджіл, але зараз це можуть зробити далеко не всі. Голодні бджоли діяли особливо агресивно, трьом загарбникам їхній напад коштував життя. Решта 25 також надовго запам'ятають, що Україні захищатися від ворога допомагає сама природа. То мені нагадало, як мій дідусь - пасічник - цілу німецьку батарею зігнав з місця. Якийсь дурнуватий німець розстріляв вулики і бджоли помстилися. 2 golden88 та VETALZZZ відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2022 Zir забанений в тєлєзі они там походу все банят кто не с киева Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2022 нашему исполкому нечего делать так всех согнали на субботник, даже не мусор собирать, а листья. Еще и сказали что можем сделать вам 60 часовую раб неделю изза военных условий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2022 нашему исполкомуТо якому? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2022 да какая разница то, думаю что так не только у нас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2022 да какая разница тоНе хочеш - не кажи, якщо вважаєш, що твоє розташування принизливе для тебе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2022 Zir забанений в тєлєзі они там походу все банят кто не с киева меня еще нет да какая разница тоНе хочеш - не кажи, якщо вважаєш, що твоє розташування принизливе для тебе. может он маскировку соблюдает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2022 может он маскировку соблюдаетТа перестань... Он відомо ж, що Оптімус обітає десь між Херсоном і пустинею. І нічо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2022 Ви чули, що рашисти вводять нові звання для своєї Zалупи Xyйла, яка виповзає із Чорнобиля? Всім учасникам додають перед прізвищем Фон - наприклад Фон Петров. Для тих, хто там ганяв на вантажівках - ваша світлість, а тим, що рили окопи у рижому лісі - ваше сіятєльство. Перші фон сіятєльства вже виздихують. Ну скажіть - чи може нормальний воєначальник так бездарно нищити свою армію? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2022 Ну скажіть - чи може нормальний воєначальник так бездарно нищити свою армію? бабы ещё нарожают))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nikola 9 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2022 я в Покровском районе А в Торецке/Дзерджинске кто-что? От тебя немножко далековато? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2022 @Nikola, у меня друг там возле Констахи, громко у них в последнее время, все не хочет уехать и оставить родителей, я говорю чем ты им поможешь, если они не хотят уезжать ты не причем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2022 громко у них в последнее время, все не хочет уехать и оставить родителей, я говорю чем ты им поможешь, если они не хотят уезжать ты не причем Кто ж знает куда этот каток покатится! Может это мне надо уезжать если не поздно уже... В Мариуполе 23-25 февраля еще люди спокойно мирно гуляли ни о чем не думали, фотки скидывали, ну громыхало где-то далеко, чо первый раз типа! А потом всему писец пришел вдруг . Ну скажіть - чи може нормальний воєначальник так бездарно нищити свою армію? То хотя бы армия, а там вот в Марике и мирным никто не подумал хотя бы за пару часов сообщить валите отсюда, а то жарко здесь будет. Может тоже думали зачем, еще же нарожаются. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2022 23 февраля сетевые торговики вроде вывозили технику. Но тут сравнивать не стоит, тогда был эффект неожиданности, сейчас все по другому. Хотя я вот для ретроспективы смотрю видосы аналитиков военных, 15-20 февраля многие говорили что будет война Кириленко сказал что лучше выехать из дон и луг областей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2022 15-20 февраля многие говорили что будет войнаЯ за кілька днів до війни був у генерала зі штабу - запевняв, що це інформоперація і нічого небуде. Тепер постійно йому цим тикаю - що не патякав дурниць, якщо не орієнтується. Я йому показував аналізи американців - казав, що панікують. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2022 Кириленко сказал что лучше выехать из дон и луг областей Я б наверное уже вывозил оттуда всё своё. Ну по крайней мере с луг_обл точно. Куда по вашему поехали все с севера?... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2022 да то понятно, только вот везде пишут про эвако поезда и автобусы, только туда берут всех кроме мужчин, а тех кто залез вытаскивают и в военкомат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2022 Я потому и написал "вывозил всё своё". Или пока это возможно своим транспортом ехать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2022 да вывозить это если есть понимание куда ехать и где жить, у меня нет понимания, как и у многих кто едет. Напишу на бесплатный отпуск, щас можно до конца мая написать до конца карантина(про него все забыли а он есть), а там буду смотреть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2022 если есть понимание куда ехать и где житьНе куда, а звідки. Дери на бандерівщину! Он у Колі вже кадирівці орудують, а для них ти ще крутіший нацик, ніж я для тебе. 1 Солекс Делортович відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2022 брат возвращается в Киев на днях думаю к нему поеду, ну а если опять начнется там то опять придется уезжать уже на бандеровщину) но думаю пока отстали от севера, тут же сроки горят 9 мая, надо хоть что нить уже взять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2022 Вопрос к пану Ветерану: а есть где-то где можно масло поменять на яме? А то пора уже а я не дома на своём СТО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2022 а есть где-то где можно масло поменять на яме?Є естакади біля гаражних кооперативів, а ями напевно тільки в гаражах. У мене є яма - у жигулику міняю сам, а в Міні - їду до сусіда на яму і він міняє. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 ЗСУ шукають таку машину орків. Це дуже важливо. Місце пошуку - південь та південний схід Украіни. Це станція "Редут-2УС". Хто бачив або бачить таке ЗСУ Вас просять терміново повідомити це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nikola 9 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 @Солекс Делортович, А що за проблема з маслом, я під час війни на двох авто у знайомого під забором поміняв фільтра і масло за три години з перекурами, все було куплено до війни в гаражі лежало ждало тепла, але не діждалось..., у каністрі старій з боку виріж дірку і ноу проблем з заміною масла, якщо не "ботанік" по життю та не на 100% впевнений, що шини "бортіруються" тільки на шиномонтажі.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах