nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 Масло під забором поміняти не проблема а от шини бортірувати без обладнання, лише монтіровками, можна всі диски покоцати... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 друг выехал из Константиновки, говорит вся трасса сплошная пробка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nikola 9 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 @nightwolff, а в 90 де ті шиномонтажі на трасах були? Я, колеса в ті роки в своїй більшості сам робив і диски, ще рідні на жигі, "теперіча" вже лінуюсь але вулканизатор з собою вожу + шнури з клеєм і піну... @Лукаш1, трішки пересидів нехай в сторону Х пробує, а потім на Д повертає... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 он через Покровск щас на трассе на Днепр Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 @Nikola,я уявляю що буде з моїми литими дисками якщо я їх монтіровками бортувати почну))) зараз не 90-ті вулканизатор з собою вожу + шнури з клеєм і піну... а я не ускладнюю собі життя, просто вожу з собою запаску))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 друг за 12 часов доехал, буду на днях тоже выезжать, а то и мер и губернатор говорит что надо уезжать, банки не будут работать, половина магазов грузится в фуры и сваливает, варус вроде перестает работать, а в остальных мало что есть, и почта наверно тоже. хз что оставшиеся будут делать, и это еще если не будет боев рядом или в городе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 если не будет боев рядомНе сподівайся - будут. Якщо не бої, то обстріли точно. Путін своїх без ласки не залишить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 @Лукаш1, Я за сваливание говорил еще пару дней назад... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nikola 9 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 @nightwolff, і ще мабудь мало їздиш, а то є випадки на дорозі, що однією стороною роззуваєшься за 3 сек....., а запаска на жаль тільки одна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 а то є випадки на дорозі, що однією стороною роззуваєшься за 3 секну если без мозгоу лететь, то наверное да) хотя еще сама резина тоже не маловажный фактор влияет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 Привет всем. Я по домашнему. Машину потихоньку обслужил (масло, фильтра и т.д). Бак заправлен, канистра тоже. На днях даже мотоблоком сосед огород во дворе прошел (не знаю, нужно ли было). Как то так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 Ещё хочу написать слова благодарности форумчанам, которые сделали свой выбор и защищают нашу страну (перечислять не буду) - вы лучшие, вы наши герои. И возвращайтесь с Перемогою. 4 golden88, VETERAN, nightwolff та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 перечислять не будуА по сєкрєту можна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 перечислять не буду А по сєкрєту можна?А якщо ти ворожий диверсант? Ти якийсь непевний. Напевно не наш.?Вот думаю - кто первый напишет, на том и шапка горит. ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 на том и шапка горитПеревірив - не горить. Лежить собі на полиці і навіть не тліє. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 @Лукаш1, Я за сваливание говорил еще пару дней назад... так дело в том что забронировали места еще вчера, раньше 8 числа не было. И это частники-маршрутчики я так понимаю, рейсовых автобусов нет судя по инету. Эвако автобусы на днепр тоже отменили с сегодняшнего дня, потому что трасса вся забита, возят до покровска а там поездом на днепр черновцы львов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 слышал такси в краматорск 5000 грн стоило пару недель назад, это 100 км от меня. Маршрутчики тоже будут ломить, все равно желающих полно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 @Лукаш1, намечается большое мочилово судя по всему Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 @nightwolff, і ще мабудь мало їздиш, а то є випадки на дорозі, що однією стороною роззуваєшься за 3 сек....., а запаска на жаль тільки одна? все буває,але я ліпше на пробитому колесі якось попробую доїхати до шиномонтажа і ушатаю покришку ніж монтіровками похєрю литі диски) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 @Лукаш1, а що з машиною? Самому ніяк не проїхати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2022 у меня личной машины нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nikola 9 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2022 - Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nikola 9 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2022 перечислять не будуА по сєкрєту можна?А якщо ти ворожий диверсант? Ти якийсь непевний. Напевно не наш.Вот думаю - кто первый напишет, на том и шапка горит. Да, да, да!!! а козачок то засланий... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2022 @Nikola,там де я їду в межах 10 км є шиномонтажи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nikola 9 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2022 @Nikola,там де я їду в межах 10 км є шиномонтажи Молодца.., но жизнь такая непредсказуемая штука. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах