VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 травня 2022 У меня осталось 5 л бензина (((Ти мажор - їздиш багато. У мене бензу в десять раз більше і повний балон газу.Але я їжджу мало. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 травня 2022 @VETERAN,не мажор,але постійно кудись треба їхати))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 15 травня 2022 "криза минет" говорили они... У меня осталось 5 л бензина ((( Ішо тепер робить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 15 травня 2022 Я сегодня цедил с пасата в мот. Думал там еще литров 10... Хер там плавал - 3 литра и всьо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 травня 2022 "криза минет" говорили они... У меня осталось 5 л бензина ((( Ішо тепер робить?закажу привезут из Румынии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 15 травня 2022 "криза минет" говорили они... У меня осталось 5 л бензина ((( у меня 90 в канистрах и полные баки в жигах ну и талонов на 130л. но меня это всё равно не радует.... Я сегодня цедил с пасата в мот. Думал там еще литров 10... Хер там плавал - 3 литра и всьо) а как цедил? там же клапан и все дела? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 15 травня 2022 а как цедил? там же клапан и все дела? После того как выпил пару глотком стандартным отсосом из бака догадался под капотом снять шланг подачи на рампу, одел шланзик с вторым концом в бутылку и завел мотор на газу с зажатой кнопкой ГБО. 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 травня 2022 "криза минет" говорили они... У меня осталось 5 л бензина ((( у меня 90 в канистрах и полные баки в жигахну и талонов на 130л. но меня это всё равно не радует.... Ну нам так не жить)))))Сегодня урвал у нас на заправке 20 л и этому я рад))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 16 травня 2022 "криза минет" говорили они... У меня осталось 5 л бензина ((( у меня 90 в канистрах и полные баки в жигахну и талонов на 130л. но меня это всё равно не радует.... Ну нам так не жить)))))Сегодня урвал у нас на заправке 20 л и этому я рад))) ну я в первый день войны понял что мне нужен запас до границы, тебе ж то ближе))) а мне дофига ехать. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 16 травня 2022 о, разлочили до 72х всё равно это маловато, чисто плестись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 16 травня 2022 у меня 90 в канистрах и полные баки в жигах ну и талонов на 130л.фига мажор я чет манал по 65 талоны брать( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 17 травня 2022 у меня 90 в канистрах и полные баки в жигах ну и талонов на 130л. фига мажор я чет манал по 65 талоны брать( у нас на авиас пока 42 95й Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 17 травня 2022 Привет всем. А с Ковеля у нас никого нет случайно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 травня 2022 @Автонаездник, що, не признаються? Напевно бояться, що завалиш дорученнями. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 травня 2022 у нас на авиас пока 42 95йу нас тоже, но очереди такие шо ну его Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 17 травня 2022 @Автонаездник, що, не признаються? Напевно бояться, що завалиш дорученнями. Совсем нет, может буду - хотел прибухнуть кофем с кем нибудь ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 травня 2022 @Автонаездник, а ти вже в Ковелі машинки шукаєш, чи туристиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 17 травня 2022 @Автонаездник, а ти вже в Ковелі машинки шукаєш, чи туристиш?Машинки не шукаю. Буду с других причин, як що все складеться @Автонаездник, а ти вже в Ковелі машинки шукаєш, чи туристиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 травня 2022 Буду с других причинМашиною поїдеш, чи поїздом? У Львові будеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 18 травня 2022 у нас на авиас пока 42 95йу нас тоже, но очереди такие шо ну его у нас уже по 46... завтра буду пытаться заправиться.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 18 травня 2022 Косив подвір'я, знайшов карб озон ВАЗ 2107, Комусь він мозг виніс і його до мене під забор закинули Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 19 травня 2022 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 19 травня 2022 @nightwolff, ахах, жиклерчики продуть и походит еще) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 19 травня 2022 Блин бенза нет нигде. Вернее две заправки на весь город и я понимаю что там как раз весь город и стоит. Читал вроде еще на воге где то появился 51-52 гр. Печаль.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 травня 2022 Блин бенза нет нигдеГаз наше фсьо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах