nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 травня 2022 @VETERAN, співчуваю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 травня 2022 надо на каких то шишек военных выходитьВийшов - у дружній розмові кажуть самому їхати і принаймні оглянути і пофотографувати. Але не хочуть допомогти зайти у ВЧ, а мене не пустять - військовий стан.Кажуть, що вбивств в армії маса і все списують на суїцид. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergg 30 Скарга Опубліковано: 8 травня 2022 Щойно повідомили, що мій внук загинув у частині у Василькові на посту. Щось дуже подібно на вбивство. Черга в голову з чужого автомата. Співчуваю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 9 травня 2022 это ты верно подметил))) но я все же надеюсь что оно будет.... Лисапета доставай блин покрышки на него надо... Полопались. Щойно повідомили, що мій внук загинув у частині у Василькові на посту. Щось дуже подібно на вбивство. Черга в голову з чужого автомата. співчуваю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 9 травня 2022 Есть у меня рама от антикварного дамского велика,вот думаю может отреставрировать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 9 травня 2022 это ты верно подметил))) но я все же надеюсь что оно будет.... Лисапета доставай блин покрышки на него надо... Полопались Блин у меня покрышки еще 2006,стлели, я их капронкой сшил, и во внутрь флипер с камазовско камеры вырезал.Ашо робыть, покрышка 400 грн.Ездить то нужно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 травня 2022 @optimus prime, я ущільнювач круглий, як ковбаса, у покришку запихав - не спускає ніколи. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 12 травня 2022 ]а мы уже дома, доехали прекрасно, расход радует 3,0 на автомате с кондиционером по трассе 5,9-6,3 л 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 травня 2022 Щось дуже подібно на вбивство. Черга в голову з чужого автомата.Сьогодні поховали. Труну відкрили. Один вхід знизу справа у підборіддя і кілька ще справа у висок. Всі виходи зліва вище і нижче вуха зашили.З частини пояснили, що у Володі був короткий автомат, а він взяв довгий - щоб спертися. Я не розумію - він так відпочивати хотів? І довгим автоматом ну дуже важко стріляти собі у висок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 12 травня 2022 Игорь, как там дома? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 12 травня 2022 дома очень тихо, город мёртвый, машин на дорогах 10%, а то и меньше, как и людей, ночью светомаскировка и без уличного освещения, сегодня посмотрел где попали, не буду накручивать, не всё так страшно где попадали то там конечно жесть. я накидаю сюда фото как нибудь. На работе пока нет електроенергии, тот район сильно пострадал, один из уничтоженых на половину 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 12 травня 2022 а так сегодня копался на даче весь день, сильно устал и обгорел, завтра поеду к тёще, отвезу стиралку которую купили ещё в начале февраля, это уже приграничный район Семёновка, оттуда много вошли в направлении Чернигова, у брата жены как раз под окнами ехали колонны Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 13 травня 2022 расход радует 3,0 на автомате с кондиционером по трассе 5,9-6,3 л В городе сколько? С топливом тоже беда? У нас иза него машин 10%. Я с пасата цежу бенз и на моте сейчас езжу. Расход до 5 литров, можно мирится.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 13 травня 2022 всім привіт )шо ви, пацики на мотиках, з повним баком бєнзіка? дома очень тихо, город мёртвый, машин на дорогах 10% та ладно, коло трц голівуд в вихідний нема де яблуку впасти, на дорогах знову тягнучки ) місто оживає, нарід ходить на похуї, типу війни нема. Усталіатвайни... трішки вам цікавого чтіва ) https://www.facebook.com/100064457179354/posts/369481088543794 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 травня 2022 трішки вам цікавого чтіва ) https://www.facebook...225936069565016Контент недоступний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 13 травня 2022 поправив лінк. Продублюю https://www.facebook.com/100064457179354/posts/369481088543794 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 травня 2022 @nemez, ну що скажеш -молодець. От тільки сам писав, чи рибу з КГБ скачав? Дуже змахує на їх характеристики. Спробуй відредагувати до більш людяного вигляду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 13 травня 2022 @VETERAN, писала прес-служба, ресурс офіційний. Я до контенту доступу не маю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 травня 2022 писала прес-служба Воно і видно, що служба. Кантору не викоріниш. Ну ти ж в курсі. 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 13 травня 2022 Бензина в городе нет нигде от слова совсем,и за городом нет,ни за какие деньги ((( В Румынии 56/литр, если бы я мог пересекать границу....((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 травня 2022 Бензина в городе нет нигде от слова совсем,и за городом нет,ни за какие деньги (((У нас напевно є - стоять черги до багатьох АЗС. У мене ще пів баку і дві каністри ще довоєнного бензину.Я заправився вчора газом - було обмеження 25 літрів, але мені в балон залізло тільки 20. Був здивований - їздиш, їздиш, а випалив тільки 20. Не знаю скільки км, бо як не було газу, їздив на бензині. Ціна - 34 грн./літр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 13 травня 2022 @VETERAN,соляра i газ є, немає саме бензину чомусь... сьогодні ще раз підійшов до рами від вєліка, напевно почну по трохи збирати)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 травня 2022 @nightwolff, ну то постав ГБО. Якась дивина - заправщик газом сам його не має. У мене чотири вєліка висять в гаражі - німець, два італійці і мій совєцький Спорт. Ще є дитячий, але то не рахується - нема підлітків. То більше для прогулянок, чи скидання ваги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 13 травня 2022 У нас сегодня газ по 31 с копейками появился. Очереди 50-80 машин.) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 13 травня 2022 У нас сегодня газ по 31 с копейками появился. Очереди 50-80 машин.) фигня, 2,5 часа в очереди и у меня полный бак 95го (ну он и не пустой был) больше 20л же не продают. очередь три городских квартала на середине этого ожидания сообщили что за деньги всё, только талоны. Ну фигня вопрос талоны есть... выходит по 42 гр вышло. хотя за наличку было 37.74 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах