VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2022 Не забувай історія йде по спіраліЯ знаю. А для тих, хто не знає - по колу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2022 Вчора класно провели час - колись були зустрічі 2101, але то відійшло геть. Тепер відбуваються зустрічі фанатів Міні. Вчора таке сталося - поїхали за місто, насмажили шашликів, стейків, поганяли по трасі - відірвалися від тривог і скукотіща. 2 alex_zp та golden88 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2022 Не забувай історія йде по спіралі Я знаю. А для тих, хто не знає - по колу А люди мабуть кожного разу сподіваються що от тепер буде все інакше, не так як було ту там.. з цезарем, чингізханом, наполєоном, гітлером,.. Ну от раз так зверне кудись)) Дійде колись до людства що схема "діктатура=имперія=війна" працює завжди і без варіантів?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2022 з цезарем, чингізханом, наполєоном, гітлером,Ми тут більше про Катерину, Суворова, Муравйова та Сталіна з xyйлом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2022 От поляки загнивають - почали виплату 14-ї пенсії. 13-та напевно вже була. Приблизний розмір - 10000грн. Майже всі отримують звичайну пенсію 16-20 тисяч грн. Це при тому, що жінки ідуть в 60 років, а хлопи - в 65 років. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2022 Наконецто восстановил все пароли к ресурсам Выехал с области, стал ВПО. Нехотелось покидать родной дом, но я не хочу чтом мой ребенок спрашивал, это опять по мосту или в чернобае бомбят. Рад что форум еще работает. 1 alex_zp відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2022 Выехал с областиА куди в'їхав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2022 Наконецто восстановил все пароли к ресурсам Выехал с области, стал ВПО. Нехотелось покидать родной дом, но я не хочу чтом мой ребенок спрашивал, это опять по мосту или в чернобае бомбят. Рад что форум еще работает. а когда ставал на впо то там надо регаться в военкомате? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2022 надо регаться в военкомате?Законодавство пише, що маєш для цього кілька днів. У нас по вулицях ловлять чужаків і роздають повістки, щоб зареєструвалися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2022 в том законодательстве есть даже обязанность уведомлять военкомат о "изменении состояния здоровья", только думаю никто этого не делал и самое главное, четкого указания о том что подпадает под это "изменение" нет нигде. как говорится был бы человек а как причина чтобы загнать в военкомат отличная, а там уже специально обученные люди разберутся, толи зарегистрироваться, толи с вещами в военную часть. вот дядю моего забрали по звонку на телефон, потому что искали человека с конкретными гражданскими навыками, а эти что выписывают на коленке в парке разве где то регистрируются? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2022 а эти что выписывают на коленке в парке разве где то регистрируются?Звісно - вони ж поліцаї. У нас ще є одні - муніципали.- переважно бабок під базарами ганяють - виясняв з ними - мають трьох і більше дітей, а це відмазка від війни. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2022 так полицаи и не имеют права выписывать, точнее выписать могут но юридическая сила этой писульки нулевая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2022 так полицаи и не имеют права выписывать Поліцаї мають право зупинити і перевірити документи. А з ними ходять військові - вони і займаються військовозобов'язаними. Щойно повернувся - ходили всією родинною юрбою на концерт Злати Огнєвич. Відвик я вже від яскравого світла і оглушливого звуку - це вже старість. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2022 Выехал с области А куди в'їхав?Винница 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2022 Наконецто восстановил все пароли к ресурсам Выехал с области, стал ВПО. Нехотелось покидать родной дом, но я не хочу чтом мой ребенок спрашивал, это опять по мосту или в чернобае бомбят. Рад что форум еще работает. а когда ставал на впо то там надо регаться в военкомате?Никуда я не регался. ВПО я стал так как сам временно переместился. В виннице так приехал мужик, пошел в прозорый офис или еще куда впо получать, в военкомат направление дали через день уже в форме, хоть инвалид, хоть без рук, годный по умолчанию. Я у себя в первый день войны поперся в военкомат, там сразу сказали кто не служил чтоб пошли нах. Второй раз я непойду предлагать свои услуги. Зато есть такие кто улицы типа патрулирует, такие дяди с пивным животом кил 120-130 всреднем, им по два джавелина на каждое плечо можно ставить. Но на горячие точки таких не отправляют, договорняки другие, так еще и боевые получают, кто то на фронте нет значит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2022 ну вот я о том и говорю, никаких выплат для ВПО без регистрации в военкомате никто не получит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2022 ну вот я о том и говорю, никаких выплат для ВПО без регистрации в военкомате никто не получитих и так многие не получили. Это очень сильно разрекламированная помощь, не всем её хватит и не все получат. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2022 ну женщины думаю получили, им в военкомат не надо регаться. У друга мать даже с каких то забугорных организаций гуманитарку получала, оон наверно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2022 У друга мать даже с каких то забугорных организаций гуманитарку получала, оон наверноЧув, що ООН ще для 70 тисяч допомогу виділили - це по кілька тисяч протягом трьох місяців. ВинницаВдалося лінію фронту проскочити, чи ти по цей бік був? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2022 Вдалося лінію фронту проскочити, чи ти по цей бік був?Через Запорожскую область околишними путями чегирями, со стороны Херсона сейчас помоему невыехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2022 @Vinni86, а мы так в начале марта по согласованию по блок постам ехали дабы не натыкнуться пидаров-освободителей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2022 @Vinni86, а мы так в начале марта по согласованию по блок постам ехали дабы не натыкнуться пидаров-освободителейну мы по блок постам тоже, по другому никак, поле с минами даже таблички поставили сволочи. А потом полевыми дорогами в сторону Запорожья. Короче стремная поездка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2022 вам повезло прямо. а официально нельзя же пересечь линию фронта? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2022 Короче стремная поездкаГоловне - що успішно завершилося.Я вже писав раніше, що їхав у поїзді з жінкою, яка на жигулях, з двома дітьми, прорвалася аж з Маріуполя. Правда ухайдокала на мінних полях улюблену чоловікову машинку. Не знаю, чи вижив її чоловік у полоні - був прикордонником. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2022 @Vinni86, я тут наверное один "живой" клубень из Винницы. Сейчас занимаюсь маляркой на гаражах, могу предложить сьемный гараж с небольшим набором инструмента для ремонта и помошью что где купить по городу подешевле. Если что обращайся. о972498з06, Тимофей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах