golden88 662 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2022 И главное только на ручке, никаких автоматов... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2022 Їду я собі помаленько - біля 40 - зліва мене випереджає ціла колона машин і раптом постріл і зліва від мене в склі діра, як кулак. Позаяк я використовую гартовані скла, вся шиба стала мозаїкою. Колись я так вже їхав з Києва, тому проїхати 10 км до гаража не було проблемою. Ще раз переконався, що розбите гартоване скло міцно тримається на місці. Поки його сам не зрушиш з місця. Шукаю нове лобове. Шкода, що гартованого вже не знайдеш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2022 пока не понял. Снаружи нравится 46,а внури 39. К сожалению живих их еденицы, обычно состояние ведро. И что самое плохое что именно, на 46, 39 и 38 кончились БМВ, все остальное, ни материалами ни дизайном ничем извините не отличаются от другого ширпотреба. Ну по мощности конечно они хорошо, но пардон напхать 2-4 турбины на мотор умели ещё американцы в 60-70х. (компрессор на карбе). купил всё таки б/у. С доставкой 2200. Ремонт всегда стоял до 100$. И может я чтото не понимаю, но тех деталей которые стучат в ремкомплектах нет. Создалось впечатление что могут поменять сальники если они начали пускать, а если она уже стучит то всьо. Тоже стремался брать б/у, но пока всё хорошо. Звуков не издаёт, не течет и намного легче стал руль. Видимо моя совсем мёртвая была. При замене нашел еще 2 рычага убитых, поставил новые. Теперь по ходовке вообще тишина) Дай бог чтоб хорошая попалась! я читал что есть n57 и м57, но в разницу пока не вникал, вроде все только на цепь грм N57 ругаются. Мне для начала надо покрасить свой пасат и продать его... M57 - чугунный блок, алюминь голова, 6 цилиндров. По факту лучший дизельный мотор у БМВ за всю историю марки, если не считать проблемы с заслонками и топливной от нашей соляры то в целом мотор мегатурбо надежен. Лично я таких не чинил, и незнаю людей которые чинили, и не знаю людей у которых он ломался. N57 - Это следущая версия М57, немцы подумали зачем моторам ходить миллионы, так невыгодно, нужно исправить эту ситуацию. В этом моторе довольно жидкий алюминевый блок, сложная и капризная система управления и экологии и т.д. Редко доживает до 200 тыс. Короче проблем у мотора хватает, начинаются они аккурат после 110-120 тыс км пробега. Разбирал таких 3 штуки, всегда меняли на БУ, так как финансово его чинить нет смысла, оно впринцыпе на ремонт не расчитано и неживет долго с завода, цена на зч как на космический шатл. В Виннице грузчиком тоже поискать надо и сколько зп предлагают? пишут 350 - 450, но нужно звонить утонять. я не звонил, этот вариант обычно когда вообще голяк и денег никопья. Это не Польша, у нас разнорабочий обычно за трех работает, тобто убийство организма. 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2022 И главное только на ручке, никаких автоматов... ну такоє... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2022 И главное только на ручке, никаких автоматов... ну такоє... Кому как мне автомат нравится за плавность, именно АКП, не робот и не дсг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2022 Лично мне после 3-х лет езды на АКПП пересаживаться на машину с МКПП приносит только удовольствие. Единственное чем нравится АКПП можно спокойно говорить по телефону или пить кофе за рулем. Был бы не женатым то еще бы сказал что девушку за коленку щупать удобнее))) Ну и в тянучках удобно - тормоз отпустил и она покатилась. В остальном АКПП едет хуже и жрет больше. Пы.Сы. признаюсь что АКПП у меня не в идеале. Как по мне туповата. Но оно не прогрессирует, при остаточной кончине её просто поменяю на МКПП. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2022 Ну если АКП не 3ступка из 70х, то расход +- одинаковые, и зависить больше от веса правой ноги. Я то и говорю про удобство езды по городу, за городом и на механике один фиг последняя передача включена В нынешнее время мех кпп, это либо очень бюджетное авто (если новое), либо для спорта больше. А так машина на АКП в повседневной жизни намного удобней. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2022 Ну если АКП не 3ступка из 70х, то расход +- одинаковые незнаю как на других машинах, на пасате при 5 ст. АКПП расход по городу паспортный 13 литров, на МКПП 10 с чемто. Так вобщемто у меня и есть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2022 вся шиба стала мозаїкоюбуло таке ж саме і без вселяких пострилів. Я тоді ще малий був, з батьком відкриваємо гараж, а заднє скло все як павутиння)). Постучали по ньому, воно і висипалося. Що біло за нло таке ніхто не зрозумів.Зупинилися на версії що вночи літак низько пролітав на якомусь ультразвуці)) Хоча тепер гадаю що то я був, поки батько не бачив, а я з дурі надто сильно домкратом зад тачкі підняв, може кузов перекосило)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2022 може кузов перекосило)) То тоді б і вистрілило - такий звук не пропустиш мимо вух. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2022 То тоді б і вистрілило - такий звук не пропустиш мимо вух. Так вот закрили гараж усе норм, а відкрили - скло розбите. Палтергейст мабуть тоді)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2022 Палтергейст мабуть тоді))Не інакше - треба освятити гараж, або кликати ловців привидів. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2022 «Одна з центральних вулиць Дніпра, вулиця Шмідта, стала сьогодні вулицею Степана Бандери. Тепер уже назавжди», – заявив Філатов.https://zaxid.net/news/ Це того Шмідта, у якого була купа "дєтєй лейтєнанта Шмідта"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2022 Це того Шмідта, у якого була купа "дєтєй лейтєнанта Шмідта"? тільки 2, про інших вікіпедія замовчує Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2022 тільки 2 Бендер і хто ще? У романі Ільфа і Петрова «Золоте теля» діють «тридцять синів лейтенанта Шмідта» — самозванців і шахраїв, що «працюють» по взаємній домовленості в різних регіонах СРСР. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2022 тридцять синів лейтенанта Шмідта» — самозванців і шахраїв Ну от могли б ы не чипати того Шмідта. Бендера кнєчно крутий чувак і до пісні "батько наш Бендера.." краще рифмується,але й лєйтенант нєслабо так рашку пораскачував у 1905м, що зараз теж актуально. .Це ж не чапай якись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2022 Ну если АКП не 3ступка из 70х, то расход +- одинаковыенезнаю как на других машинах, на пасате при 5 ст. АКПП расход по городу паспортный 13 литров, на МКПП 10 с чемто. Так вобщемто у меня и есть... VAG он особенный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2022 Проїхався я жигуликом з новим склом. Дощ лив як з відра... Видимість класна - щітки знімають воду гарно. Ніде не протікає. Поганяв по ямах і канавах - не вилетіло - тільки остаточно позиціонувалося. 1 Vinni86 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2022 Проїхався я жигуликом з новим склом. Дощ лив як з відра... Видимість класна - щітки знімають воду гарно. Ніде не протікає. Поганяв по ямах і канавах - не вилетіло - тільки остаточно позиціонувалося. а чём бы оно вылетело? онож на резинке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2022 а чём бы оно вылетело? онож на резинке смотри ато так может и выскочить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2022 Чули таке: "Однак, за інформацією високопоставленого джерела в НАТО, якщо Путін наважиться застосувати ядерну зброю, то, швидше за все, він застосує її в Чорному морі." ? Ото ідіотизм! Сто років тому був серйозний землетрус у Криму, який привів до масових руйнувань і вогняних стовпів із-за виділення сірководню діаметром з кілометр і кілька кілометрів висотою. Тоді глибина залягання шару, насиченого сірководнем була 200 метрів, а тепер вже зменшилася до 90 метрів. Ядерний вибух у цій зоні може спровокувати сильний землетрус, який і так вже затримується, бо його періодичність біля століття. Цікаво, чи міст встоїть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2022 Поздравляю всех причастных к дню защитника и защитниц Украины! Желаю удачи, успехов и спасибо за то что Вы делаете!!! 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2022 Також вітаю всіх зі Святом! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2022 Привіт із Берліну! Прогнали одним махом через всю Польщу. 1 yurecgod відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2022 Прогулювався по Берліну і звернув увагу, що перед управою міста висить український прапор. Повернусь додому, до компа - постараюся викласти фото. А в цілому відчувається наближення свята, але це про Галловін. Про Різдво ще не згадують. Та і очікуваних знижок щось не видно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах