Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

@sun, заритися з головою, щоб не мерзнути. А у вас що, спека?

мда, халепа якщо без опалення в -15☹️!! Коли цього нема це важко зрозуміти. Тримайтеся...

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

халепа якщо без опалення
Та у мене в кімнаті 22,8 градуса. Зараз орки найбільше давлять по своїх братніх регіонах - Одеса і Харків практично повність без тепла.

Поділитися повідомленням

халепа якщо без опалення

Та у мене в кімнаті 22,8 градуса. Зараз орки найбільше давлять по своїх братніх регіонах - Одеса і Харків практично повність без тепла.
сестра у Черкассах пише мерзне, а ні світла, ні опалення. Хз куди там попали, депресняк повний в неї. За роботу ваще не відповідає, мабуть нема. І втікти не може в окупацію. Хоча дехто шастає туда-обратно, але дорого це що ппць?

Поділитися повідомленням

втікти не може в окупацію
Хоче подякувати братам за здобутки?

За роботу ваще не відповідає
Роботи навалом - працівників мало, бо мужики відбиваються від рускаго міра.

Вчора до Львова летіло три кінжали. Один впав на площі у виді залізного дощу. Ще один втомився за 50 км до міста. А третій загубився десь в болотах - не можуть знайти.

Як там з нетом? Чув, що навіть телеграм вже прикрили, не кажучи вже про всякі ютьюби.

Поділитися повідомленням

Як там з нетом?
даже сайт от.. відкрився на компі без впна))) :ay: .  Може так от раптом і блокпости відкриють зненацька :-) )))))))))))))))

Якщо телегу заблочать то же буде повна же, всі чати по роботі там. Чи може тоді на макса пересядуть. :bn:

Ютуб, тикток вже давно токо з впном. 

не можуть знайти.
щоб обратно запустити?))

Хоче подякувати братам за здобутки?
там же не можливо жити, ще й з дитиною. Так воно завжди було, класно туди згоняти за чимось і додому.. Ехх, а я би з"їздив, як колись до віруса, туди-обратно! Пригадую атбшку у Курахові, зайшов і загубився: :bw:  50 видів яблук, 20-винограду, 30-слив, 15-персиків... ще хз що і як називається!!! :bm:   І в нас ото - 3шт зелених банана на порожній полиці і ще шось не з"їдобне, гранату чи хурму ваще не можливо знайти, ну блин же!! :multi:  Апельсини лише бувають іноді не погані, о то і всі фрукти. :(

Поділитися повідомленням

щоб обратно запустити?))

Напевно щоб краще роздивитися нутрощі. Кінжали зазвичай опиняться у жалюгідному стані.

А запускати ніби вже почали щось непогане - в Комі, за 2000км НПЗ підірвали, у Волгограді якийсь крупний НПЗ рознесли. Та ще й великий арсенал детонує не перший день.

Ехх, а я би з"їздив, як колись

Не скоро таке буде. Я пригадую - як колись (у 1985р.) - у Новосибірську хотів купити масла для бутерброда - пропонували в августі по талонах за март. Довелося гризти палку московської без хліба. Навколишні були шоковані. Я в рашку у відрядження їздив з 3 палками московської і 3 палками дрогобицької - і перекусити можна, і питання вирішити, при проблемах.

Поділитися повідомленням

там же не можливо жити, ще й з дитиною

А на болотах можливо? Показували Донбас - тішилися, що снігу багато і можна натопити води. Головне не розтопити разом з чиєюсь гамняшкою, викинутою з вікна.

Можу розповісти - як у нас живеться. Часті тривоги - кілька на тиждень, але я не чую, бо переважно вночі. Колись летіло багато різного непотребу - сам бачив над головою ті калібри і всякі дрончики. На самому початку бачив кілька звізданутих винищувачів - до нас долітали, але назад вже не поверталися.

Що докучає - вимкнення електрики. Спочатку на 2 години, потім на 3,5, а кілька днів тому - коли рашисти висипали на нашу енергетику всі свої запаси - були в темряві аж 7 годин. Я навіть вчора кинув додаткову проводку на 12 вольт і начепляв світлодіодних стрічок. А сьогодні перестали вимикати взагалі.

Опалення за зиму не було 1 раз, кілька годин. Труба біля хати тріснула і міняли.

Ще є недолік - нема нормальних майстрів. Досвідчені або воюють, або здриснули за кордон. Працюють пацанчики до 25 років, але хіба то спеціалісти?

Поділитися повідомленням

Я пригадую - як колись (у 1985р.) - у Новосибірську хотів купити масла для бутерброда - пропонували в августі по талонах за март
Так, щось таке було надруковани на А4 прямокутники, які вирізати треба було і прикладувати до купонів, чи тоді ще рублі були))

В 1989му мене батьки на 3 місяці у Маріуполь заперли до санаторію. Мені тоді 14років було.  Возили кожного тижня чорну і червону ікру на бутерброди. Я думав пепер так завжди буде.  Приїхав додому, питаю де ікра??? - кажуть що там брали у Маріку, бо в нас її вднь з вогнем.  Тфу! знав би ваши розклади - ще там би залишився )))    Мабуть більше чорну і не їв у житті, і червона вже не та.. :bn:

А на болотах можливо? Показували Донбас - тішилися, що снігу багато і можна натопити води. Головне не розтопити разом з чиєюсь гамняшкою, викинутою з вікна.
сьогодні льодовиковий період, дощь і ожеледиця, ледве доповз. Благо є велік з самопальними шипами із саморізів , за нього тримався щоб не гепнутися, бо стояти чи йти взагалі не можно)).  Посипати ж вони не обіцяли. :bk:   жити можливо, але у трамппункт доріжку не забувати. :ay:

Можу розповісти - як у нас живеться. Часті тривоги - кілька на тиждень, але я не чую, бо переважно вночі. Колись летіло багато різного непотребу - сам бачив над головою ті калібри і всякі дрончики. На самому початку бачив кілька звізданутих винищувачів - до нас долітали, але назад вже не поверталися.
Жесть! о так прокинувся у кращому випадку на тому світі, у гіршому десь під завалом. :(

Я теж їх бачив. Влітку на Белосарайкє. Тому що єйськ-Белосарайка-Запоріжжя чи т.п. на прямої лініі. І вони увесь час як ті довбані трамаї тудим-сюдим, тудим-сюдим над пляжом  Завжди поверталися десь через 15-20 хвилин. Мабуть не далеко залітали.  І низько так, видно навить болти на корпусі.

Працюють пацанчики до 25 років, але хіба то спеціалісти?
Теж саме, ще й криворукі чи косоглазі. Все в них з рук випадає завжди :(

Поділитися повідомленням

Так, щось таке було надруковани на А4 прямокутники, які вирізати треба було і прикладувати до купонів, чи тоді ще рублі були))
Та ясно, що рублі - совдепія ж. У москві готувалися до фестивалю - це крутіше за олімпіаду 80-го було. Москву тоді закрили, але я таки залетів туди останнім дозволеним літаком. Навіть якось вдалося заїхати до міста автобусом з Внуково. Накупив тоді всякого дефіциту для сім'ї... 

На росії завжди з жрачкою була проблема. Нормований відпуск на руки тільки по талонах. Найважче було дістати масло, цукор, мило і туалетний папір. Тоді ходив анекдот про прихід гостей - питали їх - "Руки будете с милом мить? Тогда чай без сахара". Забагато було - два дефіцити одному гостю.  :multi:  Навіть у нас, у Львові, я майже все діставав по блату - м'ясо, а не кості, одяг і навіть фарбу, яку дощем не змивало. А тепер всього навалом. Особливо після того, як нас Донбас перестав кормити. Я аж набрав зайвої ваги.  :-)

Поділитися повідомленням

як нас Донбас перестав кормити

то такий стеріотип. У 80ті  на Донбас увесь той діфцит гнали для шахтарів мабуть. Мабуть був сенс, промисловість і т.і.  До нас тоді їхали за ковбасою з ростову і з Харкову. Ось у місцевих з"явилось враження що та ковбаса у Донбасі на деревах росте і всі по неї їздять. 

Поділитися повідомленням

то такий стеріотип
Донбас завжди був дотаційним. Вся країна доплачувала, щоб там мали можливість колупати свої діри. І врожайні землі не могли компенсувати цього. Доцільніше було б просто плати зарплату тим кротам і щоб вони нічого не робили.

Поділитися повідомленням

Вся країна доплачувала, щоб там мали можливість колупати свої діри
то така благодійність по совковому, яка згодом з розпадом совку перейшла в теж саме по олігархському.  А країна у будь якому разі доплачувала би теж саме, тільки якщо не копальшикам тим, то на якісь імперські гармати чи комунякам з гондурасу, а олігархам на золоті батони і унитази.   Так воно хоч чось хоч якомусь народу щось доставалося. :ay:

Поділитися повідомленням

Так воно хоч чось хоч якомусь народу щось доставалося.
Ну і багато зараз у вас народу дістається? А як прагнули і добивалися цього...

Поділитися повідомленням

А як прагнули і добивалися цього...
Авжеж! Майже особисто знаю таких от парадоксалів, які на рехферендум 2014 ходили, за рашку голосували, все те отримали , а потім хоба, їм це не сподобалося :at:  і вони швиденько так зібралися і звалили. Причому в Україну, типу раптом і туди рехферендум добереться.  А ми от тут залишилися те їх гівно вигрібати, хоча й ні за що не голосували .  

Звісно от когось конкретного, хто не є алігарх воно не залежало, рашисти все одне би захопили, але парадос таки існує такий щоб за нього потриндіти

Ну і багато зараз у вас народу дістається?
по перше до чого тут "зараз"? З контексту віще ми вродь як совкову ковбасу і можливо довоєнні часи обговорювали, коли тій "зарази" ще не було. :)  

А що до "зараз", то ваще дістається все. Тепер навіть дірки ніхто не копає і залізо не кує, тупо сидимо і чекаємо шо завезуть.  :bw: Кпц, якщо подумати, але так. :bn:

Ну звісно не сидимо, хтож дасть!, зображуємо бурхливу діяльність, навіщо ніхто не знає.  :bl:

І якщо все ж порівняти, то так не погано накидують, від зп до зп не доводиться перебиватися як колись. :ay:  Ну, так, знаю, те все тимчасове (зима близько, як у престолах кажуть), але поки є. :)

Ех! часу нема, час оркі камазами не завозять, а так би хотілося :( . Як у тому анекдоті біжати увесь день, впасти без сил і свідомості, зірвати шапку, у падінні кинути її вперед, і десь на грані забуття крикнути ОТ Там Ще Бурячки Посаджу!!!... :lol:

Поділитися повідомленням

по перше до чого тут "зараз"?

Як було колись - сам бачив - тітка з дядьком там жили. Та і сам кілька раз навідувався. Тітці там не сподобалося - переїхала до Львова.

не погано накидують, від зп до зп не доводиться перебиватися як колись

То у вас покращення від русскага міра... Але є варіанти - як совок, типу грошей (папірчиків) накидали, а купити нічого, або олігархічний - набрався до несхочу, а грошей ще купа.

Поділитися повідомленням

https://www.tiktok.com/@soap.asmr16/video/7610782353559915807?_r=1&_t=ZS-94H8qpi7PMd

проржал злегка. Доречі без впна тікток запрацював, о як! :ay:

Але нажаль жпс помер повністю :( . Ще влітку їхав до моря, так місцями даж нормально було, тепер спробував покататися - ваще 0, що в місті, що по трассі((. Млин! таку класну технологію просрали! як тепер себе шукати, тільки стовпи рахувати :bn: Ще й беспілотники що ті горобці літають, хоч не сруть на голову і те добре :)

Поділитися повідомленням

Млин! таку класну технологію просрали! як тепер себе шукати, тільки стовпи рахувати
У вас якась глонаса є імпортозамєщєнная. Типу бабки на перехрестях сидять і пальцем показують.  :-)

Поділитися повідомленням

якась глонаса
теж не ловить тих бабок, глушилка повна.((

Поділитися повідомленням

Кажуть авто "Двоєшника"
номер прикольний :ay:  сср чо лі?

Поділитися повідомленням

Кажуть авто "Двоєшника"

номер прикольний :ay:  сср чо лі?

Чому СССР? Наприклад у 2004 році ще такі номери видавали. Це пост радянські. 

Поділитися повідомленням

сср чо лі?
В совку не було номерів регіонів України - 11 у цьому випадку.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз