VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 червня 2025 На Луганщині як я чув з водою покраще.У Зіра свердловина, але минулої осені висмоктав її. Зараз не жалівся. Перед війною (тою всеохоплюючою) намовляв мене поставити систему очистки біля самого Луганська. Я не повівся на такий бізнес.А у вас буде щораз гірше - читав прогноз кліматологів. Найгірше те, що та вода, яку вдасться добути, буде дико отруйна із-за затоплення шахт і поширення шахтних вод по водоносних горизонтах. Є вихід - осмотичні установки, але побутові мають вихід біля 5%. Ну а у відходах хоча б помитися можна буде, без риску спалити шкіру. Не знаю в якому стані та шахта, де совєти провели ядрьоний вибух. Кілька років тому якийсь із місцевих ватажків велів її також затопити. У нас сьогодні сонечко і комфортна температура. На завтра обіцяють подекуди накрапаючий дощик. Збираюся в гараж продовжити конструювати свій робочий стіл на підшипниках. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 червня 2025 поїхати подивитися севастополь, де не був вже 20років, можливо Євпаторію, де не був 38р. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 18 червня 2025 @VETERAN, картинка щось не грузиться( Уффф! вчепився сьогодні в храпову гайку, думав тачку разнесу в хлам, але ж відкрутити хтілося)) відкрутив, тачка живая майже) Може й та ідея з геною припинить бути лише цдеєю, нарешті. Ну раз зняв радіатор, то треба хоч зробити щось! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 червня 2025 картинка щось не грузиться( Якщо на рашці хоч щось грузиться - вже успіх. На картинці жарт - що пляжі пусті, бо в червні заповняться. А кажуть, що вже июнь. Кажуть, що коли буде не июнь, а червень - заповняться. тачка живая майже) Мій жигулик простояв півтора місяці і я вирішив перевірити стан його здоров'я. Завівся без проблем, проїхав туди-сюди і став на місце. Все нормально. Зараз їду на Міні - коробка автомат зручніша у пробках. Та і кондиціонер додає комфорту. В гаражі поновлюю навики електрозварки - ліплю з відходів стелажа робочий стіл. Поки виходить. Накупив підшипників - будуть шухляди з легеньким висуванням. Що далі, стає важчим - доліплюю кутників. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 19 червня 2025 В гаражі я собі поставив директорський стіл, агеж реально с роботи списаний притчгнув). Колись за ним хозяін хфирми сидів. І ще зробив підвесну полку на ланцюгах - ваще ульот вийшло. Як знайду дспшку ще одну зроблю)). Ще би світло туди гарне зробити і можно буде відчути себе білою людиною)) Якщо на рашці хоч щось грузиться та якбижто, судячи з тягнучок і черг на дорогах там повний аншлаг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 червня 2025 там повний аншлаг. Прикинь, який буде, коли міст рухне. Зараз пробки, бо той міст часто перекривають - мають обгрунтовані передчуття. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 20 червня 2025 мають обгрунтовані передчуття.нострадамуси млин! може вони ще св"ятою водою оприскують для профілактики?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 червня 2025 може вони ще св"ятою водою оприскують для профілактики?))Ну ракети для України бризгають - чого міст не зросити? Покійника у могилі так само запечатують.А відчувають вони, бо дрони довкола літають, плавають і пірнають. А тут ще наші зробили балістичну ракету, сильнішу за того іскандера. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 22 червня 2025 Кипимо мене покинуло!! Тепер мерзну. Хоча на вулиці не жарко десь 20-23. Поставив новий радіатор и термостат літній на 70градусів. І це максимум в тягнучкє на гору. При гальмуванні двигуном взагалі В-О. Воткну ще термометр в злив, посмотрю що покаже, але інликатор точний був, посередині повинен бути. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 червня 2025 Тепер мерзну.Постав картонку перед радіатором. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 23 червня 2025 @VETERAN Планував кадись ще 2 елекртокарлсона перед радіатором)) ,А як же роблять взагалі без термосу лише великий круг?? Мабуть спробую поставити на 80 градусів може нормально буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 червня 2025 може нормально будеЧого ти маєшся? Не кипить - і прекрасно. Чи дуже переживаєш за екологію Донбасу? Налий рідшого масла і нехай собі крутиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 червня 2025 Якось непомітно астрономічне літо почалося. Сьогодні деньок вже не секунду коротший. Шахеди високо літають - напевно до тепла йде. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 23 червня 2025 Сьогодні деньок вже не секунду коротшийхотів сказати ні але так. Дуже дивно, після 22грудня він якось залипає днів на 5 і тільки потім на секунду сбільшується. А в літку походу одразу Сбій у матриці схоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 26 червня 2025 @VETERAN, Мені от цікаво, був у Київі ще у 90ті по роботі щось відвозив. От видалось вільних 2-3години до поїзда, літо погода класна була, я сів у перщий ліпший трамвай, потім десь вийшов, пройшов по парку, по вілицям, потім ще начомусь їхав. І увесь час слухав людей навколо, якою мовою вони розмовляють. Вгадай скільки я почув слів українською?))) У столиці тобто України.)) 0!!!!. тобто жодного. Всі на рашиської розмовляли між собою. Доречи я ні з ким не говорив, не підказував), тільки слухав. А зараз цікаво все змінилось чи ні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 червня 2025 А зараз цікаво все змінилось чи ні? Повтори екскурсію, прислухайся. Особливо в місцях прильотів братських ракет. Русифікація в совку була дуже жорстка. Мене у 1987 році викликали в КГБ по доносу, що я розмовляю українською. Вчора розмовляв із сусідкою - біженкою з Херсону - розповіла, що вдалося вирватися з Криму її родича. Пробирався через Білорусь - Польщу. Намучився капець як. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 27 червня 2025 Повтори екскурсію мабуть було б цікаво, токо краще до Львову поїду, у Київі якись суржик мабуть)) Є люди які раз у житті бачили інопланетян, я так сомо раз бачив справжніх українців. Не по ящику, не у школі на уроці, а вживу В 2014 чи 13му у Бердянську йду вулицею, раптом щось не те, обертаюся - діти років 10-12 йдуть, і що? А розмовляють на мові О_о. Та ні, думаю приколюються, чи переказ якись задали. Щас щось скажуть російською чи матюкнуться. Мабуть пів години їх підслуховував - просто розмовляють і все!!! У мене тепер стереотип - всі укранці це діти, а як підростають мабуть кацапами стають, але це не точно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 червня 2025 мабуть було б цікаво, токо краще до Львову поїду, у Київі якись суржик мабуть)) У Львові зараз повно тих зайвохромосомних із русскоязичною чєлюстью - понапєрєєхалі. Намагаються тут вмостити свій мір - какая разніца. Спочатку було повно недопалків-бичків і битих пляшок. На підвіконниках фунфиріки і шприци. Але ми маємо досвід 60-их років і тепер переобуваємо швидше. Язик ще можна почути, але значно рідше, ніж раніше. Коли мені заявляють "какая разніца", я пояснюю, що до російської ставлюся так само, як на рассєї ставилися в 1943-му до німецької. Затикає надійно. У мене знизу винаймає квартиру якась східнячка - намагалася мені нав'язувати свої порядки. Навіть поліцію присилала. Нічого - втихомирили якось. А десь зверху були прхильники нічних п'янок і хорового пєнія - кудись поділися. Приїжджай - побудеш між своїми і поляками та іншими туристами. Я вже в центрі не прогулююся. А розмовляють на мові О_о. На мене зі здивуванням дивилися в Донецьку, коли прилітав до дядька з тіткою. Коли прийшов до дядька на роботу (він тоді був головним режисером цирку), всі лякалися, бо думали, що комісія з Києва приїхала. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 липня 2025 Що тут сталося? Я один в друге півріччя перейшов, а усі ще в першому зависли... 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 6 липня 2025 знов якась халепа на халепі. Ув"яз зі вселякою мелочівкою між ож і ходовкою. За дроти взятися ніколи, чи як завжди зі психу все кинути як сьогодні і йти птфки ставити.)) Доречи норм вийшло, як увімкну сфоткаю. Влепив усі нові пружини, порівняно зі старими стало повище. Зад норм, а перед це халепа, ричаги чуток униз, не паралельні. - пружина чипляє злегка верхні ричаги. Ну пишуть х. з ним, можно і так залишити, я накинув на виток шматок трубочки, вродь потихіше стало блямкати. Дик тепер же і аморт короткуватий, млин! ходу униз взагалі нема, аморт на разрив працює. Узяв від ниваса - длинуавтий, Чекаю тепер більш короткий. Протягував салентблоки, мабуть перетягнув один, щось там хруснуло, думав мож резьба, ні крутиться далі. А якщо там щось внутри тріснуло, треба би розібрати мабуть, чи може нормально.. це ж на день чи 2 пружину знимати, халепа якась Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 липня 2025 пружина чипляє злегка верхні ричагиПодивися, чи верхня опора пружини не провалилася. Можна з моторного відсіку дивитися - там, де аморт прикручений.Кажуть, що у вас там славно бахнуло - аж до нас ударна долетіла. У нас також було видовище - пів ночі на літаючі об'єкти дивилися. Бахкало, аж вікна здригалися. Поблизу збили 15 ракет і 25 дронів. Добре, що на місто нічого не впало. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 7 липня 2025 Подивися, чи верхня опора пружини не провалилася. Можна з моторного відсіку дивитися - там, де аморт прикручений. Так, подивлюся. Мені вже снилося як я ліву сторону розбираю. Проснувся, а те сон, млин . А чому би прямо з за руля не подивитись?-не видно зверху нічого. Длинувата пружина. От підними злегка кузов домкратом - буде чипляти - коли розжимається вона скривлюється назовні, а там ричаг верхній. Мож ще проставку позрізати, хоч вже й так мінімальна, але там і 1мм туди-сюди все змінюється. І палка з обома кунцями - стакан близько, краще вже пружину підрізати у вас там славно бахнуло кожного дня таке. Тримають в тонусі щоб не розслаблялися Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 липня 2025 А чому би прямо з за руля не подивитись?-не видно зверху нічого. Люди роблять таку штучку, як дзеркало. Але таки зручніше вилізти із-за руля і відкрити капот. Зазвичай тріскає площина, на яку впирається верх пружини і пружина дістає аж до болта кріплення верхнього важеля. Тому перекошується і вигинається назовні. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 9 липня 2025 Зазвичай тріскає площина, на яку впирається верх пружини розберу подивлюся, чисто для цікавості, бо зварка є, зварників нема Все одно сайленти треба замінити.Ключа купив з трещіткою, буду їх по феншую крутити на 90кгс. Але більш короткі пружинкі ж нормально стояли, і до купи нижні важелі стали не паралельно землі и теж пружину гнуть на зовні.Спробую мабуть проставку зпиляти наскосяк, більше на зовні, меньше знутри. Є ще в мене сср проставки такі ребристі тонкі, м"які. Таких зараз нема, пошукав. Але може резині вже каюк, так на вигляд нічого. Короч, при навіності з"емника можно мірятись хоч до падіння рашкі (100500р тобто)), але однієї залізяки не вистачає як завжди, "час" називається Парадоксально, однако Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 липня 2025 @sun, як у вас з водою? Якщо треба - черпай від нас - у нас цілу ніч дощик накрапав і річки піднялися на 3 метри. Затопило вулиці і підземні паркінги. Дощ далі валить. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах