Iari 97 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 Продолжаем ЧТОГДЕКОГДА Что за машина на фото ? (Сорри, но фоткал через стекло ночью, посему не во всей красе передано ощущение, но поверьте - это ппц) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 (змінено) i8, не? У Стиллавина недавно обзор был) На заднем фоне BMW i написано, не палевно так) i3 не такой, да и поменьше, а моделей i только две) Змінено 31 липня 2014 користувачем Лукаш1 1 Iari відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 (змінено) Верно. Ее надо видеть живьём. Это ощущение форм и дизайна просто фотки никакие не передадут. Блин спалился, думал номер засвечен и не видно будет . i3 мне вообще показалась похожей на Citroen C3 Picasso - фоткать не стал. Змінено 31 липня 2014 користувачем Iari Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 Iari, BMW i8 мля, опередили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 (змінено) Будущее, которое прогнозировалось в конце 80-х в этой машине уже наступило. Формы да, очень красивые современные и стремительные. А что стоит полторалитровый бензиновый 3 цилиндровый турбо мотор в 231 силу, да еще 2 электродвигателя. Даже лет 5-10 назад никто и подумать не мог о серийных авто с ДВС такой высокой литровой мощности. Кстати капот открывается только на сервисе) из-за того что под ним электромотор и напряжение высокое есть. Змінено 31 липня 2014 користувачем Лукаш1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 А что скажете про это? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 Iari, чайка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 (змінено) Iari, Mercedes-Benz 300SL, в тест драйв анлимитед даже такой был. Сначала подумал мож Ягуар, но разглядел звезду на ступице и вспомнил что SLS AMG есть у мерса, и там тоже двери уверх, в i8 кстати тоже уверх Змінено 31 липня 2014 користувачем Лукаш1 1 Iari відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 шото тихо сегодня... а посоветуйте мне плиз хорошие цепи.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 quitka, хороші цепи ті, які є). а так можвна брвти на базарі, .бр справді класні цепи кошзтуюиь майже як болотна гума. quitka, в мене перший комплект послужив шість років і то порвався бо на під'йомі під снігом був рихлий щебінь, .а на болоті взагалі проблєм нема....тіки бруд) quitka, а по тємі-тихо, бо Ніколая нема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 а какие цепи у тебя7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 quitka, з базару, недорогі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 хорошие цепи Рыжьё нужно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 Николай-01, це шо таке?! Привіт!-де пропадав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 це шо таке?! Золото, на жаргоне. Привіт!-де пропадав? Привіт! Я? Ніде не пропадав, майже завжди тут. Дивне питання.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 Николай-01, жаргонщік)) тебе весь вечір не було, я вже й півкл випив) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 Николай-01, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 Николай-01, привет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 Я вже випив літра два з половиной пива і 200 грам крєпльоного вина, і за цей час поклеїв трохи пінопласту - сцукака клей закінчився! Якось так baycer, привет!! А хто в цій темі модератор? У мене шкурний інтерес.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 Николай-01, чемпіон!-я два висушив. Николай-01, Емішн вроді Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 не золотишкоя не интересуюсь... больше серебро люблю00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 Емішн вроді Тоді це гибле діло..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 Николай-01, а шо хотів? Чи секрет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 quitka, привет, любовь моя! Шутю я. Частично.. а шо хотів? Чи секрет? Хотів саме у цій темі стати модератором.. В мене є деякі думки.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 Николай-01, тю!-створи нову тєму і модеруй собі-тиж всн одно в цій тємі більше всіх світишся) 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах