Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 лушче бы Так 50 грн - это 2,6 литра бенза. А 2,5 литра пива - это 30 грн. Тем более мне ещё должны 20л - должны на днях отдать. У меня сейчас немногим больше чем полбака. Меньше в баке - меньше соблазн заехать куда-то в світ-за-очі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 ну каждому свое, согласен Коля, а шо то за смс была мне ночью?))) :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 а шо то за смс была мне ночью?))) Забудь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Николай-01, я зажлобился платить за смс 70 коп в ответ тебе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 ну каждому свое, согласен Та бенз форева! Но тут уже как говорят "не наївся - то й не налижешся". я зажлобился платить за смс 70 коп в ответ тебе Видишь какой ты... :lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Поставил печь хлебушек. Также поставил вариться(?) 4 банки клубничного компота, в смысле шоб консервировать. Хозяин, блин! п.с. Очень интересные фото, имхо! Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Всім привіт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Здоров! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 жалуйтесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 жалуйтесь Жизнь говно. Грошей нема. Здоров"я нема. Від цього всього і щастя нема. Вобщем жизнь говно. А так більш нема на шо жалуватись. Поїхали завтра на голубе озеро під Бородянку?.. Хочем завтра десь поїхать покупатись. Або просто поїхать де є шось цікаве і бесплатно. Пропозиції? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 на голубе озеро під Бородянку? а шо там? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 а шо там? Озеро в лісі, мегапрозора вода. Х.з. чого, але народу там вєчно стільки, шо нема де машину поставить.... Але я чогось подумав, шо зараз там вода буде холодна... Їдем в Козаровичі на Київське море? Глєбовка, Сухолуччя? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Бородянку Козаровичі Київське море Глєбовка Сухолуччя давай ще варіанти я не проти на Київське море, хоч там і вода не дуже... нада в Троєщинській тємі поспрошать - завтра ж здибанка, мо заразом і потулим куди з шашлями покупатись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Давайте - собираємся завтра на шабаш! нада в Троєщинській тємі поспрошать - завтра ж здибанка, мо заразом і потулим куди з шашлями покупатись Давай занімайся, бо я пішов грядки поливать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Николай-01,млін, подивився карту...а шо ближче води нема? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 а шо ближче води нема? Ближче чим шо? Ближче тільки в крані.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 не посоны, море не канает, там бетонного забора 20 км до ближайшего места "под шашлык" и поплавать. вода там норм, но ракушек от берега 30 метров. поплавать толком не получится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 бетонного забора 20 км до ближайшего места "под шашлык" и поплавать. Да ну прям! Провести? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Creativ4eg,Пуща? там і ліс і пісок і поплавать... і народу туйова туча... в минулу неділю з Аффтом і Вєнтєльом їздили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 поплавать толком не получится Ну уж извините.... народу туйова туча Тоді точно не поїду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Да ну прям! Провести? ну может ты знаешь другие места, ближе, но я всегда еду за бетонку. там меньше народа всегда. Creativ4eg,Пуща? там і ліс і пісок і поплавать... і народу туйова туча... в минулу неділю з Аффтом і Вєнтєльом їздили я точно не поеду. так как денежку экономлю на поездку на Днестр (ты то туда не дешь) так что если шо, на место сбора подрулю, пообщаемся (кто будет конеш) и домой поеду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 залив Верблюд? тільки на острів з норм пляжем треба буде на лодці пливти, але вони там як маршрутки я точно не поеду. так как денежку экономлю на поездку на Днестр і скільки ти потратиш? 2-3 літра бєнзи і гривень 50 на сосіски? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 за бетонку Это где?.... Я знаю места на полях, там нормально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 і чого тоді варіанти перебираєш якщо їхати не збираєшся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 і скільки ти потратиш? 2-3 літра бєнзи і гривень 50 на сосіски? та я вон фильтр поеду куплю завтра, масло поменяю) да и если бы где то по месту, то да, а ехать куда (дальше троешки) то не хочу і чого тоді варіанти перебираєш якщо їхати не збираєшся? ты мне запрещаешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах