VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 2 березня 2017 Сочувствую.спасибо! Прорвемся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 березня 2017 Та я вон месяц проволялась на больничном... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 березня 2017 месяц проволялась на больничном В гіпсі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 березня 2017 Ну да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 2 березня 2017 Та я вон месяц проволялась на больничном...болеть всегда плохо. Надеюсь сейчас лучше!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 2 березня 2017 занимайтесь спортом и берегите себя от травм. И все будет хорошо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 березня 2017 Сейчас уже могу ходить, но не далеко, хромаю, но уже без палки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 2 березня 2017 @quitka,Спробуй нікофлекс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 березня 2017 Всем привет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 березня 2017 Всем привет. Заказала новые шины, пару лета и пару зимы. Премиори солазо и амтел на зиму, в люкс шине. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 3 березня 2017 купил плашку опер памяти на ноут, теперь 4+4, заработала в дуале даже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 березня 2017 Заказала новые шины Я також. Але всі 4 літні - ТОЙЯ 155х80R13 за 130 доларів і 4 камери по 150/штука. Мають приїхати після середи. І попутно взяв у машину терморегулятора з сигналізацією та індикацією і вольтметра. Ну і раз вже така затія - для зарядного взяв вольтметра і амперметра вкупі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 березня 2017 Настя, где резину брала? Я сегодня Помыл машину, наконец то. Жду не дождусь уже тепла и переобуть наконец то машину. Дороги в ауте , шаровая и маятник точно под замену( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 березня 2017 Жду не дождусь уже тепла и переобуть наконец то машину. Я вчора також помив і перезув - поміняв шиповану на просто зимову. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 березня 2017 Жду не дождусь уже тепла и переобуть наконец то машину. Я вчора також помив і перезув - поміняв шиповану на просто зимову.Та я бы с радостью переобул на не шип. Но у меня нет ещё одного комплекта(Думаю на следующую зиму при купить пару хотя бы. Надеюсь что пару недель и уже будет теплее и можно лето смело ставить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 3 березня 2017 амтел на зиму многие пишут,что амтел уже не тот лет 10 назад пользовал зимний амтел,и был им оч. доволен, но последнее время отзывы только негатив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 березня 2017 амтел на зиму многие пишут,что амтел уже не тот лет 10 назад пользовал зимний амтел,и был им оч. доволен, но последнее время отзывы только негатив Скажу что разница между амтелом 2010 года и 2014 есть. Одни шипы чего стоят. На "свежей" они уже не такого качества. Быстро стерлись. Старая резина была лучше все таки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 березня 2017 Брала в люксшине. Ее держит кореш начальника. Я позвонила, описала что надо, сказали вот это. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 3 березня 2017 если уже оплачено-то уже как будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 березня 2017 Посмотрим. Там не совсем а какойто под раздел тунгра или чето такое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 березня 2017 закирпичил нечаянно планшет самсунговский. Пытаюсь восстановить прошивку при помощи KIES. Все через такую жопу сделано! ) В лучших традициях виндоус и андроида. Глюки глючные та да, кого только не винить абы не себя)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 березня 2017 Но у меня нет ещё одного комплекта Я вимушений мати різні комплекти - у нас без шипів погано їздити, а за кордон з шипами не пускають, але мусить бути зимова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 березня 2017 Но у меня нет ещё одного комплекта Я вимушений мати різні комплекти - у нас без шипів погано їздити, а за кордон з шипами не пускають, але мусить бути зимова.Ну вот разве что за границей. А так жалко шиповку, но держать 2 комплекта зимней не готов. Да и дорого нынче новая резина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 березня 2017 Ну у меня уже на исходе потому и приобрела, в рассрочку. Не напряжно и реина есть. Без процентов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 березня 2017 Да и дорого нынче новая резина А що дешево, крім нас самих? У 2011р. я купував таку саму ґуму по 50 доларів за штуку, а сьогодні віддав 33 долари. А в гривнях - дійсно дорожче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах