Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Привіт усім!

Може хтось чув, або сам робив - як з нивського інжекторного демпферного шківа викинути ту ґуму і сам грузик?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Привіт усім!

Може хтось чув, або сам робив - як з нивського інжекторного демпферного шківа викинути ту ґуму і сам грузик?

А для каких целей это все сделать нужно?

Поділитися повідомленням

для каких целей
Думаю, що той демпфер ковбасить мотором. У першого демпфера аж тріщина пішла по шпонці. І обриває кріплення генератора - чітко видно, як теліпає генератором в резонансі.

Поділитися повідомленням

для каких целей

Думаю, що той демпфер ковбасить мотором. У першого демпфера аж тріщина пішла по шпонці. І обриває кріплення генератора - чітко видно, як теліпає генератором в резонансі.
О, знакомая ситуация для меня. Через неделю после капиталки и установки этого шкива точно такая же проблема. Я выкинул тот шкив, и поставил обычный. А тот редкая фигня, проблема у всех одинаковая.

Поділитися повідомленням

@Creativ4eg,Мені потрібен шків на плоский ремінь - без демпфера не знайшов - купив знову з демпфером. :bk: 

І шо дєлать? Ніхто того не виколупував?

Поділитися повідомленням

Небачив як він виглядає але дати пораду то святе :) , пропоную гуму підпалить хай вигоре.

Поділитися повідомленням

пропоную гуму підпалить
Вона схована в середині. Боюся гріти - може повести.

Подумую висверлити і решту видавити домкратом.

Поділитися повідомленням

@Creativ4eg,Мені потрібен шків на плоский ремінь - без демпфера не знайшов - купив знову з демпфером. :bk:

І шо дєлать? Ніхто того не виколупував?

Именно инжекторный нужен? Есть волгавтопром. У меня уже второй год стоит.

Поділитися повідомленням

Всем привет :az: Посадил с утра  300м  рядка картошки. Щас перекурю,  потом еще 300. Ну а потом конечно (куда ж без этого :multi: )  буду обмывать :bm:

Поділитися повідомленням

Всім привіт.

Вчора їздив до Києва.

Дякую Квітка за ЕВЕЙ - реально допомогла.

їхав 181-ю маршруткою, чесно кажучи шокований, розпочалося все з того що маршрутку(Богдан) ми штовхали, водій так і сказав - хочете їхати то пхайте.

Зевели маршрутку і поїхали, вартість проїзду 4,50грн, кондуктора немає, потрібно водію передавати а потім горлати на ввесь автобус щоб здачу вернув.

маршрутка їде сама по собі, а якщо потрібно щоб на зупинці зупинився - потрібно кричати щоб зупинився, також ті хїто стоїть на зупинках ловлять маршрутку як таксі. Чесно кажучи я до такого не звик, у нас в Полтаві водій зобов'язаний зупинятися на зупинках навіть якщо там людей немає.

По ходу руху маршрутки водій постійно кричав на інших водіїв щоб ті його не підрізали "Ну что же ты делаеш ублюдок, ты же тварь даже поворотник не включил и лезеш...." і т.д. На одній ії зупинок вскочила дівчинка яка тримала за руку маму і тут закрилися двері і маршрутка поїхала потянувши за собою маму, писк, крик - добре що без травм.

Це була остання поїздка - як виявилося у мене на лівому оці "-3", я і сам про це не знав, після огляду хірургом-окулістом та сказала - була травма ока, здорове око на себе взяло навантаження тому і не помічав і тут я згадав як минулим літом напоровся оком на гілку, день поболіло і пройшло, але видно не безслідно. Мораль така: потрібно постійно ходити до лікарні, а не та хай само пройде.

всих іншив врачів пройшов без проблем, зникло плоскостопіє першой ступені та сколіоз другої яке мені приписали на Полтавській ВЛК, також підозрілих шумів у серці не виявили. Коли сказав хірургу що мені в Полтаві приписали плоскостопіє і сколіоз та тільки посміхнулася, а от від окіліста не очікував такого.

Поділитися повідомленням

Есть волгавтопром.

Це просто такий виробник, чи інакша конструкція?

Такий? http://prom.ua/p312822059-shkiv-kolenvala-dempfer.html

Поділитися повідомленням

а толкали зачем?

Там ровное место, он приехал и пошел с колегами пообщатся, пока ходил богдан заглох, а завести он его уже не завел - сел АКБ.

зато тем кто пхал - бесплатный проезд.

рядом бабки сидели и причетали - хоть бы по пути не заглохнуть как в прошлый раз, а то пенсионеры не захотели пхать, ждали два часа пока другой дернет

Поділитися повідомленням

Цікаве спостереження, під час проходження комісії біля мене згуртувалася невеличка компанія, як потім вияснилося: Полтава(я), Слов'янськ, Рівне, Тернопіль, Харків. Слов'янськ і Тернопіль спочатку косо дивилися друг на друга, мене зразу вичислили по полтавському говору(дякувати Сердючкі), а ближче до кінця усі дружно наминали полтавські бутерброди, яких мені дружина не пожаліла покласти, та запивали слов'янським чаєм з термоса. Пройшов тільки з Харкова, двох по зору не пропустили і двох за аналізом крові(цукор і лейкоцити завищені).

Самі ж кияни не були такими дружніми, якісь вони самі по собі

Поділитися повідомленням

да с маршрутками это жесть. Новых по статистике практически не покупают, со старых все соки вытягивают, так хоть бы ремонтировали их. Все привыкли наверно и никто жалоб не пишет на такое положение дел, вот и все сходит с рук, плюс в столице легче потратить время на заработок денег чем писать эти жалобы.

Поділитися повідомленням

[quote name="zootechnik" post="807112"> 

За маршрутку, то тебе фартонуло. Я когда ездил на общ.транспорте тьфу тьфу тьфу ни разу такого треша не было. Водитель мудак, но мудаков на Земле достаточно. Один как раз тебе и попался. Водителя маршруток конечно Ромео и Джульета в оригинале не читали, но таких которые вот так вот волали не встречал. 

А за киевских парней шо тут скажешь, жизня на асфальте да в мегаполисе. Тут соседей по дому узнаешь когда они тебя "зальют". :) 

Нема часу :) на балачки :) 

Поділитися повідомленням

За маршрутку, то тебе фартонуло

Я так понял с этого маршрута все нормальные видителя убежали, состояние богданчиков конешно ужас, я думал они у нас убитые, но в Киеве такого не ожидал увидеть.

ради интереса спрашивал у таксистов есть ли у них вакансии и сколько зарабатывают - сказали что водителя всегда требуются и зарплата 20-35тыс.грн смотря как напрячся. И тут мне за мои 3190грн на руки как то стыдно стало.

Иногда полезно вот так кординально в что-то вникнуть чтобы поменялось мировозрение.

Кстати набор в полицию еще идет, его продлили до 18 мая, желающих недостаточно.

Созвонился с тернопольским парнем, он тоже по зрению не прошел, говорит будет делать лазерную коррекцию и на повторную ВЛК.

Я посмотрел цены и сижу в ступоре, кроме как продать авто вариантов нету...

есть еще два варианта по месту, но раньше 6-го месяца пока ничего не ясно, документы подал, ожидаю...

Поділитися повідомленням

@zootechnik, потому и вымирают небольшие города, все в мегаполисы хотят переехать, а коренные удивляются чего вы значит понаехали) Знали бы какая жизнь в регионах не спрашивали бы. Хотя скорость движухи мне не очень нравится например в мегаполисах. Чуть ли не бегом все передвигаются, особенно в метро.

Поділитися повідомленням

под широкий ремень
Це і є поліклин . У мене шків має, здається, 8 канавок, а ремінь стоїть на 5.

Буду пробувати висвердлити ту ґуму і давити домкратом. Кажуть, що часто вона сама відшаровується.

Поділитися повідомленням

А кто что думает по такой ситуации. На ОЛХ появились в продаже сразу три токарных станка по очень хорошим ценам. Все три с разных аккаунтов но номер везде один и тот же. Написал одному сообщение, может ли выслать станок в Киев. Написал, что может после предоплаты на доставку. Я ради проверки забил его номер в гугле - никакой информации. Вот только одна интересная деталь - в самом низу страницы поиска гугл пишет

Вместе с +38 (098) ххх-хх-хх часто ищут

номера телефонов мошенников украины

база мошенников

черный список olx

Совпадение?

Поділитися повідомленням

А кто что думает по такой ситуации. На ОЛХ появились в продаже сразу три токарных станка по очень хорошим ценам. Все три с разных аккаунтов но номер везде один и тот же. Написал одному сообщение, может ли выслать станок в Киев. Написал, что может после предоплаты на доставку. Я ради проверки забил его номер в гугле - никакой информации. Вот только одна интересная деталь - в самом низу страницы поиска гугл пишет

Вместе с +38 (098) ххх-хх-хх часто ищут

номера телефонов мошенников украины

база мошенников

черный список olx

Совпадение?

А где он вообще находится?

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз