Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Ща схожу за добавкой строй материала

ну так всегда, или нехватило, или ненужный после ремонта валяется :)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@zootechnik, +1 во во остались парашюты после утепления балкона, целый кулек. ну не считая 8 штук. и пол мешка клея для пенопласта.  

Поділитися повідомленням

Знайшов у барі якусь кєдрову від Нємірофф - більше, ніж 25х3 не влізло.  :bl:

Признаюсь - до професіоналів мені ще далеко.

Думав полірнути пивом - навіть дивитися на нього гидко. Видно я ще справжній дилетант. 

Поділитися повідомленням

А в мене навпаки без пива невиходе, хоча горілки приблизно такий же росход, більше дуже рідко. А от пивко полюбляю бокалів 10 осилюю :)

Поділитися повідомленням

Видно я ще справжній дилетант
Більше схиляюся що естет. Чи аристократ. Враховуючи то, скільки Ви мандрували і де побвали, я думаю ви пробували СПРАВЖНІ напої. Не дивно що Вам гидко на наше пиво дивитися.

пивко полюбляю бокалів 10 осилюю
І це до першого відливу тільки ))))

Поділитися повідомленням

пробували СПРАВЖНІ напої
В маєтку, де я жив у США був невеличкий бар - кілька сот пляшок, а може і більше - не рахував. Старався дегустувати вже відкорковані і був подивований смаком багатьох напоїв американського розливу  - чилійських, мексиканських, колумбійських і т.п. Було навіть класне вино з винограду, який вирощений в Коннектикуті - не сподівався такої якості. Пригощали різними пивами, вартістю десятки доларів за пляшку, але найбільше смакував БАД за долар пляшка - нагадував мені 1715 - звичка - що поробиш.

Кедрова також класна, але більше не лізе.

Поділитися повідомленням

Всем привет.

Вылез с гаража.

После бюджетного ремонта двигателя - завел машинку.

Все чудесно :ay:

Поділитися повідомленням

блин, продают инжекторный бак, ну точнее не совсем инжекторный, просто переделанный. в днепре, и всего то за 600 грн, отправлять наложкой не хочет, но если кто то приедет и заберет у него, то мол типа норм. мутный чувак какой то, даже отказался +50 грн получить наверх (авансом так сказать) за отправку наложкой.

Поділитися повідомленням

@Creativ4eg, попроси когось із форумчан з того міста той бак тобі переслати. Я рік тому в Києві бак купував - з Квіткою за ним ходили.

Поділитися повідомленням

@Creativ4eg, попроси когось із форумчан з того міста той бак тобі переслати. Я рік тому в Києві бак купував - з Квіткою за ним ходили.

та как то не ясно что с тем баком вообще. что то он написал что производительность всего 60 литров в час. воде у инжекторного больше

Поділитися повідомленням

производительность всего 60 литров в час.
Мій волговський насос качає так само. А ти збираєшся проїхати за годину більше 600км?

Поділитися повідомленням

Надо инж, купил волговский выносной делай обратку и в чьом проблемы. 

проблемы впринципе нет, цена нового насоса 900-1000 грн. вроде разница не большая, но тут типа все готово, ставь и не паришься

производительность всего 60 литров в час.

Мій волговський насос качає так само. А ти збираєшся проїхати за годину більше 600км?

он инжекторный? а смысл в карбовом авто такой насос?

Поділитися повідомленням

он инжекторный? а смысл в карбовом авто такой насос?
Так. Дороблений карбюратор - додав кульку з пружинкою.

Поділитися повідомленням

Всем Привет! :az:  Поленился перечитывать всю тему с 9-го мая, если кому интересно---менты так и не приехали. Даже УТРОМ не перезвонили. И вобще я подумываю что меня менты кинули---так как на звонок 102 я почему то (как мне сказали) попал в соседний район а на просьбу перенаправить меня в мой район дали номер мобильного. Мне кажется они хотели просто от меня *вiдчепитись*. Номер в памяти мобильного сохранился :)  Хочете приколоться? :)

Поділитися повідомленням

жарю мясо,купил пива =) 
Дорого. Издеватель. Дорого....какое мясо, шо по чём :bm: Свинина? Ошеек :) Настояший шашлык :evil:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз