Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 @shlonik1, Бывают разные полосы в жизни, как это ни банально звучит. Сядь, подумай, если руки не из жопы---600грн то такэ. Бывают набагато более серьезные проблемы. Это не полосы жизни - это реальность сегодняшнего бытия, как ни крути... Я думаю каждую минуту, но 600 грн для меня всегда были суммой, не важно сколько я сегодня или завтра заработал... Деньги всегда должны крутиться и приносить прибыль...! реальность бытия то есть нынешних цен как раз в том что 600 грн уже не деньги, и без разницы сколько зарабатываешь. Пиццу заказать стоит 200 грн, 600 грн это 3 пиццы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 А ти знову став краще язиком володіти? Прикро вражений. Ну така собi шютка зрозумiла мабуть не для всiх))) Нашим суржиком не хватае букв. А так я не вiдмовився вчити польську.PS --бачив який скадал у *донецьких* iз-за *Гуся* ? Я вражений То капэц Дiвчина мае талант Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 реальность бытия то есть нынешних цен как раз в том что 600 грн уже не деньги, и без разницы сколько зарабатываешь. Пиццу заказать стоит 200 грн, 600 грн это 3 пиццы. Вы кому то жалуетесь? Я ж недавно создавал тему *как заработать деньги* , нового я там ничего не придумал, не помню, сколько там было? Если мне память не изменяет 4, щас 10 (это на нычке шоб жена не знала). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 Всем спокойной ночи. Новый день принесёт новые трудности и радости. У всех всё получится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2017 А так я не вiдмовився вчити польську. Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Dużo uśmiechu, siły i wytrwałości w dążeniu do celu, sukcesów w pracy, tylko słonecznych dni, przyjaźni, miłości i aby ten Nowy Rok był dla Ciebie najlepszym ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2017 Сегодня решил потратиться и купил такую приблуду: В итоге остались довольны две дочери, жена, та и я, что они довольны... Отличные роутеры Asus, у меня правда модель N-10. Работает отлично, куча полезных настроек. Не самый лучший выбор. Многие жалуются на асусы новые, более старые модели надежнее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2017 Погодка "новорічна" - +7, виє вітер і дрібний дощик січе. Не піду я ні на які ярмарки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2017 Погодка "новорічна" - +7, виє вітер і дрібний дощик січе. Не піду я ні на які ярмарки. у нас где то так же. сейчас этот дождик весь снег превратит в реки. и будет полная жопа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2017 Дааа. Погода паршива. Пішов в гараж, а там з стелі тече. Виявляється за три дні попередньої хуртовини надуло на горище снігу, і він тепер розтав. Точно поперек вітру в снігопад стоїть гараж. Звичайно, надуло не багато, але засада в тому, що там у мене сіно для кроликів, і тепер воно мокре. Вперше за три роки надуло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2017 Всем привет.У нас зима наконец то пришла.Ветер ужасный,и метёт прилично.Утром было тихо,и без снега.За час подзамело не много.-1 на градуснике. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2017 @alexart, только уже начало таять, а на завтра +5 и дождь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2017 Ветер ужасный,и метёт прилично Так само. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2017 А в столице снега тают, реки текут...авто отмылось от грязи, что за неделю налипла (экономия на мойке)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2017 Сегодня решил потратиться и купил такую приблуду: В итоге остались довольны две дочери, жена, та и я, что они довольны... Отличные роутеры Asus, у меня правда модель N-10. Работает отлично, куча полезных настроек.Не самый лучший выбор. Многие жалуются на асусы новые, более старые модели надежнее. +1 Себе беру только Zyxel. Да дороже, но практика показала надежность и функциональность при наличии юсб-порта. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2017 Сегодня решил потратиться и купил такую приблуду: В итоге остались довольны две дочери, жена, та и я, что они довольны... Отличные роутеры Asus, у меня правда модель N-10. Работает отлично, куча полезных настроек.Не самый лучший выбор. Многие жалуются на асусы новые, более старые модели надежнее. +1Себе беру только Zyxel. Да дороже, но практика показала надежность и функциональность при наличии юсб-порта. Я понял что Cisco это вещь, остальное так себе. Тплинки ещё стабильные. Но часто брак есть. Но все решается прошивками. А в столице снега тают, реки текут...авто отмылось от грязи, что за неделю налипла (экономия на мойке))))))Меня сегодня внедорожник такой волной накрыл, что отмылось то, что не отмывалось уже давно. Сам чуть в отбойник не улетел... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2017 Ну і порядки ж у Києві - звичайна швидка їхати не хоче, а Борис злупив відразу 1500 - тільки за приїзд. Зараз включили лічильника ще за крапельницю і за відбір на аналіз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2017 Ну і порядки ж у Києві - звичайна швидка їхати не хоче, а Борис злупив відразу 1500 - тільки за приїзд. Зараз включили лічильника ще за крапельницю і за відбір на аналіз.Все ок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2017 Ну і порядки ж у Києві - звичайна швидка їхати не хоче, а Борис злупив відразу 1500 - тільки за приїзд. Зараз включили лічильника ще за крапельницю і за відбір на аналіз.Все ок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2017 Ну і порядки ж у Києві - звичайна швидка їхати не хоче, а Борис злупив відразу 1500 - тільки за приїзд. Зараз включили лічильника ще за крапельницю і за відбір на аналіз.Ой, только вот не говорите что у вас там скорая сразу прилетает. Везде такое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2017 Ну і порядки ж у Києві - звичайна швидка їхати не хоче, а Борис злупив відразу 1500 - тільки за приїзд. Зараз включили лічильника ще за крапельницю і за відбір на аналіз.Ой, только вот не говорите что у вас там скорая сразу прилетает. Везде такое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2017 Когда как, вообщето. На мою сломанною ногу быстро приехали. Как то мужу было плохо на даче - за 20 минут с Коростеня приехали, по жуткому бездорожью. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2017 Ночью пiдтануло а утром пiдмерзло. Гололёд А треба iхать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2017 Все ок? Температуру збили. Результат аналізів буде завтра. Тиждень антибіотиків у постелі. Ой, только вот не говорите что у вас там скорая сразу прилетает. Везде такое. У нас принаймні приїде. Може за годину, але приїде, а не скаже, щоб чекав до післязавтра і записувався на прийом на наступний тиждень. Хоча може вже і так само - медреформа набирає сили. А та хрінь на форумі тільки у мене? Нові повідомлення не показує і відправлені треба шукати через повернення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2017 Нові повідомлення не показує і відправлені треба шукати через повернення. Така ж фiгня. А вдень взагалi cтрорiнка сама по собi оновлювалася без кiнця I краю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах