shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2017 что в людей в голове, что бы так фары вставить? http://rst.ua/oldcars/vaz/2107/vaz_2107_7801353.html Видать в голове еще не совсем кончено. Ему нужно было еще и задние стопаки поменять местами... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2017 Что ты нервы себе портишь, забей, для Западной это нормальное явление, они ведь ближе к Гейропе... У них Гейропейское мышление... А ты к кому ближе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2017 Подготовка к НГ полным ходом! " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання После того как замариновал, на кухне такой аромат, просто улет, хоть бери и грызи мясо сырым... 2 Zir та zootechnik відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2017 Западной это нормальное явление, они ведь ближе к Гейропе... У них Гейропейское мышление... Я ж і не мав ніяких сумнівів, що вам ближчі ординські настрої - вставте собі сімки з дикої азії і гордо платіть за роумінг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2017 Что ты нервы себе портишь, забей, для Западной это нормальное явление, они ведь ближе к Гейропе... У них Гейропейское мышление... А ты к кому ближе? Сам посчитай, реши, отвечать не буду... Родился в Керчи в 1978 году, вырос в Донецкой области, универ окончил в Днепре, живу в Днепре. Западной это нормальное явление, они ведь ближе к Гейропе... У них Гейропейское мышление...Я ж і не мав ніяких сумнівів, що вам ближчі ординські настрої - вставте собі сімки з дикої азії і гордо платіть за роумінг. Не правильное высказывание, вставь лучше ее себе в то место куда она поместится (а лучше вместе с телефоном)... И будет тебе счастье... Не порть своим поносом предпраздничное настроение! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2017 @shlonik1, Так куле мне догадываться. Я задал вопрос. Вы ж так умело умеете расставлять кто кому ближе. А за себя ответить че сложно? Сразу догадайся сам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2017 И будет тебе счастье Я і так не горюю - маю сімки польські і німецьку, а зараз в телефон вставлені лайф і київстар. А всякі мтс та подібні водафони у нас задурно роздають. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2017 @shlonik1, Так куле мне догадываться. Я задал вопрос. Вы ж так умело умеете расставлять кто кому ближе. А за себя ответить че сложно? Сразу догадайся сам. Так а куле я должен отвечать не понятно кому??? Я раставляю умело кого и куда, так как хочу и считаю нужным, и ни у кого не спрашиваю совета и ни перед кем не оправдываюсь. То что ты задал вопрос - так я на него положил, большой - ну и что??? Задавай вопросы свои в другом месте!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2017 Да мне дружаня @shlonik1, Так куле мне догадываться. Я задал вопрос. Вы ж так умело умеете расставлять кто кому ближе. А за себя ответить че сложно? Сразу догадайся сам. Так а куле я должен отвечать не понятно кому??? Я раставляю умело кого и куда, так как хочу и считаю нужным, и ни у кого не спрашиваю совета и ни перед кем не оправдываюсь. То что ты задал вопрос - так я на него положил, большой - ну и что??? Задавай вопросы свои в другом месте!!! Как конкретно за него вопрос, так сразу по кущам побежал Конкретный хлопак однако :) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2017 Предлагаю изменить вектор общения! Тараканов своих запрячьте у себя глубоко! Всех С наступающим Новым Годом!!! Желаю Почти Всем в наступающем году намного больше радости, счастья, здоровья, ну и конечно финансов!!! 2 zootechnik та Zir відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2017 О расставлятель слился. С новым годом поздравил Но не забыл расставить а точнее сыронуть своим за западенцев Ну тебе так же с Новым Годом не кашляй. Видно по количеству бутылок подготовлися как в не Гейропе заведено. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2017 О расставлятель слился. С новым годом поздравил Но не забыл расставить а точнее сыронуть своим за западенцев Ну тебе так же с Новым Годом не кашляй. Видно по количеству бутылок подготовлися как в не Гейропе заведено. Какой же ты... 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2017 Желаю Почти Всем А я ВСІМ бажаю покращення у майбутньому. Почтальйон Пєчкін чому був злий - не мав лісапеда. Головне - любіть землю, на якій живете, щиро любіть її і її дітей - народ, який вона викормила. Тоді і вона прийме вас у свою родину та обдарує своїм достатком. 3 Zir, zootechnik та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2017 @shlonik1, Когда за себя не можешь ответить, тогда не стоит отвечать за других. Вот и все дела. А то расставлять других по позам все такие герои, а как вопрос задан за лично, сразу ерзаем на стуле. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2017 Слухаю бесіду з мером Києва - Кличком. Вперше почув від нього щось толкове - нарікання, що весь транзитний транспорт іде через центр. Чого ж це прояснилось йому аж зараз? Ще дивним видалось, що організація, яка збирає гроші за парковку - збиткова. Це як? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2017 вечер добрый востоку и западу, форум без политики, помните? 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 :az: последний день 2017 года.... вечер добрый востоку и западу, форум без политики, помните? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 во всём виноваты политики,а люди из за них грызутся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 во всём виноваты политики А за них хто відповідає? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 во всём виноваты политикиА за них хто відповідає?ви насправді вважаєте що якось впливаєте на політичну ситуацію в країні?! придивіться навколо-навколо вже давно анархія))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 Всех с Новым Годом! І навіть поганців! Усім добра и бабла! 3 Zir, nightwolff та alexart відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 Всем привет,Всех с наступающим Новым Годом!Пусть Новый 2018-й год принесёт всем только счастье и удачу! 4 Zir, blade2008, zootechnik та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 Почтальйон Пєчкін чому був злий - не мав лісапеда. Есть уточнение, говорят, что у него был велосипед, но отсутствовало седло! Поэтому Печкин был немного не добрый! Всех всех, С наступающим Новым 2018 годом Собаки!!! И пусть эта Собака будет нам всем другом и не кусается!!! 6 Автонаездник, zootechnik, Zir та 3 інших відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 https://scontent.fiev4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/26055792_1694643540585937_634375754299479222_n.jpg?oh=1cffd2d7ddc8ea8eef5f433734398cd5&oe=5AF1646F Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 вот , сейчас посплю немного и пойду бухать))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах