Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 1 червня 2019 Я и моя бандаЧе такой серьезный-то?А хрен его знает, такого мамка родила.? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 1 червня 2019 таким сміттям, як ти. сміття ти бачиш кожен раз коли розглядаєш у дзеркалі лисе товсте чмо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 1 червня 2019 Хватит в этой теме собачиться. По теме - сын занял призовое место по шашкам. А сейчас собираемся на отчётный концерт по танцам. День в ребенка загружен.??? 4 zootechnik, nemez, SPASATEL та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 червня 2019 у дзеркаліТи бігаєш за моїми машинами? Щось не помітив я за собою таку персону.Якась невезуха - електрику відключили - колодки задні поміняли, а масло ні. Датчик вже почало стирати об диск, але ще не спрацював. Залишили старий - вже економія. Купив бризговика від автобуса - трошки пообрізаю і причеплю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 1 червня 2019 у дзеркаліЩось не помітив я за собою таку персону. коли рано встаеш подивись у дзеркало,не в машині,у себе в ванній,на тебе звідти подивиться справжнє сміття,старе та тупе а ще лисе та жирнюче, справжнє бандерівськє гімно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 червня 2019 на тебе звідти подивитьсяТи такий недалекий, що вважаєш, що я побачу те ж, що і ти кожен раз бачиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 1 червня 2019 що я побачу что, ещё и в глазки долбишся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 1 червня 2019 " rel="external">Посилання Сегодня открыл свой мотосезон. Отмыл после зимней спячки. Купленый в прошлом июле аккум сдох навеки. Нашел доки и пошел менять по гарантии. И был сражен наповал формулировкой - гарантия на мото акумы дается на пол года. Купил новый. Удовольствие от езды непередаваемое 3 zootechnik, nemez та SPASATEL відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 2 червня 2019 всем привет. Моего младшего бармалея уже наградили за победу в робототехнической зарубе на ВДНХ, это WRO - всеукраинская олимпиада и отборка на международку. Он в категории юниоров зашёл в этом году Старший в другой категории и ещё соревнуется, второй день длятся квалификационные заезды. Держим кулаки 2 w-126 та zootechnik відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 червня 2019 У нас гарна погода - значить що треба робити? Правильно - гриляти м'ясо. Минулого разу я робив трошки жаркіші вуглі і пекли пів години - було класно. Сьогодні трошки зменшив жар і тримали 50 хвилин - просто перфект! Ну і як же без смачного червоненького сухого. Постараюся і надалі не перегрівати від початку, а трошки його поморочити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 2 червня 2019 @nemez, когда скайнет запустит? @VETERAN, слышал что угли для жарки мяса должны стать седыми. Большой жар плохо как и малый жар. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 2 червня 2019 когда скайнет запустит? да вот скоро. Старший взял третье место по Украине. Вернулись уставшие, но довольные и взбудораженные пацаны дали хорошего пропесдона. Распирает чувство гордости Они реально лучшие. 2 vegas та zootechnik відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 2 червня 2019 У нас гарна погода - значить що треба робити? Правильно - гриляти м'ясо. Минулого разу я робив трошки жаркіші вуглі і пекли пів години - було класно. Сьогодні трошки зменшив жар і тримали 50 хвилин - просто перфект! Ну і як же без смачного червоненького сухого. Постараюся і надалі не перегрівати від початку, а трошки його поморочити. думаешь кому то реально интересно как ты пожрал и чем заливаешся!? хорошо хоть не пишешь как посрал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 червня 2019 думаешь кому то реально интересноНе цікаво - проходимо і не затримуємося. А ще краще - не заходимо на цю тему, яка саме називається "хтощоробить", а не "срач ватної безграмоти". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 червня 2019 безграмоти".и это пишет человек бухающий каждый день Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 червня 2019 человек бухающий каждый деньЗаздрити не гарно - погано позначиться на самопочутті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 3 червня 2019 Йду на роботу й знову сойки напали, їм гніздо спиляли рязом з гілками, а вони влаштували но сусідньому дереві. став і роздивився їх, якісь вони не зрозумілі - чи то сойки, что то галки, а агресивні як собаки, так вони мене потім ще метрів 300 переслідували, вони то думали що мене прогнали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 червня 2019 Заздрити не гарно - погано позначиться на самопочутті.могу только посочувствовать,у тебя и так мозга не осталось а ты ещё бухаешь,граматей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 3 червня 2019 Йду на роботу й знову сойки напали, їм гніздо спиляли рязом з гілками, а вони влаштували но сусідньому дереві. став і роздивився їх, якісь вони не зрозумілі - чи то сойки, что то галки, а агресивні як собаки, так вони мене потім ще метрів 300 переслідували, вони то думали що мене прогнали Я думаю - надо взять воздушку и ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 червня 2019 у тебя и так мозга не осталосьНе переживай вже аж так за мене - у моєму віці рекомендується щодня бокал червоного сухого випивати. А тобі - старцю ватному - ще малого в люди виводити. Не занадто багато часу маєш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 червня 2019 А тобі - старцю ватному .я не старец и не ватный, опять у тебя больное воображение разыгралось,не зная наверняка делаешь вид что ты афигеть какой вумный а на самом деле очередной пук в лужу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 3 червня 2019 Йду на роботу й знову сойки напали, їм гніздо спиляли рязом з гілками, а вони влаштували но сусідньому дереві. став і роздивився їх, якісь вони не зрозумілі - чи то сойки, что то галки, а агресивні як собаки, так вони мене потім ще метрів 300 переслідували, вони то думали що мене прогнали Я думаю - надо взять воздушку и ... я бы так и сделал - взял бы пневматическую вундервафлю, банку с пульками и п-ц всему этому птичьему выводку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 червня 2019 очередной пук в лужуЯ так розважаюсь - знаю ж, що ти п'єш з цієї калабані. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 червня 2019 взял бы пневматическую вундервафлюЯкщо вони самі нападають - достатньо якоїсь сітки - кинути, щоб заплуталися. А можна сильце біля гнізда поставити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 3 червня 2019 Я думаю - надо взять воздушку и ... там полиция часто мотается, уже кто-то пробовал, сказали так больше не делать. опять жаловался нашему депутату, тот обращался к экологам, те сказали что этот подвид соек относится к карантинным и подлежит отстрелу, рекомендовали в общество охотников обратится чтобы те прислали своих на отстрел, в общем он сказал что запрос даст, но придут ли и сам в это слабо верит, если за пару дней не решат будем своими силами решать, как раз в знакомого есть воздушка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах