БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 Ну то есть, кидать камнями в людей это норм? Тот, кто кидает, не виноват, это все Зеленский, ну и другие. Бери шире усі ми. Зеленський тим взагалі не повинен займатись то не його парафія. А він лізе як метастази усюди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 Та не розводьте ви паніку. Наш грип страшніший буде від китайського вірусу .. Читните вот про вирус в короне, а потом рассказывать будете. И? Смею предположить, что ты полностью разобрался в вопросе и недоумеваешь почему такая суматоха, да ? Я так понимаю, что ты разобрался. Может и окна ты бил в автобусе, боясь заразится? Решил поупражняться в рамках своей фантазии? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 Що ви тут сперечаєтеся і щось рішаєте - візьміть інструкції по цивільній обороні - там все написано, що і як робити при загрозі епіднебезпечної інфекції. А то наша верхатура понаприймала всяких рішень. а сама діє як заманеться. Наша очільниця здоров'я замість брати відповідальність, сховалася за добровільним карантином - типу геройство, а насправді дезертирство шляхом члєноврєдітєльства. А людей тут травлять одних на одних і вони, замість пом'янути Небесну Сотню, зчепилися. Спеціально той рятувальний рейс призначили на роковини Майдану. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 Распустила власть эту гопоту,Махновщина процветает,Нет порядка В Америке кто то бы посмел в автобус швырять камни тот час бы кровью умылмя . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 "Верховна Рада підтримала запит депутата від "Слуги народу" Миколи Задорожнього до президента щодо запровадження мораторію кодування супутникового телевізійного сигналу українських телеканалів" І от зараз розблокують і як будуть себе почувати ті. хто викинув гроші на новий тюнер і заплатив за сигнал тим баригам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 Лох это судьба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 Намахався з перфоратором просто капець - якийсь придурок буквально вмурував ванну і позаливав проміжки бетоном. Та ще й труби кісан залив туди. Добре, що я попередньо перекрив стояки - бризнуло тільки те, що було під тиском в трубах. І не просто труби - купа всяких трійників та колін з різьбовим з'єднанням. Ще треба позбивати всю плитку, але вже сил не мав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 Намахався з перфоратором просто капець - якийсь придурок буквально вмурував ванну і позаливав проміжки бетоном. Та ще й труби кісан залив туди. Добре, що я попередньо перекрив стояки - бризнуло тільки те, що було під тиском в трубах. І не просто труби - купа всяких трійників та колін з різьбовим з'єднанням. Ще треба позбивати всю плитку, але вже сил не мав. Без фото-видео отчета - нещитово ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 А людей тут травлять одних на одних і вони, замість пом'янути Небесну Сотню, зчепилися. Спеціально той рятувальний рейс призначили на роковини Майдану. Короче, кидать камни в людей это нормально. Особенно в какой-нибудь памятный день. Кидай смело, ты ведь не виноват ни в чём. Ты это делаешь не потому, что ты дибил с мозгами обезьяны, нет, это просто злой президент-зэбил стравил тебя с кем-то, он во всем и виноват. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 А сегодня почему масовка не собралась,бабла не заплатили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 Короче, кидать камни в людей это нормально.Я і не мав сумніву, що це твоє кредо. Ну то поїдь у таку милу тобі Москву і там спробуй так себе реалізувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 Короче, кидать камни в людей это нормально. Я і не мав сумніву, що це твоє кредо. Ну то поїдь у таку милу тобі Москву і там спробуй так себе реалізувати.Поедет в Польшу, там тебе карого на раз подобьют Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 Короче, кидать камни в людей это нормально.Я і не мав сумніву, що це твоє кредо. Ну то поїдь у таку милу тобі Москву і там спробуй так себе реалізувати. Не знаешь, что ответить? Кричи "Москваааа". Ну или просто "это не я, это ты вот такой вот сам". А сегодня почему масовка не собралась Сегодня они с ванной намахались Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 "это не я, это ты вот такой вот сам".А чого я маю тебе рекламувати - сам кричи. А мені ніколи - зайнятий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 Интересно мнение (не мое, если чё): "Вот у нас на жалость давят. Мол - стыдно должно быть. А китайцам, которые войсками изолируют города-миллионники и расстреливают пытающихся прорвать двойную блокаду, как думаете - не стыдно? Или они это так... по приколу?" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 А сегодня почему масовка не собралась,бабла не заплатили?Зеленський? В тому окрузі за нього проголосували 85%. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 Вот у нас на жалость давят. Мол - стыдно должно быть.Наші "не лохи" мусять чимось прикрити задницю - вони ж порушують правила ЦО. А людям просто потрібно було їх виконати - засісти по домівках і не виходити - ні на роботу, ні дітей до школи.Наш госпіталь уже запрацював - мою дочку прооперували. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 Интересно мнение (не мое, если чё): "Вот у нас на жалость давят. Мол - стыдно должно быть. А китайцам, которые войсками изолируют города-миллионники и расстреливают пытающихся прорвать двойную блокаду, как думаете - не стыдно? Или они это так... по приколу?" ну так если бы кто нить из китайцев напал на автобус где перевозят больных или с подозрением, его скорее всего посадили если не расстреляли, за намеренное распространение инфекции Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 Зеленський? В тому окрузі за нього проголосували 85%. Дядя "Петя" ты дурак? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 Дядя "Петя" ты дурак?Ні - я за нього не голосував. расстрелялиВ СССР також. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 Интересно мнение (не мое, если чё): "Вот у нас на жалость давят. Мол - стыдно должно быть. А китайцам, которые войсками изолируют города-миллионники и расстреливают пытающихся прорвать двойную блокаду, как думаете - не стыдно? Или они это так... по приколу?" Так ведь Китай - это Азия и коммунизм, а Украина - Европа и демократия. Или уже нет? Ну а так, расстрелы "за коронавирус" в Китае это пока больше слухи, чем реальность. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2020 А что реально всё машины бютжетного сегмента такое днище?Просто на каких не ездил та они и рядом не стояли с Жигулем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2020 @optimus prime,днище, ездил на работе почти на всём, но там хоть посадка лучше чем в классике Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2020 @Солекс Делортович, Не дядь, я не об этом, вялые они какието, топчеш в пол а мотор плохо озывается, да и на форсаж они не выходят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2020 @optimus prime, форсаж и бюджетный сегмент это звучит круто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах