Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Ну то есть, кидать камнями в людей это норм? Тот, кто кидает, не виноват, это все Зеленский, ну и другие.

Бери шире усі ми. Зеленський тим взагалі не повинен займатись то не його парафія. А він лізе як метастази усюди.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Та не розводьте ви паніку. Наш грип страшніший буде від китайського вірусу ..

Читните вот про вирус в короне, а потом рассказывать будете.
И?

Смею предположить, что ты полностью разобрался в вопросе и недоумеваешь почему такая суматоха, да ?

Я так понимаю, что ты разобрался. Может и окна ты бил в автобусе, боясь заразится?

Решил поупражняться в рамках своей фантазии?

Поділитися повідомленням

Що ви тут сперечаєтеся і щось рішаєте - візьміть інструкції по цивільній обороні - там все написано, що і як робити при загрозі епіднебезпечної інфекції. А то наша верхатура понаприймала всяких рішень. а сама діє як заманеться. Наша очільниця здоров'я замість брати відповідальність, сховалася за добровільним карантином - типу геройство, а насправді дезертирство шляхом члєноврєдітєльства.

А людей тут травлять одних на одних і вони, замість пом'янути Небесну Сотню, зчепилися. Спеціально той рятувальний рейс призначили на роковини Майдану.

Поділитися повідомленням

Распустила власть эту гопоту,Махновщина процветает,Нет порядка В Америке кто то бы посмел в автобус швырять камни тот час бы кровью умылмя .

Поділитися повідомленням

"Верховна Рада підтримала запит депутата від "Слуги народу" Миколи Задорожнього до президента щодо запровадження мораторію кодування супутникового телевізійного сигналу українських телеканалів"

І от зараз розблокують і як будуть себе почувати ті. хто викинув гроші на новий тюнер і заплатив за сигнал тим баригам.

Поділитися повідомленням

Намахався з перфоратором просто капець - якийсь придурок буквально вмурував ванну і позаливав проміжки бетоном. Та ще й труби кісан залив туди. Добре, що я попередньо перекрив стояки - бризнуло тільки те, що було під тиском в трубах. І не просто труби - купа всяких трійників та колін з різьбовим з'єднанням.

Ще треба позбивати всю плитку, але вже сил не мав.

Поділитися повідомленням

Намахався з перфоратором просто капець - якийсь придурок буквально вмурував ванну і позаливав проміжки бетоном. Та ще й труби кісан залив туди. Добре, що я попередньо перекрив стояки - бризнуло тільки те, що було під тиском в трубах. І не просто труби - купа всяких трійників та колін з різьбовим з'єднанням.

Ще треба позбивати всю плитку, але вже сил не мав.

Без фото-видео отчета - нещитово !

Поділитися повідомленням

А людей тут травлять одних на одних і вони, замість пом'янути Небесну Сотню, зчепилися. Спеціально той рятувальний рейс призначили на роковини Майдану.

Короче, кидать камни в людей это нормально. Особенно в какой-нибудь памятный день. Кидай смело, ты ведь не виноват ни в чём. Ты это делаешь не потому, что ты дибил с мозгами обезьяны, нет, это просто злой президент-зэбил стравил тебя с кем-то, он во всем и виноват.

Поділитися повідомленням

Короче, кидать камни в людей это нормально.
Я і не  мав сумніву, що це твоє кредо. Ну то поїдь у таку милу тобі Москву і там спробуй так себе реалізувати.

Поділитися повідомленням

Я і не мав сумніву, що це твоє кредо. Ну то поїдь у таку милу тобі Москву і там спробуй так себе реалізувати.
Поедет в Польшу, там тебе карого на раз подобьют

Поділитися повідомленням

Я і не  мав сумніву, що це твоє кредо. Ну то поїдь у таку милу тобі Москву і там спробуй так себе реалізувати.

Не знаешь, что ответить? Кричи "Москваааа". :multi: Ну или просто "это не я, это ты вот такой вот сам".

А сегодня почему масовка не собралась

Сегодня они с ванной намахались :multi:

Поділитися повідомленням

"это не я, это ты вот такой вот сам".
А чого я маю тебе рекламувати - сам кричи. А мені ніколи - зайнятий.

Поділитися повідомленням

Интересно мнение (не мое, если чё):

"Вот у нас на жалость давят. Мол - стыдно должно быть. А китайцам, которые войсками изолируют города-миллионники и расстреливают пытающихся прорвать двойную блокаду, как думаете - не стыдно? Или они это так... по приколу?"

Поділитися повідомленням

А сегодня почему масовка не собралась,бабла не заплатили?
Зеленський? В тому окрузі за нього проголосували 85%.

Поділитися повідомленням

Вот у нас на жалость давят. Мол - стыдно должно быть.
Наші "не лохи" мусять чимось прикрити задницю - вони ж порушують правила ЦО. А людям просто потрібно було їх виконати - засісти по домівках і не виходити - ні на роботу, ні дітей до школи.

Наш госпіталь уже запрацював - мою дочку прооперували.

Поділитися повідомленням

"Вот у нас на жалость давят. Мол - стыдно должно быть. А китайцам, которые войсками изолируют города-миллионники и расстреливают пытающихся прорвать двойную блокаду, как думаете - не стыдно? Или они это так... по приколу?"

ну так если бы кто нить из китайцев напал на автобус где перевозят больных или с подозрением, его скорее всего посадили если не расстреляли, за намеренное распространение инфекции

Поділитися повідомленням

Так ведь Китай - это Азия и коммунизм, а Украина - Европа и демократия. Или уже нет?

Ну а так, расстрелы "за коронавирус" в Китае это пока больше слухи, чем реальность.

Поділитися повідомленням

А что реально всё машины бютжетного сегмента такое днище?Просто на каких не ездил та они и рядом не стояли с Жигулем

Поділитися повідомленням

@optimus prime,днище, ездил на работе почти на всём, но там хоть посадка лучше чем в классике 

Поділитися повідомленням

@Солекс Делортович, Не дядь, я не об этом,  вялые они какието, топчеш в пол а мотор  плохо озывается, да и на форсаж они не выходят

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз