Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 А что оно такое дорогое?Тепер тільки ми дешеві. А что раньше были дороже? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 @optimus prime, авотйух, пробовал именно эти, галогенка лучше светит и теперь они на полке лежат, покатался пару часов всего Ваши проблемы А что оно такое дорогое?Тепер тільки ми дешеві. А что раньше были дороже? Лучше быть бедным чем дешевым Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Лучше быть бедным чем дешевым Не хочу тебя расстраивать - но это практически одно и тоже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 А что раньше были дороже?Я - так. Як початківцю мені за кордоном платили 500 доларів США за тиждень роботи. Максимум, який мені вдалося досягнути - 50 тисяч за рік - тих самих грошей. Правда мій син, ще молодим пацаном, перевершив моє досягнення.А "геніальний" Яценюк вирішив, що мені досить 40 доларів на місяць. Теперішні не стали значно щедрішими - зросли до 70 з гаком. І я їм тепер віддячую в силу своїх можливостей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Я думаю, что Яценюк о тебе даже не думал )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Я думаю, что Яценюк о тебе даже не думал ))От така між нами різниця - він не думав, а напакостив. А я подумав і тепер він не знає звідки на нього капає... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Дед, так ты еще и эксртасенс? Наколдуй уже, шоб мы хорошо жить начали! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Наколдуй уже, шоб мы хорошо жить начали!На жаль можу тільки в мінус. Хочеш спробувати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Ваши проблемы вот вам и советы по фотографии, оба говна не светят, а по совету то "Норм" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Выходит ты уже давно колдуешь ,))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Выходит ты уже давно колдуешь ,)))Я не спеціально - так вже виходить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Выходит ты уже давно колдуешь ,)))Я не спеціально - так вже виходить. Ну ладно другим, так ты походу и себе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 и себеДеколи і себе приходиться принести в жертву. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Так, может Яценюк-то и не причем ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 может Яценюк-тоВін просто не один і не виняток. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Ваши проблемывот вам и советы по фотографии, оба говна не светят, а по совету то "Норм" Ну кто бы сомневался,просто так стать добрым и спрашивать совета,такое не бывает.Люди не меняются.А мы в курсе кто есть кто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 А мы в курсе кто есть ктоОт тобі і заробіток - Проводь на ютьюбі курси "Хто є хто." Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 А мы в курсе кто есть ктоОт тобі і заробіток - Проводь на ютьюбі курси "Хто є хто." За себя переживайте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 розбираюся з консоллю керування віртуальними серверами AmazonДуже цікава штука Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 За себя переживайтеЯ вже весь у минулому - що там переживати. Тут вже турбуватися слід. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Ваши проблемывот вам и советы по фотографии, оба говна не светят, а по совету то "Норм" Ну кто бы сомневался,просто так стать добрым и спрашивать совета,такое не бывает.Люди не меняются.А мы в курсе кто есть кто Опять съехал, напоминать не нужно, я ж сюда пришел ХЕРсонского Альошку обосрать и прекрасно это помню 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Опять съехал, напоминать не нужно, я ж сюда пришел ХЕРсонского Альошку обосрать и прекрасно это помню Ничего личного только факты, шо э то э Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Конец рабочей недели, будем саповать на форуме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 будем саповатьА що то таке? Найближча асоціація - сапати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах