Zir 624 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2020 @djurka, Нiчого путнього нажаль не пiдкажу--я взяв тупо у звичайному магазинi *Тысяча мелочей* . Так а ти його вже витягав шоб глянути який вIн з себе? Судячи з опису там в тебе тэн хвIрми Thermowatt, мае ж десь то в нетI бути тэни цього виробника. З другого боку було б все так просто ти б i сам знайшов. Фiг зна, нажаль не стикався з таким Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2020 Сегодня заменил маме антену для Т2, примерно шото от такое (ссылка не реклама, просто для наглядного примера https://za5aya.com/vneshnyaya-antenna-dlya-tsifrovogo-televideniya-t2-21-db/p191 ), длина 1.5м. Расстояние до вышки шото в пределах 25км, может чуть меньше. Ну шо я могу сказать, ловит лучше чем *полька* хотя и без активного усилителя, вобщем может есть шото и лучше, но я доволен и так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2020 шото от такоеТо хвильовий канал - звісно, що це з найчутливіших. Правда дуже вузьконаправлена і вузькополосна, але один цифровий канал перекриває легко.Я приглядаюся, щоб залізти на дах і встановити свою логоперіодичну - також гарно ловить - перевірено на польському тв - відстань 100 з гаком кілометрів подолала без проблем. А тепер львівська вишка прямо перед носом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2020 Ще влітку затопив сусід зверху - каналізація. Я ту стелю травив, обеззаражував, сушив і тільки зараз зважився пофарбувати. Спромігся тільки обдерти стару фарбу зі стелі та стін і помити то все. Замахався в кінець. Треба було когось найняти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2020 Треба було когось найняти. Ну так а чого ж ти? ПожалIв пару-трIйку эвро. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2020 Ну так а чого ж ти?Та ніхто не хоче за півтора метра братися - це ж пів години ліпиш-мажеш і кілька годин сохне. Вже пошпаклював перший раз - самі більші нерівності - жуть-кашмар. До мене виглядало краще. Але нічо - тося зробить. Буду далі мазати і потім то зішкурювати.Прийшов на НП мій подарунок на Миколая для дочки. Чомусь відразу на два відділення - вчора в одне, а сьогодні в інше. Прийшло два, чи футболять... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2020 Буду далі мазати і потім то зішкурювати.Сомнiтельное удовольствIе. Треба *мазать* так щоб не було зайвого. Краще декIлька тонких шарIв (*на здир*) нiж намагатися одразу одним шаром замазати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2020 Краще декIлька тонких шарIвТак і роблю, але є глибокі діри між трубами і поза стояком - там грубо поклав. Вже кілька намазав - хочу, щоб біля труб було нижче і наступного разу не розтікалося по стелі, а стікало по трубі до сусіда знизу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2020 Ще влітку затопив сусід зверху - каналізація. А вы шо ? Придуркы ? Не мегете заменить полностью стояк как на гамно,так и на воду,здеся на форуме пытается пропиарится,а саседей сделать слабо. Этож нада быть насколько грамотным (тупым,жадность...),та саседи еще и еще и еще не однократно тебя топить будут и ниче ты не сделаешь,будешь нюхать канализацию.гамно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2020 а саседей сделать слабоСусід зверху мєнт - там логіка безсила.у мене водяні труби давно пластикові. І в сусідів знизу я також поміняв. Добре, що той зверху хоч дозволив перехід з мого пластику на його іржаве залізо у нього зробити. Вище нього вже також поміняли.Каналізацію він не захотів міняти також і тепер у нього той стояк складається з одних переходів та згонів і муфт. Жек вже приніс купу труб і всього решта, а той не дозволив унітаз зняти, щоб до труб долізти - так і наліпили йому ту жахливу конструкцію - чугуній, пластик і гума з якоюсь мастикою. Воно якесь м'яке - пальцем прогинається. Я його жінці показував, щоб вплинула - безнадійно. Тому мєнту недавно робили стентування коронарних судин - не хоче його турбувати. Він взагалі унікум - має старезну Таврію, яка постійно глохне і її притягують до хати. Вечорами стоїть тут рачки з фонариком - щось там колупає на холоді. Має гараж поблизу мого - сусідній ряд - його обікрали і залишили тільки ту Таврію - тому там її не тримає. Прикинь - мєнту гараж розбомбили і він не може нічого поробити, а просто втік звідти. От такий у мене замєчатєлний сасєд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2020 Ммда шо тут скажешь ? Я повторюсь по поводу частного сектора - вышел с бадуна посьцяв з порогу,всых послав,рюмаху накотыв...У меня слава Богу дача прыватызована,в этом году не успел фундамент заложить под гараж (будет к хате,остается две стены выгнать и ворота поставить),блин скважину на сегодня дорого пробуравить а нада. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2020 скважину на сегодня дорого пробуравить а нада. А чего дорого? Глубоко вода? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2020 Ближайшая вода метров сорок,яб и сам пробуравил в ручную потихоньку но боюсь напороцца на пласт камня.Щас стоит у меня вопрос как точно определить место шоб там точно была вода и сколько примерно метров до ближайшей воды,вот это меня и интересует а как определить хер его знает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2020 2 лозы и спец, умеющий с ними работать ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2020 2 лозы и спец, умеющий с ними работать )Мого дідуся в австрійській армії вчили шукати воду за допомогою рогатки з верби. Він і мене вчив тому, але то працює для поверхневих вод - типу зробити джерело, копнувши лопатою. Максимум - знайти місце для мілкої криниці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2020 сколько примерно метров до ближайшей воды,вот это меня и интересуетЄ карти водоносних шарів - пошукай для свого району. Вода під землею рухається потоками - як річки зверху. А ще у річок бувають підземні русла - потужніші, ніж зверху. Я тісно співпрацював із бурильниками свердловин - надивився всякого. 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2020 2 лозы и спец, умеющий с ними работать )Мого дідуся в австрійській армії вчили шукати воду за допомогою рогатки з верби. Він і мене вчив тому, але то працює для поверхневих вод - типу зробити джерело, копнувши лопатою. Максимум - знайти місце для мілкої криниці. Если вода есть на глубине лопаты то это видно и без лозы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2020 Вода під землею рухається потоками - як річки зверху. А ще у річок бувають підземні русла - потужніші, ніж зверху. Я тісно співпрацював із бурильниками свердловин - надивився всякого. Слыхал я про такое, но это больше миф. Мол, ошибся на метр и проскочил мимо подземного русла, все, воды не будет. А на деле, если выкопать глубокий колодец, грунтовые воды в него рано или поздно наберутся в большом объёме, даже если изначально он полностью сухой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2020 https://pikabu.ru/story/nemnogo_o_burenii_7869708?utm_source=andpostshare&utm_medium=sharing Листал тут недавно и попалось о бурении Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2020 А на деле, если выкопать глубокий колодец, грунтовые воды в него рано или поздно наберутся в большом объёме, даже если изначально он полностью сухой.А зараз чомусь вода зникає з глибочезних криниць, хоча колись вони були повними. Коли ще працював, закликали мене із претензією, що моя установка забилася і не пропускає воду. Вирішив перевірити колодязь - глибина більше 20 метрів і сухе дно. Коли монтував обладнання, вода була на рівні 6 метрів від поверхні. І це було восени, а з'явилася вода аж десь у травні. В наших краях зараз масово пересихають криниці і люди бурять свердловини глибиною більше 40 метрів. Если вода есть на глубине лопаты то это видно и без лозыНе завжди - зверху може бути якась кам'яна плита, або шар глини і нічого не побачиш. А на болоті дійсно грунтові води підходять близько до поверхні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2020 Пришла небольшая партия настойки с Ужгорода, думаю, начать прямо сейчас или подождать вечера Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2020 или подождать вечераПренеси на суботу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2020 Пренеси на суботу. Нi. В суботу не вийде. I сьогоднi шось я передумав. Хай мабуть трохи постое до кращих часIв. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2020 постое до кращих часIв.Коли до Львова приїдеш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2020 Так я тодI свого привезу. Сенс везти у ЛьвIв те шо приiхало з Ужгороду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах