VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 4 червня 2022 вот у ланцеров движки как то неудачные... масложор и перестук. Где то я еще такие заломы встречал... не могу вспомнить... тоже с одной стороны. 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 4 червня 2022 Сегодня как раз скинул клапанную со своего QG15DE Пробег 300+ Приятно удивлен )))) Такое очучение что он лучше сохранился, чем TU5JP4 с пробегом 140К Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 4 червня 2022 вот у ланцеров движки как то неудачные... Та это вобще жесть. Такое оно всё жиденькое, тоненькое... Сегодня как раз скинул клапанную со своего QG15DE шо за масло? У меня на пассате пожелтее мотор на ZIC. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 4 червня 2022 @golden88, Аналог Крон Оила не помню точно названия. То шо было в наличие то и купил. Пробег 700 км. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 4 червня 2022 Сегодня как раз скинул клапанную со своего QG15DE Пробег 300+ Приятно удивлен )))) Такое очучение что он лучше сохранился, чем TU5JP4 с пробегом 140К Состояние отличное, нормальные чугунные распредвалы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 4 червня 2022 Вот кстати двиг TU5JP4 после масла Тотала Кварц Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 5 червня 2022 Вот и мне сегодня дали повестку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 5 червня 2022 каким образом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 5 червня 2022 каким образом? остановили на дороге полицейские,а военные выписали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 5 червня 2022 явиться с вещами или просто придти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 червня 2022 явиться с вещами или просто придти?А як же медогляд і всякі формальності?Ну і призовником - це не на фронт. 1 Andrey79 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 5 червня 2022 а куда же еще? моему дяде около 55, мобилизовали в Черкассах, вот месяц пообучался, скоро в Донецкую область отправят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 червня 2022 скоро в Донецкую область отправятТобто додому? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 5 червня 2022 явиться с вещами или просто придти?с документами, медкомиссия,у меня бумажка "обмежено здатний у військовий час"... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 5 червня 2022 Вот и мне сегодня дали повестку мда, не завидую.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 5 червня 2022 Но думаю на это сейчас не смотрят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 5 червня 2022 @VETERAN, тобто на фронт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 5 червня 2022 явиться с вещами или просто придти?с документами, медкомиссия,у меня бумажка "обмежено здатний у військовий час"... а ты им эту бумагу показывал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 5 червня 2022 @VETALZZZ,показывал,они сказали что она очень старая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 5 червня 2022 так толку от той бумажки, если сейчас военное положение, это касается строевой службы, а щас не до строев. Разве что могут куда нить на блок пост у меня такой же военный билет, в 27 лет дали рядового диловода Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 5 червня 2022 @Лукаш1, согласен, той бумажкой сейчас разве что подтереться,и то не хватит) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 5 червня 2022 @VETALZZZ,показывал,они сказали что она очень старая У меня прошлогодняя. Написано : виключений з військового обліку військовозобов'язаних за станом здоровь'я ... непридатний до військової служби з виключенням з військового обліку. В строке "Підлягає повторному медичному пересвідченню" стоит жирний прочерк. Даж не знаю чем она мне поможет. Но на заводе когда бронь раздавали, мне сказали что с моей бумажкой тебе и бронь не нужна.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 червня 2022 з виключенням з військового облікуМоже військового стану? На обліку і так стоїш.Зараз ніби призовників не шлють на фронт, а десь в тилу. Хіба що вже пройшов строкову службу, чи офіцер - тоді до "братів" у безпосередній контакт. Лишається тільки швидко і ретельно переймати досвід дідів - тоді великий шанс відсвяткувати перемогу. 1 Andrey79 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 5 червня 2022 @VETERAN, так а какая разница между тем кто год просидел срочку, чистя картошку и подметая плац и тем кто там не был? по моему никакой. физ подготовка и другие навыки без занятий теряется в первые месяцы после армии. @VETALZZZ,показывал,они сказали что она очень старая У меня прошлогодняя. Написано : виключений з військового обліку військовозобов'язаних за станом здоровь'я ... непридатний до військової служби з виключенням з військового обліку. В строке "Підлягає повторному медичному пересвідченню" стоит жирний прочерк. Даж не знаю чем она мне поможет. Но на заводе когда бронь раздавали, мне сказали что с моей бумажкой тебе и бронь не нужна.... так это совсем другая бумажка, по ней тебя не могут мобилизовать, ты даже на учете не состоишь. А "ограниченно пригоден в военное время" это только от армии откосить в мирное время Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 червня 2022 а какая разница между тем кто год просидел срочкуВважається підготовленим воїном. Не знаю, що там можна забути - мене чотири роки вчили на командира батареї - швидко все згадаю, але за 50 років зброя помінялася. Я ще вчився на пушки АЗП-57, які давно зняли з озброєння і ПУАЗО - механічний комп'ютер, який не вгониться за теперішнім калькулятором. А так - перевчився б швидко, але не вірять, що в 70 ще щось можу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах