Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Забанил?? Нет. А смысл? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Мелочь а приятно. Кто знает, когда спадут туманы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 когда спадут туманы? Как только мороз ударит, хоть градусов 5. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Подчистил уже... Забанил?? кто? что? я не вкурсе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Как только мороз ударит, хоть градусов 5. Скоріш би. Тікишо їздив в магаз, так дороги майже нема... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Та я ездила за гоород. Мало того что ничего не видно так и дороги нет... Пару раз такие броды пришлось переезжать в Боярке. Зато купили мужу 2 пары туфель. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 нерв клавиатуру подарить??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 (змінено) А ти де був?)) Поел и заснул.. Нервы последние время не к черту.. ночью дремаю, а не сплю.. Змінено 24 січня 2015 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Поел и заснул.. Нервы последние время не к черту.. ночью дремаю, а не сплю.. Я уже год так сплю... Потом днем досыпаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Поел и заснул.. Нервы последние время не к черту.. ночью дремаю, а не сплю.. Всі ми на стрьомі... Жінка на серце жаліється.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Люди, я вас прошу, я тока подчищу, вы опять начинаете, подчищу, опять начинаете. ситуация не из легких. но давайте держать себя в руках. ок? есть что обсудить помимо этого всего дела. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Вибачай, начальнік!-наболіло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 есть что обсудить помимо этого всего дела. Ну хорошо. Тогда валим все в мой бортовик - попробую вас озадачить. Только не сразу, а минут через пару - пока напишу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Знов коробка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Николай-01, давай, озадачивай нас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Озадачил. Милости прошу.Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Питання не до мене. Коробку я ще не розбирав) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Николай-01, я тебе уже там ответил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Я тебе уже там тоже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Всім доброго вечора... По сабжу - перевіз товаришу речі (переїзджає) - правда безкоштовно... ше трохи пограчував то хоч соляру надолужив... і заодно одноклубнику завіз вебера і на файні запцацки виміняв) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Привіт Паша! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Привіт, Паша! Коли до батьків збираєшся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alf_03 40 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Всім привіт, quitka, нормально доїхали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 PavelV, шо за запцацки взял?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 січня 2015 Alf_03, нормально. еще к свекрови заехли... но туман то жесть... блин мира перекопали - там к парку не ввыехать - какаято траншея... спасибо за туфли) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах