Geri4 2 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2013 кто знает где купить фендеры в Украине? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2013 где то б матрицу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geri4 2 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2013 в россии они есть в продаже) 3000р за комплект 40мм) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2013 у меня есть фендеры: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2013 Shostak, имелось в виду вот такие фендеры. Geri4 Напиши в личку к админам, Иван Суровоый Посилання. Продавали когда то. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2013 Geri4, написал бы накладки колёсных арок. Понапридумывают называть одним англиканизмом разные вещи и думай чего надобно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geri4 2 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2013 Piston_013, да именно такие) спасибо) Dim0N, та я просто нашел на сайте каком то, та и думал что они так называются) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2013 Geri4, у меня сосед такие раньше делал. может и щас делает. но под каждое авто индивидуально.. если интересно - пиши, спрошу.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geri4 2 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2013 ANGEL, спроси сколько будет стоить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2013 ANGEL, спроси плз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2013 (змінено) знач так У него сейчас есть нержавейка 0.8. но она ставиться на крыло без подкрылков, так как метал толстый. цена около 600грн вообще такие накладки хорошо делаются из 0.4 нержавейки, но ее сейчас нет на складах. если у кого есть нерж с пленкой 0.4 - то цена за работу (с вашим металом) около 100грн. у него есть станок и весь нужный инструмент для изготовления таких накладок. тока на фото выше есть какие то углубления под шурупы, про них я не спрашивал.. он говорил что метал 0.8 лучше садить на клей, а не на шурупы. Змінено 8 жовтня 2013 користувачем ANGEL Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geri4 2 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2013 ясно, спасибо что узнал! но я хотел именно пластиковые, как на фото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2013 ясно, спасибо что узнал! но я хотел именно пластиковые, как на фото я думал это метал. по крайней мере он надежней пластика будет... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wasya 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2013 а можно фото тех которые делает твой сосед? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2013 а можно фото тех которые делает твой сосед? у меня щас нет фоток.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2013 Geri4, мы тут слепили комплект из стекловолокна и эпоксдки, но они под шпаклевку и покраску =)))) (матрица нифига не идеальная просто =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geri4 2 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2013 nazgul, а можеш фотки скинуть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2013 если сегодня не забуду сделать их =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
antoniovaz2106 55 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 ау!? ну че там с фотками и арками? есть в продаже? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 есть только такие фото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 (змінено) Не в качетсве рекламы, тут есть: https://vk.com/club65308143" rel="external">Посилання PS: antoniovaz2106, я думал тебе гитары оптом нада... PPS: модераторы, преименуйте плиз тему в "Накладки, расширители колесных арок (фендеры)", а то зашел реально только из расчета найти тут чтото про гитары xD Змінено 2 квітня 2014 користувачем ricer Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
antoniovaz2106 55 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2014 (змінено) ricer, спасибо,я как раз семерку с Луганска и искал) nazgul, так вы их делали для себя или на продажу? Змінено 4 квітня 2014 користувачем antoniovaz2106 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах