s_e_r_e_g_a 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2007 остальное тут Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
s_e_r_e_g_a 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2007 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Panablack 1 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2007 Вот и осень наступила!!! :=))) А вот и зима вслед за ней... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HALK 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2007 Oт попробуем подгрузить.Вощем вот она. Посилання Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KO3AK 52 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2007 " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sashok6657 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2007 Мордочьку уже подкрасил!!! Правым кликом на иконку - показать изображение - просто фоты большие. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 12 січня 2008 А фотки то, не открываются... --- Вот, ещё правда не моя, но отца " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 13 січня 2008 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 29 січня 2008 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
John 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2008 Эх ребяты,красота то какая вокруг,лепота! Мне кажется,что все собравшиеся здесь желают продлить век своих транспортых средств, а не то,что некоторые, мол "купил этот кусок железа так чисто чтоб пьяным полётать,поубивать". Не перевариваю таких людей! P.S. На фото моя ровесница (23года) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kostik79 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2008 А это моя машинка 21011 1981г.в. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
John 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2008 Еще чуток фоток :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shaman 7 Скарга Опубліковано: 24 березня 2008 Вот и мое солнце Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tuner 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2008 а это моя,правда фотки старые,сейчас она немного другая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 24 березня 2008 Ну как это чтобы я, и не выложил фото своего автомобиля?)))) Вот оно сокровище Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bald 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2008 Думал выложить фото когда закончу, но невтерпеж ужо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2008 Попробую ка и я выложить свою машинку на общее обозрение.... пы.сы. зато копейки с таким же цветом как у меня я видел только 2, ито ржавые до ужаса Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baksss 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2008 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 25 травня 2008 Сфоткал свою машину после покраски. В лесу На озере Под домом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sag1966 7 Скарга Опубліковано: 25 травня 2008 " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Моя "ласточка" после утреннего умывания в лесу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
avtolubitel 1 Скарга Опубліковано: 26 травня 2008 Вот прикупил машинку и исчу идеи для придания норм вида Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 30 травня 2008 А вот и моя машинка: " class="ipsImage" alt="Зображення"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CrazyVano 1 Скарга Опубліковано: 30 травня 2008 Пару фоток моей мафынкы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dominik 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2008 Разрешите :oops: :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yaris 1 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2008 Всем преветик! небуду я грузить страницу фотками, а то открывается долго, просто выложу адресок где ее можно лицезреть :crazy: фото здесь Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах