Jivchik 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2011 (змінено) Вот моя ласточка=) Змінено 24 січня 2011 користувачем Jivchik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бодик 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2011 Эх ребяты,красота то какая вокруг,лепота! Мне кажется,что все собравшиеся здесь желают продлить век своих транспортых средств, а не то,что некоторые, мол "купил этот кусок железа так чисто чтоб пьяным полётать,поубивать". Не перевариваю таких людей! P.S. На фото моя ровесница (23года) молодец давай дальше в томже духе А вот и моя тачка Бомба интересно сколько вкинул Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet 5 Скарга Опубліковано: 30 січня 2011 Бодик, все уже давно совсем по-другому Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 Мой ВазВазыч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romi 12 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 Як не стидно, але у мене їх просто не має. Але скоро виставлю і свою машинку, зокрума якою вона була в 1979 році. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denja 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2011 (змінено) МОИ ЛАСТОЧКИ" class="ipsImage" alt="Зображення"> Змінено 23 квітня 2011 користувачем denja Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
silikon 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2011 А вот моя биби Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ванька=))) 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2011 (змінено) а вот и моя синия птица,пока такие фото. Змінено 12 червня 2011 користувачем Ванька=))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 12 червня 2011 продублировал пардон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FantomKo 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2011 Всё гениальное просто)))Копеечка 1973 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гидравлик 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2011 ВАЗ-2101 "Жигули" Год выпуска - 1980 Цвет - коррида Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KORG 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 Моя ВАЗ-21011 76 года выпуска Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tedle 1 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2011 (змінено) ВАЗ 21013 1984 г. Змінено 11 листопада 2011 користувачем tedle Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mikgr 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DOOBASIK 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2012 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 6 січня 2012 И я! И я хочу похвастаться своей..правда я ещё не закончил работы..но пока что както так вот.. " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей LJ 1 Скарга Опубліковано: 1 березня 2012 вот моя маленькая) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ДмитрийРДЛ 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 А это мой дракон! 73 гв Пригнан из Германии! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kenedi 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 (змінено) " rel="external">Посилання Только под правым глазом фингал уже,таврия поставила!ну нечего скоро наладить постараюсь. Змінено 11 березня 2012 користувачем Kenedi Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shmelekaster 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2012 (змінено) у меня такая ребята:D ВАЗ-2101,1987год выпуска, Цвет:Золотое Руно(по паспорту), пытался не колхозить, а оставить всё в стоке! , Змінено 18 травня 2012 користувачем shmelekaster не то вставил, а теперь то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jaguar 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2012 Моя шоколадка " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dima_dodo 1 Скарга Опубліковано: 25 червня 2012 21013, 1982г., занижение -4 стоковых витка по кругу, катаюсь на отбойниках, что в скорм времени устранится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black mexanik 1 Скарга Опубліковано: 4 липня 2012 (змінено) Пока как-то так. Змінено 4 липня 2012 користувачем black mexanik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ретро 1 Скарга Опубліковано: 11 липня 2012 (змінено) ваз 2101 1981 года Добавлено через 4 минутыhttp://vk.com/id6862206 Змінено 11 липня 2012 користувачем Ретро Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
swa3Виталий 1 Скарга Опубліковано: 12 липня 2012 а вот и моя копа 1973 года.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах