Север 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 да че сьедят? учитывая место жительства-другого и не ждали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 Да,мы ,,бандиты,, такие! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 я тоже шансон слушаю, причем не просто по записям, я еще и на концерты хожу На Бутырку ходил, на Лесоповал ходил, очень жалею, что не успел попась на Круга. когда он приезжал в Чернигов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 02universal, Шансон нравится, блатняк не очень... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 Navstar,мне нравитяс и блатняк, но только правильный, а не дебильный по принципу русского рэпа, чем больше мата - тем больше малолеткам нравится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 На Бутырку ходил, на Лесоповал ходил Я тоже люблю такие вещи. Народ а вам не кажется, что мы отклонились от темы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 Gmek, флудильня-с Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 Gmek, <iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/pAgnJDJN4VA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/fJ9rUzIMcZQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/7mCK05dgwgU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/n4RjJKxsamQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Постоянно с женой ходим на Океанов, когда приезжают в Харьков, но испаганились они - халтурщики! был на концерте Queen с Полом Рождерсом в качестве солиста - самый бомбовый концерт у нас на площади который видел за всю жизнь, хотел попасть на Scorpions и Deep Purple не срослось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 Ещё дальше от темы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 Если из забугорных, то я был но концерте e-type в швеции, кто слишком молод - поясню, это те, кто пели песню champione Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2013 А в той передаче были только Украинские сполнители? Р.С- вспомнил группу 9й-район(в школе слушал,на кассетном плеере ,,Stereo,, только батареек хватало на одну сторону кассеты,если перемотку невключать(для этого был карандаш)...) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2013 я кожен випуск території А записував в зошит,яке місце займала конкретна група.От би зараз знайти його) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2013 оооо помню-помню... я 1984 года рождения если что.... и че вы на Юрка Юрчнко то так наехали?! ну да прикумарилоа на то время: Я йду я йду... не наклич на нас биду зачекай мене я йду))) но ща у меня пару песен от Юркеша все таки есть на флешке ( кстати юркеш - юрко юрченко в 2013 ом да да он самый) начинаеи прослушку с трэка Минуэты))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2013 Wild, Юркеш тоже тема, у самого пару песен на флешке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2013 И Юркеш не то - музыка ниче так, а текст - набор слов не связанных между собою... Даже у тех же мэнуэтов! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Север 2 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2013 Navstar, " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2013 Мда... Тема скатилась под откос, я то думал хоть кому-то интересно будет... Закрывайте ее... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2013 Жека, " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2013 підбірка кліпів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах