alexart 766 Скарга Опубліковано: 25 січня 2014 Emissions,Нива-это ж джип!А трактор-Внедорожник! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 25 січня 2014 Emissions, тянет на подвиги))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 25 січня 2014 golden88, трактор из снега вытаскивали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 25 січня 2014 ajm, ага, трактор сел. Попросил дергнуть! Пы,Сы. забыл лопату дома. До трактора было идти ближе раза в три, чем за лопатой. Да и тракторист заявил человеческие 25 грн. Я одной стороной в колею сел. Надо было копать чтобы выехать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 січня 2014 ниву посадити це певно вміти треба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PJR 75 Скарга Опубліковано: 26 січня 2014 alligato, а ще дубіє росьдот-тормозуха) Это точно, я аж испугался, т.к. перед этим менял РЦС и прокачивал с РосьДот. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 26 січня 2014 Andriy1352, Нива преть аки танк, пока на пузо не посадишь! Но потом только за трактором идти))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 січня 2014 PJR, а хороша фірмова не дубіє-перевірено) golden88,Шо прьот то вірю, сам ше ниву собі хочу. надо значить спорядити там лопатою, домкратами, трапами всякими Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Диверсант 23 Скарга Опубліковано: 26 січня 2014 Чем круче трактор - тем дальше идти за "Нивой"! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах