БУЛЬ 3 Скарга Опубліковано: 28 січня 2014 Зиткнувся с проблемою: скопилося биля 0.7 кг тех.срибла, неможу знайти скупку у нас в региони, а посилати по пошти страшновато, ось виришив спитати можеи хтось стикався (перепрошую за грам. помилки на ноути рус.роскладка) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 28 січня 2014 Срібло подешевіло,якщо не помиляюся то 3 грн за грам(немагніт) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БУЛЬ 3 Скарга Опубліковано: 28 січня 2014 3 грн мени пидийшло б, е якись координати чи контакт? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 29 січня 2014 Не можу додзвонитися до одного чоловіка.Зрештою підійди на любиий прийом металу і запитай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БУЛЬ 3 Скарга Опубліковано: 29 січня 2014 На всих пунктах прийому, що був, не беруть, е якась точка у Львови, але хотив знайти щось тут, бо маю багато СССр електроприладив на розбир (на пару рокив ). Дякую, що видкликнувся, як там Бурштин, (я давно на рибалци не був) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 29 січня 2014 Якщо не спішно то я в пятницю постараюся дістати номер телефону.На рибалці давно небув,невистачає часу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БУЛЬ 3 Скарга Опубліковано: 29 січня 2014 Буду дуже вдячний! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dil_v 59 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2014 (змінено) Отсылал почтой в переяслов-хмельницк. Неразу не киданули. Сдавал микросхемы к155 и т.п. еще отсылал золото желтые ножки. Позвоните по телефону и все обговорите (098)7779990. Деньги мне скидывали на карточку приват. Удачи Могу и у себя сдать по 3грн. Только вопрос о пересылке и конечно о доверии. ПС ..Еще вопрос не подскажите во львове кто занимается скупкой меха кролика, куницы (объем партий около ста кг) Змінено 19 лютого 2014 користувачем dil_v Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах