DVA 89 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 Iari, якщо питання до мене, то так, їздив. Ось хронологія незимової гуми:-БЦ 4 -БЦ 20 _БЦ 48 -Debica Passio -Nokian Hakka i3 -Nokian Hakka Green. так що мені є що з чим порівнювати навіщо тоді було розхвалювати? Які отзиви про Nokian Hakka Green? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 DVA, на асфальті, в дощ-шикарна гума. по серйозному бездоріжжю не їздив, але не застрягав. її стихія -тверде покриття. Модель 2010 року, досі посідає перше місце в порівняльних тестах.Посилання тіки шкода, що подорожчали, рік тому одна 399 грн. коштувала, а зараз 620, це дві росави... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 04 это чисто семейный автомобиль, не более уже можно смеятся? По теме - БЦ-20 справлялась и летом и зимой и по грязи и по снегу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 уже можно смеятся? хм, а я разве что то смешное написал? нет, так чего ты? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 фраза про смеяться я так понимаю сказана в адрес 4-ки. Да. это конеш не семейная машина, а скорее дачный тягач. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 Будь-який універсал прийнято вважати сімейним авто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 DVA, на асфальті, в дощ-шикарна гума. по серйозному бездоріжжю не їздив, але не застрягав. її стихія -тверде покриття. Модель 2010 року, досі посідає перше місце в порівняльних тестах.Посиланнятіки шкода, що подорожчали, рік тому одна 399 грн. коштувала, а зараз 620, це дві росави... Дякую за відгук. Цей рік ціни кусаються, але я питав відгук, бо сам минулий рік на ній проїхав 7тис.км і було цікаво почути, що про неї кажуть інші. Як для мене, то резина нормальна, особливо в дощ. Мені в ній не сподобалось, що вона якось швидко стирається і трохи жорстка. До того їздив на БЦ-11, БЦ-4 і Кама 205(чи 203). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Горный Мастер 37 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 это конеш не семейная машина, а скорее дачный тягач. Не токмо - с 1,6і ещё как прёт, по отжигать без проблем. посідає перше місце в порівняльних тестах Пардоньте, але це "проплачена" інфа - у різних тестах вже інша гума буде посідати п'єдестал пошани. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2014 Горный Мастер, ніхто мені не платив. Я просто в 2008-му обрав для себе Нокіан і відтоді не зраджую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2014 Ребята давайте жить дружно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2014 Помогите даме выбрать летнюю резину на ваз 21043 по поводу летней резины - а нужна ли она, ведь машина будет эксплуатироваться не только по асфальту. Мое мнение по нашим дорогам надо иметь на зиму - хорошую зимнею резину, а на весну, лето и осень недорогую всесезонку приближенную по протектору к зиме. Объясню почему 1. Недорого заменить- если порезали или разорвали, 2. По грязи и на вылазку - рыбалку - дачу доехать можно. 3. По ямам мягче)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rembrant-41 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2014 в пользу росавы БЦ-48 - сегодня свою снял на пробеге 83250 (протектор как раз на стадии - пора менять. не бубен). пока была с небольшим пробегом - в снег и по бездорожью гребла нормально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Горный Мастер 37 Скарга Опубліковано: 11 травня 2014 Был опыт использования БЦ20 и Капитан - ИМХО - после них даже дубовая Кама205 покажется конфеткой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах