Перейти до публікації
quitka

Помогите даме выбрать летнюю резину на ваз 21043

Рекомендовані повідомлення

Iari, якщо питання до мене, то так, їздив. Ось хронологія незимової гуми:

-БЦ 4

-БЦ 20

_БЦ 48

-Debica Passio

-Nokian Hakka i3

-Nokian Hakka Green.

так що мені є що з чим порівнювати:)

навіщо тоді було розхвалювати?

Які отзиви про Nokian Hakka Green?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

DVA, на асфальті, в дощ-шикарна гума. по серйозному бездоріжжю не їздив, але не застрягав. її стихія -тверде покриття. Модель 2010 року, досі посідає перше місце в порівняльних тестах.Посилання

тіки шкода, що подорожчали, рік тому одна 399 грн. коштувала, а зараз 620, це дві росави...

Поділитися повідомленням

04 это чисто семейный автомобиль, не более

уже можно смеятся?

По теме - БЦ-20 справлялась и летом и зимой и по грязи и по снегу

Поділитися повідомленням

фраза про смеяться я так понимаю сказана в адрес 4-ки. Да. это конеш не семейная машина, а скорее дачный тягач.

Поділитися повідомленням

DVA, на асфальті, в дощ-шикарна гума. по серйозному бездоріжжю не їздив, але не застрягав. її стихія -тверде покриття. Модель 2010 року, досі посідає перше місце в порівняльних тестах.Посилання

тіки шкода, що подорожчали, рік тому одна 399 грн. коштувала, а зараз 620, це дві росави...

Дякую за відгук. Цей рік ціни кусаються, але я питав відгук, бо сам минулий рік на ній проїхав 7тис.км і було цікаво почути, що про неї кажуть інші. Як для мене, то резина нормальна, особливо в дощ. Мені в ній не сподобалось, що вона якось швидко стирається і трохи жорстка. До того їздив на БЦ-11, БЦ-4 і Кама 205(чи 203).

Поділитися повідомленням

это конеш не семейная машина, а скорее дачный тягач.

Не токмо - с 1,6і ещё как прёт, по отжигать без проблем.

посідає перше місце в порівняльних тестах

Пардоньте, але це "проплачена" інфа - у різних тестах вже інша гума буде посідати п'єдестал пошани.

Поділитися повідомленням

Горный Мастер, ніхто мені не платив. Я просто в 2008-му обрав для себе Нокіан і відтоді не зраджую.

Поділитися повідомленням

Помогите даме выбрать летнюю резину на ваз 21043

по поводу летней резины - а нужна ли она, ведь машина будет эксплуатироваться не только по асфальту.

Мое мнение по нашим дорогам надо иметь на зиму - хорошую зимнею резину, а на весну, лето и осень недорогую всесезонку приближенную по протектору к зиме. Объясню почему 1. Недорого заменить- если порезали или разорвали, 2. По грязи и на вылазку - рыбалку - дачу доехать можно. 3. По ямам мягче))

Поділитися повідомленням

в пользу росавы БЦ-48 - сегодня свою снял на пробеге 83250 (протектор как раз на стадии - пора менять. не бубен). пока была с небольшим пробегом - в снег и по бездорожью гребла нормально.

Поділитися повідомленням

Был опыт использования БЦ20 и Капитан - ИМХО - после них даже дубовая Кама205 покажется конфеткой.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз