Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 27 червня 2014 так и не обязательно в субботу, тут половина людей разъезжаются на праздники... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 27 червня 2014 есть пара, сделать закладку? Был бы очень признателен! Что желаете в отместку, пиво, сок, легкие наркотики?(последнее - шутка) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 27 червня 2014 легкие наркотики Штруль - шалун Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 27 червня 2014 Штруль - шалунНе не не, я категорически против, то я так, что бы сообщение не выглядело пусто так и не обязательно в субботу, тут половина людей разъезжаются на праздники... Согласен, в принципе, это не обязательно должен быть выходной день Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 27 червня 2014 та ничё ненадо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 27 червня 2014 Shostak,Ну тогда спасибо Если что, тоже рады помочь Жду время закладки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 27 червня 2014 Жду время закладки мабуть завтра в 12 1 Shtryl відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 27 червня 2014 мабуть завтра в 12 Чудесно, как раз после работы заеду и изыму закладку О, тогда не буду рыться в металлоломе... :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 27 червня 2014 Shtryl, не смешно! У меня в гараже на чердаке лежит груда металлолома с порезаной первой (красной) копочки и куча запчастей с нее... там же и зарыты где-то 2 или 3 колеса... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 28 червня 2014 закладка сделана Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 червня 2014 Принял! Как прошло ? замена полуоси, рычага и подушки двигателя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 28 червня 2014 Как прошло ? уйди старуха я в печали (с) оказалось подшипник ступицы тоже под замену, а его нужно ждать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 червня 2014 Shostak,Печалька Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 червня 2014 Shostak, Закладку изьял. Премного благодарствую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 28 червня 2014 как гврится "на доровля!" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 (змінено) Друзья, может встретимся? В воскресенье, на пример, часиков в 18 где-то на набережной, или на парковке ДримТауна? Змінено 2 липня 2014 користувачем Shtryl Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 На эти выходные у меня по ходу не выйдет... Хотя будет ясно ближе к воскресенью... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 Давай постарайся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 А давайте в понедельник или вторник? А тг я тока в воскресенье приеду из львова... так хочеться познакомится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 Можно и в понедельник, в принципе... Просто как остальные? Хотя какие остальные...активности я смотрю нет совсем... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 да... смотрю что желающих просто валом)))) можно и у меня во дворе встретиться))) - много мест для парковки + возле форы очень интересный магаз с пивом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 В таких ларьках б\а нету, а встреча автоклуба должна быть на авто))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 думаю есть))) там пивной магазин)) так с авто ж))) мне ехать сегодня куда-то лень - вчера и так 9 часов за рулем... а потом уже в Одессу собираться буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 Да активности нет никакой ЕСТЬ ЖЕЛАЮЩИЕ????!?!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 я желаю - у меня во дворе))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах