Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 Дмитрий08, отпишешься потом что да как. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2014 какой адрес работы? Нижнеюрковская Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2014 Курс валют на сегодня Доляр 13,45 Эвро 18,84 Что дальше ЗА...ли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 Что то заглохла темка?)) Кто знает что там на Перова происходит, работают нет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 думаю такие базары вечны. а на героев не смотрели?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 Да то понятно, я имею ввиду перестали они бастовать или нет? А что на героев днепра? Выбора никакого, цены - космос. Героев Днепра то так, если сильно срочно что то надо и не больше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 думаю что работают)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 Shtryl, Лепсе тебе в помощь! Хороший рынок)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 Shtryl, По ценам согласен,но есть там один мужичек у которого как не спрошу все есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 думаю что работают Убедительно HDRinge,Шо тама? Норм? Yurec77,не знаю, мне, если честно, Перова родней как то)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 Я если чинусь и что то очень по зарез надо(которого у меня нет)иду к тому дядьке он меня хорошенько знает и грю мол надо,бо машина на колодках стоит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 бо машина на колодках стоит не ну в таком случае однозначно либо ГД, либо Бережанский..)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 Shtryl, Бережанский в том случае когда на работе что то кручу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 Шо тама? Норм? я пока не жалуюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 Yurec77, ты про какого дядьку? на ГД который работает? Случайно не Олег зовут (2 слева при входе)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 Дмитрий08, В точку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 Yurec77, ааааййй да молодець!!! Я у него уже 4 года скупаюсь)))) Скидки постоянные для меня, но не всегда, смотря на какую сумму беру))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 Ребят, а что там по карбюраторщикам в районе Оболони решали??? К кому лучше поехать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 Shtryl, я пока не ездил, и не знаю когда поеду. Машина пока стоит и езжу исключительно по нуждам. Дорого сейчас кататся... Я ранее оставлял тел. Сергея возле Оболонского суда крутит карбы. В нете находил отзывы про него хорошие. Да и знакомый делал у него карб, доволен работой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 Дорого сейчас кататся... и врядли дешевле станет, так что. Спасибо, гляну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 кстати а шиномонтаж и замену масла мне подскажите плз на облони + сайт по продаже шин.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 масло могу поменять задёшево, рядом 5 шиномонтажей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 масло могу поменять задёшево, рядом 5 шиномонтажей А какие самые нормальные? Поменяете мне масло? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 quitka, Что конкретно нужно сменить? Масло,фильтр масляный,воздушный,топливный? Могу предложить у себя сие чудо сделать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 Масло, фильтр масляный, воздушный, топливный свежий. Масло и фильтр масляный еще не купила( какой фильтр лучше? Буду очень благодарна за техпомощь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах