tarasant 9 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 сбросьте кто нить скрин места встречи, перед ашаном или за ним, буду первый раз, чтоб не приставать к каждому водиле жигулей надо хоть ориентироваться где уж точно приставать))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 "лампыотЮрца" а в мене вже другий комплект "свічокОтЮрца", скоро треба буде третій tarasant, на парковці за Ашаном, навпроти Оболонських воріт (це якщо не помиляюсь 13+/-2 ряд парковки) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tarasant 9 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 PavelV, понял, ну если вдруг не найду, сами виноваты))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 tarasant, я так розумію всі окрім мене будуть на авто, так що орієнтуватись можна на пару - трійку поруч стоячих Жигулів з наліпками клубу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tarasant 9 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 PavelV, хорошо, буду искать жигули с наклейками Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 (змінено) Шо там у кого от Юрца? Змінено 16 вересня 2014 користувачем Yurec77 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 Шо там у кого от Юрца? у меня галогенки Н4 от тебя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 ricer, Непомню хоть убей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 ricer, Непомню хоть убей. Их у тебя для меня Саныч забирал (который на полярной в ГК машины крутит) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 ricer, А теперь понял,зимой он на логане приезжал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 Шо там у кого от Юрца? свічки трьохконтактні доречі, є зараз такі в наявності? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 PavelV, Все есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 Yurec77, обрисуй в ПП ціну. і якщо завтра будеш - захопи комплектик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 PavelV, Уже отписываю. Да завтра буду. Может самый первый даже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 Yurec77,Не забудь меня набрать...раньше найдемся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antik2005 35 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 думаю будуЗЫ: кстати, у меня тоже "лампыотЮрца" уже 2й+ год как лётают) ricer, а ты потом часом на КПИ ехать не будешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 Shtrylнаберу как буду свободен. Еще хочу машину помыть,там на фрунзе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 там на фрунзе в скіки часу? може я тобі на хвіст упаду, а то не хо в метро кататись хоч і одну станцію, я якраз в двіх хвилинах пішки від Фрунзе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 PavelV, Как с роботы освобожусь так и поеду. По времени чесно сказать могу и в 4 и в 5,как получится. Я тебе отпишусь как буду там на мойке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 могу и в 4 и в 5 тоді я походу на метро, я до 7 на роботі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 PavelV, Значит да. Я с Валерой по раньше сдыбаюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 Yurec77,Тоже мыть буду, но на петровке на КЛО, скорей всего. Короч на связи) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 ricer, а ты потом часом на КПИ ехать не будешь? Пока невкурсе, но если что подброшу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tarasant 9 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Shtryl, а машинку мыть обязательно? а то блин я не успею скорее всего Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Yurec77, раньше 19 я могу быть... хоть в 17,30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах