Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Я не против, удобно, и все рядом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 бл9, мыслями , я был с вами )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Иван2105 2 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 поддержываю обеими руками!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 да, ашан безумно удобен - уехать можно во все направления +пиво+соки, крыша на случай дождя. не дорогие кафе. только давайте свой день выберем, бо среда это общегородские встречи. вторнег-четверг? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 Можно каждую пятницу...будет как в песне Слепакова.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 Можно каждую пятницу... якщо в пятницю на Ашані не так вільно буде - по пятницях там щонайменше три клуби збирається мона понеділок - тоді він буде не таким поганим днем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 PavelV,Согласен, и да, понедельник - как вариант не плох. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 Спасибо за встречу.Был рад новым знакомствам и видеть здоровыми тех с кем уже знаком. Ашан удобен, но встреча в понедельник вроде как тяжелая) предлагаю ночь с пятницы на понедельник))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 Спасибо за встречу.Был рад новым знакомствам и видеть здоровыми тех с кем уже знаком. Ашан удобен, но встреча в понедельник вроде как тяжелая) предлагаю ночь с пятницы на понедельник))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 вот козел! а чья вторая красная копейка? одна Штруля а вторая? мужу очень они понравились, сказал что себе такую хочет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 рисера. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 а чья вторая красная копейка? ricer-а Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 мужу очень они понравились, сказал что себе такую хочет Ну так, в чем проблема?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 в бабле) подкопим - купим вторую) предки не переживут... я классную видала пока ехала - ярко красная копейка с серебристой крышей. смотрится просто бомба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 я классную видала пока ехала - ярко красная копейка с серебристой крышей. смотрится просто бомба. Вот эту: Это ShurikZ - один из наших старожилов. А это его бортовик: Посилання, можешь представить сколько в неё вкопано! Кстати, а это его фирма: Посилання , мы тут раньше частенько тюнинговались, а Жемен и теперь не отказывает себе в удовольствии. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 эту) однако фото не открываться и ссылка на драйв битая. жаль. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 Шурик так давно писал в бортовиках, что все ссылки поумирали... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 Так что, какой день выберем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 ток не понедельник и среду))) четверг? и закрепляем место встречи за ашаном? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 Ну да, Ашан хорошее место, и всем удобно. Четверг...можно и четверг. Типа через неделю, а то каждую неделю часто - если так считать, то следующая Оболонская встреча - 02.10.14, все согласны? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 Согласен. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 четверг? сьогодні четвер якраз закрепляем место встречи за ашаном? я за через неделю тоді виходить наступна 25.09 якби Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 PavelV,Я имел ввиду встреча раз в две недели, выразился не правильно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 Shtryl, та я зрозумів що ти мав на увазі, то я затупив чогось прикинув типу цей четвер пропускаєм наступний збираємось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antik2005 35 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 бил рад всех увидеть!!!!! рад был познакомится!!!! мне очень понравилось!!! Поддерживаю ! Рад знакомству, хороший вечер, а особенно интересный был отъезд последней машины Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах