Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 ricer, а еще проще было бы вот так вот ссыль" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Буду в начале 8. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Ниче се, я смотрю движ намечается. Это гуд!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 ricer, так я ж написав то же саме тільки буквами а еще проще было бы вот так вот з урахуванням трафіку і паркунів на апендиксі до метро - не факт Буду в начале 8. аналогічно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Скоро буду на мойку ехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antik2005 35 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 ricer, так я ж написав то же саме тільки буквами Добавлено через 1 минуту з урахуванням трафіку і паркунів на апендиксі до метро - не факт аналогічно Паша, а ты откуда к ашану идти будешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 понял, спасибо. просто не был на петровке год уже. мало ли там что поменялось в развязках. =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Antik2005, з метро Петрівка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antik2005 35 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Antik2005, з метро ПетрівкаЯ тоже, давай где то там встретимся, шоб не скучно было пешкодралить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Antik2005, не питання. я там буду десь о 19:15 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antik2005 35 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Antik2005, не питання. я там буду десь о 19:15Я чуть раньше буду , где тебя подождать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tarasant 9 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 PavelV, Antik2005, смотрю встреча начнется с опозданием, вам штрафные, все равно не за рулем))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antik2005 35 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 PavelV, Antik2005, смотрю встреча начнется с опозданием, вам штрафные, все равно не за рулем))) А не вопрос специально опоздаю )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Antik2005, та я думаю за власним бажанням, скинь номер в ПП, вийду наберу. tarasant, робота а штрфні мені ніззя - антибіотики Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tarasant 9 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Antik2005, так сам и купишь))) сам и выпьешь))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 PavelV, Я оттудаж иду.буду примерно в 19:00-19:10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antik2005 35 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 PavelV, Я оттудаж иду.буду примерно в 19:00-19:10 И тебе щас номер скину, выйдешь-наберешь , я буду уже там Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tarasant 9 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Antik2005, VAZелин, PavelV, втроем уже собрались?? ну тогда вас не ждать)))) так буду в гараж собираться, надо же представить на суд народу своего трудягу, до встречи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 я смотрю - народу собереться поболее чем на городской встрече. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antik2005 35 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Antik2005, VAZелин, PavelV, втроем уже собрались?? ну тогда вас не ждать)))) так буду в гараж собираться, надо же представить на суд народу своего трудягу, до встречи До встречи! я смотрю - народу собереться поболее чем на городской встрече. Пешеходов так точно Нам же здесь будут рады поэтому народ и подтягивается Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 (змінено) собираются те кто везде всегда собирается... а те кто будут компенсируются теми кто бывает (тоесть теми кто ездит обычно когда недалеко) вобще шота непонятно както так фразу написали, уважаемая Квитка, мы клуб или как? Змінено 17 вересня 2014 користувачем ricer Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antik2005 35 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 собираются те кто везде всегда собирается...а те кто будут компенсируются теми кто бывает (тоесть теми кто ездит обычно когда недалеко) вобще шота непонятно както так фразу написали, уважаемая Квитка, мы клуб или как? Как говорится- хорошо там где мы есть ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Как говорится- хорошо там где мы есть ) +1 зададим жару Ашану будут дрифтовые покатухи, а ближе к ночи мы перекроем петровку и устроим драг и у нас будет самая яркая тусовка со своими ***хами и блек джеком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antik2005 35 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 +1 зададим жару Ашану будут дрифтовые покатухи, а ближе к ночи мы перекроем петровку и устроим драг и у нас будет самая яркая тусовка со своими ***хами и блек джеком Мы с ашана пару возиков возьмем, дабы не отставать от дрифтовщиков Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 А флаги уже к встрече будут?)Еще вопрос есть ли у кого наклейка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах