Andrew 59 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2013 Antop, Поздравляю с обновкой. Новая вообще очень ярко выглядит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2013 Хотів би подивитися загальний вигляд сзаду зі шторками. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2013 galw, Наразі авто без колеса , поставлю - виїду і покажу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2013 Сегодня немного проветрил машину. За время простоя чего-то холостые стали подгуливать.... Ну и пара фоток: Часть моего автопарка И обещанное фото шторки на машине: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Brand 6 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2013 В очередной раз скажу. Прекрасна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
robot1 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2013 Antop, подскажи, где ты раздобыл кронштейны для крепления подкрылок? Если сделал сам, то сделаешь ли еще парочку на заказ? У меня подкрылки уже полгода лежат. Все никак кронштейн не найду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Just Do It 20 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2013 (змінено) robot1,эти кронштейны идут в комплекте с подкрылками,просто за годы хранения часто теряются.У меня тоже были такие подкрылки,если бы покупатель не напряг меня по поводу наличия кронштейнов,то они до сих пор лежали бы в подвале-я даже не знал что это и откуда) Если кому интересно,то у Виталика URICKI сейчас есть в теме о продаже оригинальные кронштейны для подкрылок.Информация прозвучала на правах рекламы)) Змінено 29 жовтня 2013 користувачем Just Do It Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2013 robot1, Да, у меня тоже есть комплект без кронштейнов. И я тоже их не мог найти. Затем купил комплект с кронштейнами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Brand 6 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2013 Ну так сделайте замеры и чертеж, хоть от руки. Я думаю, там все просто и можно сделать самому при наличии куска металла, дрели, тисков ну и, может быть, сварки. Хотя последнее, думаю лишним будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
robot1 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2013 Да, чертеж бы очень помог. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2013 Толя, супер!!! Машинка как всегда превосходна! А шторка крутая!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2013 Блеск. А как такая задняя шторка крепится? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2013 alex_zp, У меня она очень плотно встала на место, а сверху я установил два плоских крючка за уплотнитель заднего стекла изнутри салона - для подстраховки. Их практически не видно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2013 Сходил сегодня в гараж, прогрел машину. Почистил свечи, а то какая-то работала с перебоями. Почистил контакты в крышке трамблера. В порядке эксперимента установил родную баранку, в которой я немного "утолстил" обод. Хочу испытать в рулении. Было так: Стало так: Поселилась у меня в машине такая вот винтажная аптечка... Ну и заодно - аптечка для авто.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2013 Ах да, чуть не забыл ... Поскольку сейчас в тренде вещи с символикой Олимпиады 80, то стараюсь быть в теме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2013 Классно, но это же очень дорого нынче... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kartas 22 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2013 Подскажи, какой краской задул рамки дверей? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Brand 6 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2013 А стоечка не задута до конца. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2013 Да я в курсе.... Маляр халтурщик. Надо бы поправить, есть некоторые косяки, но все времени нет... Насчет краски - не в курсе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2013 Antop, Ну а когда же будет сток полнейший?Знаю что запчастные возможности позволяютМожет я молод, и забот особо нет, но все-таки?Есть надежды? Ну а так все на лучшем уровне! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2013 Andrew, Ну, на этой машине сток вряд ли будет. Машина делалась под себя для каждодневного использования и при ее теперешнем состоянии откат в сток будет контрпродуктивным... Проще взять оригинальный кузов и на его базе уже лепить сток... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koan1312 4 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2013 Толік, ти писав на днях, що 1 зі свічок працювала з перебоями. Нагар на свічках був чорний? Спробуй трошки змінити тактику, а саме замість прогріву машини біля гаража вигулюй її. Проїдься до заправки, лини в бак пару літрів свіжого бензину і проїдься до виїзду з міста або назад додому чи в гараж. Тобі на місці видніше. Дистанція для прогулянок нехай буде хоча б 3 - 4 км в один бік, можна й більше. Оберти тримай біля 2500 - 3000, на холодному моторі, звичайно, менше. Спробуй, повинно допомогти. Ще можна для профілактики почистити систему вентиляції картера, бо її забруднення любить закіпчувати свічки (було в мене на Москвичі така проблемка). Гарна у тебе машина. Мені особливо сподобався салон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2013 koan1312, Викрутив свічі - нагару практично нема, колір електродів нормальний. Може, котрась на корпус шиє?...Почистив все, завів - на оборотах нормально, на холостих деколи кидає двигуном... Ти правий, треба проїхатися трохи.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2013 Машина практически не выезжает из гаража, но при возможности балую ее некоторыми мелкими приятностями. Установил хромзаглушки ручек " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання и такие вот заглушки поддомкратников: " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2013 Antop, Раз машинка отдыхает, тогда срочно нужно почистить брызговики. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах