ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 6 червня 2014 ANGEL, прикольное местечко. вот толкьо там есть цены на 2-х комнатный люкс. так и не нашел инфы на какой период. написано "период оздоровления" а какой он, период? спасибо за ссыль, можно в отпуск отчалить туда домики там по суточно. насчет оздоровления не спрашивал... в самом ЖП я например забронировал себе домик по 60грн с человека, с удобствами в номере. кухня правда общая. ремонт свежий. поеду посмотрю. потом отпишусь. кстати да,ANGEL правильно подметил... парни, нужно определится с бюджетом.. с топливом и машинами - более-менее понятно..а вот на сколько рассчитывать там, на месте? если мы будем в домиках, то где, в каких? если в палатках - то сколько их будет? на сколько мест хватит? пить-есть будем там покупать? или в Херсоне в супермаркете? или с Киева везти? как у вас было в прошлые года? не далеко от кемпинга есть рынок. думаю и магазины там же есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 6 червня 2014 как у вас было в прошлые года? Ну как бы я бы советовал сделать так. Кооперироваться кучками, компаниями. Прикидывать +- меню на 2 дня, и исходя из этого, скупляться. Потом на общаковую пьянку, если такая будет, уже скинуться на месте и там же скупиться. Или на крайняк, на общую синьку все принесут как говорится, "чем богаты, тем и рады". Потому как если сразу ориентироваться на всю толпу, то из личного опыта знаю, что ВСЕМ угодит, очень сложно. Мы помню тарились на большой общак, так я точно до сих пор не знаю, Жидкий вернул себе все потраченное, или нет ((( 1 Wild відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 червня 2014 В личном общении выяснилось: gidkiy-му уже не на чем ехать, Afft с женой "думают, ехать или нет" - вывод с Киева никто не едет так как сам я не потяну горючку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 gidkiy-му уже не на чем ехать вывод с Киева никто не едет Та погоди ты паниковать. Мы ж все прекрасно знаем Жидкого )))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 В личном общении выяснилось: gidkiy-му уже не на чем ехать отлично получается, всех на уши поставил а потом не на чем ехать, красавчик просто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 О Класс тут эту темку обсуждают. Я думал все забили. Я скорей всего буду на встрече. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 Та погоди ты паниковать. Мы ж все прекрасно знаем Жидкого )))))) та так, тим паче я йому вже підкинув варіантик, якраз по його наявній сумі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 yurecgod, у тебя еще и были варианты?! дык это если получится то постараюсь оставить малого бабушке ну и с малой и заночевать на берегу с дальнейшей ночной пьянкой, ночным морем и шашлыками))) п.с. то что еду - 99,9% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gidkiy 5 Скарга Опубліковано: 11 червня 2014 я не отказываюсь от своих слов! да мне уже не начем ехать! я теперь без лошадный! и попрошу без претензий! если смогу то постараюсь поехать на друга авто! а так пока ищу б.у. ГБО 2 пок для друга авто! по последним новостям Финансист в Железном порту отдыхает и уже пробил сколько стоит вьезд на побережье, 30грн с авто и 15 грн с палатки! вьезд сразу за ЖП. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 червня 2014 gidkiy, а чим тебе не влаштовує те що я казав? уже з ГБО(на авторіа доречі теж практично по тій же ціні є) +наскільки я розумію цілком вірогідно що в мене 3 місця буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 11 червня 2014 наскільки я розумію цілком вірогідно що в мене 3 місця буде Ну ты ж не ровняй, ехать скажем вчетвером, например ты+жидкий+я+еще один, чисто на морской алкотрэшь, как это было прошлые разы. И ехать ты+жидкий+аня+дите 2годика, или сколько там Колян подправь, а то я потерялся, в жару +30 без кондишена, и т.д. ЗЫ: Ну разве шо если ты будешь не на "Небесной" ехать, то тады все возможно ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 червня 2014 djurka, ну да. тут я трохи не подумав...більше їхати власне нема на чому... ну може зато ще хто буде їхати по принципу например ты+жидкий+я+еще один, чисто на морской алкотрэшь так якраз бажаючих в екіпаж набереться, а то сам не потяну а Afft з дружиною не зрозуміло їхатимуть чи ні... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 11 червня 2014 так якраз бажаючих в екіпаж набереться Та неее, то я так, к примеру написал. я ТОЧНО не поеду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 11 червня 2014 djurka, ну да. тут я трохи не подумав...більше їхати власне нема на чому...ну може зато ще хто буде їхати по принципу так якраз бажаючих в екіпаж набереться, а то сам не потяну а Afft з дружиною не зрозуміло їхатимуть чи ні... Я уже тебе сегодня сказал, нечего тут дезинформировать людей на счёт меня!) У тебя не 3 места свободных, а 1.. возможно[emoji3] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 червня 2014 Afft,по перше, це ти сказав пізніше ніж я написав по-друге чи возможно відрізняється від вірогідно ? так отож. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 11 червня 2014 "Возможно" я мав на увазі, що в тебе або одне місце, або всьо забито вже.. Речі то кудись же треба буде скласти.. Ми з тобою спереду, а Маша з речами на задніх місцях) оце означало *Возможно* А то шо ти не точно чи їдеш.. Знаючи тебе, то ти і в останній день можеш сказати - *всьо, я нікуди не їду..* або їду.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 червня 2014 (змінено) Afft, щодо речей - в Хмельницбку область ми їхали в 4-х, без багажника на даху, на тиждень. Зараз ми їхатимемо з багажником і на 3 дні....чи ти ше хочеш шось нічогособі розмірів везти? а щодо того "їду/не їду" - їхати збираюсь, але 100% нічого не можна ніколи сказати. Змінено 12 червня 2014 користувачем PavelV Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 12 червня 2014 я не отказываюсь от своих слов! да мне уже не начем ехать! я теперь без лошадный! и попрошу без претензий! если смогу то постараюсь поехать на друга авто! а так пока ищу б.у. ГБО 2 пок для друга авто! по последним новостям Финансист в Железном порту отдыхает и уже пробил сколько стоит вьезд на побережье, 30грн с авто и 15 грн с палатки! вьезд сразу за ЖП. Дык мы не туда ездим там не прикольно и народа много. Поедем туда где в прошлом году было в большевик в левую его часть. Ну было бесплатно не знаю как сейчас. А что у тебя с машиной? Кому мы ГБО регулировали на прошлой неделе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 12 червня 2014 Кому мы ГБО регулировали на прошлой неделе С этого места подробнее. Ты что, был на Киевщине? Или вы по телефону регулировали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 червня 2014 Afft, ти був правий - навряд чи вийде поїхати ( машину доробити не встигну - на вихідні (і на наступні теж) треба до батьків їхати, плюс фінансово - в принципі потяну, але дуже напряжно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 12 червня 2014 PavelV, ну от, приїхали, млін.. так давай серед тижня поробим.. ми ж не двигун будем перебирати.. там же небагато залишилось.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 12 червня 2014 Afft, А что там нужно делать? Я ж понимаю машина на ходу или как? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 червня 2014 Afft, djurka, проводка, котушка (хз шо з нею може просто закріпити толково), сайленти, кільця, випуск перебрати, ГБО перевірити де пропускає... умовно на ходу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 12 червня 2014 Afft, djurka, проводка, котушка (хз шо з нею може просто закріпити толково), сайленти, кільця, випуск перебрати, ГБО перевірити де пропускає... умовно на ходу... Ну эт вроде объем и нормальный, но так и времени еще 2,5 недели. Я бы помог чем то, но у мну сроки по ремонту квартиры все нафиг горят. Если с катушкой вдруг траблы, т омогу свою дат, съездить на море. У тя БСЗ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 червня 2014 У тя БСЗ? БСЗ, ну вона тільки на одному гвинті тримається (і то умовно) - може через це й трабли (маса погана)...основна проблема в тому що на вихідних не вийде нічого робити, а по буднях я в гараж можу потрапити не раніше 8 вечора, так щей світла в гаражі немає ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах