yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 4 червня 2014 Після майже річного перебування в партії пішоходів України було вирішено придбати собі якусь автівку.Обглянувши близько 10 автомобілів вибір впав на ВАЗ 2101 1972 року випуску,яка майже рік стояла в автомайстерні в сусідньому селі.Домовившись з продавцем за ціну(4000грн) я в першу чергу знайшов першого власника щоб зробити гендовіреність.Тепер про саме авто.Все залізо крім переднього правого крила рідне,критичної гнилі поки що не виявлено.Потрібно замінити дно багажника,можливо донишка бака і запаски,фільонку водійської дверки.Трохи є іржі по крилах,дверках і порогах.Салон також треба вигрібати від сміття.Передні сидіння від якоїсь іномарки.Двигун розібраний стояв в багажнику,на днях завезу його на шліфовку.По мірі надходження грошей буду її воскрешати.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 4 червня 2014 Интересно понаблюдать. Сзади на лицо несиметричность жопы. Это просто фонарь или там надо что то править посеръезней? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 червня 2014 дааа, работы тут как говорится "непочатий край" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 червня 2014 Нічого, на такі роки і гроші нормальний апарат. Головне шо сила є і воля є а все інше буде. буду спостерігати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 5 червня 2014 З геометрією все в нормі,просто задні фонарі поміняні місцями.Ще не знаю чи буду викидати нове крило бо правий бризговик видутий і на нього приліпили крило.Якщо вдасться виставити його то міняти крило не буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 5 червня 2014 yrasyk,Поздравляю с покупкой!Буду следить за темой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 5 червня 2014 Удачі з ремонтом авто!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 5 червня 2014 Дякую за привітання.Не знаю чи виїду до зими але сьогоднї придбав 2 колеса з дисками за 500 грн Також зауважив для себе 2 приємних моменти що на машині стоїть 5 ступка полонезівська і в салоні знайшов трамплер безконтактний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 5 червня 2014 yrasyk, поздравляю с покупкой машины! Если честно, я бы на твоем месте не о колесах на зиму сейчас думал. Работы с машиной хватает, что "мама не горюй"... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 7 червня 2014 Дмитрий08, Дякую за привітання,якщо чесно то я навіть не думав про колеса,але попалася халява і взяв.Сьогодні відвіз блок і колінвал на шліфовку,буду робити 1.5 кубіка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 Сьогодні під час спільного розпивааня пива сусід спрезентував мені корінні вкладиші радянського виробництва.Він колись торгував запчастинами а потім лишив цей бізнес. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 Пригодятся,у меня тоже есть,лежат ждут своего времени. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аргон 6 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 (змінено) А шо оно то включает ряд переключателей и разноцветных кнопочек под указателями топлива-масла ? Так пиво пить можно, а вот если соседа коньячком побалывать.... Змінено 10 червня 2014 користувачем Аргон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 Якщо чесно то не знаю що включають ті всі кнопки,але червона то або сигнал або насос склоомивача.Ми з сусідом пару днів тому зловживали горілочку і він розщедрився,ще обіцяв знайти рульові наконечники,в нього ще різні гумові вироби,але враховуючи їх давність ставити на авто нема бажання. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 (змінено) yrasyk,Если будут нужны,у меня есть новый комплект вкладышей нулевых,шатун.Отдам.Да и добавить а дары надо,мож кто ищет. Змінено 10 червня 2014 користувачем alexart Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 alexart, дякую за пропозицію але в мене коліно останнього ремонту 1.0,просто віддав батько щоб не заваджало.А враховуючи те що я і на попередніх авто більше 5-10 тис.км. в рік не наїжджав то мені вистачить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 То просто я себе брал,а в итоге поменял колено.От и лежат. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 Нехай лежать.Як казав один мій знайомий:запас карман не тяготит и кушать он не просит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 запас карман не тяготит и кушать он не просит.Это верно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2014 Авто продане .Тему можна закрити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах