Перейти до публікації
yrasyk

ВАЗ 2101 YRASYK 1972 р.в.

Рекомендовані повідомлення

Після майже річного перебування в партії пішоходів України було вирішено придбати собі якусь автівку.Обглянувши близько 10 автомобілів вибір впав на ВАЗ 2101 1972 року випуску,яка майже рік стояла в автомайстерні в сусідньому селі.Домовившись з продавцем за ціну(4000грн) я в першу чергу знайшов першого власника щоб зробити гендовіреність.Тепер про саме авто.Все залізо крім переднього правого крила рідне,критичної гнилі поки що не виявлено.Потрібно замінити дно багажника,можливо донишка бака і запаски,фільонку водійської дверки.Трохи є іржі по крилах,дверках і порогах.Салон також треба вигрібати від сміття.Передні сидіння від якоїсь іномарки.Двигун розібраний стояв в багажнику,на днях завезу його на шліфовку.По мірі надходження грошей буду її воскрешати....

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Интересно понаблюдать. Сзади на лицо несиметричность жопы. Это просто фонарь или там надо что то править посеръезней?

Поділитися повідомленням

Нічого, на такі роки і гроші нормальний апарат. Головне шо сила є і воля є а все інше буде.

буду спостерігати.

Поділитися повідомленням

З геометрією все в нормі,просто задні фонарі поміняні місцями.Ще не знаю чи буду викидати нове крило бо правий бризговик видутий і на нього приліпили крило.Якщо вдасться виставити його то міняти крило не буду.

Поділитися повідомленням

Дякую за привітання.Не знаю чи виїду до зими але сьогоднї придбав 2 колеса з дисками за 500 грн

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Також зауважив для себе 2 приємних моменти що на машині стоїть 5 ступка полонезівська і в салоні знайшов трамплер безконтактний.

Поділитися повідомленням

yrasyk, поздравляю с покупкой машины! Если честно, я бы на твоем месте не о колесах на зиму сейчас думал. Работы с машиной хватает, что "мама не горюй"...

Поділитися повідомленням

Дмитрий08, Дякую за привітання,якщо чесно то я навіть не думав про колеса,але попалася халява і взяв.Сьогодні відвіз блок і колінвал на шліфовку,буду робити 1.5 кубіка.

Поділитися повідомленням

Сьогодні під час спільного розпивааня пива сусід спрезентував мені корінні вкладиші радянського виробництва.Він колись торгував запчастинами а потім лишив цей бізнес.

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

А шо оно то включает ряд переключателей и разноцветных кнопочек под указателями топлива-масла ?

Так пиво пить можно,:az: а вот если соседа коньячком побалывать....:)

Змінено користувачем Аргон

Поділитися повідомленням

Якщо чесно то не знаю що включають ті всі кнопки,але червона то або сигнал або насос склоомивача.Ми з сусідом пару днів тому зловживали горілочку і він розщедрився,ще обіцяв знайти рульові наконечники,в нього ще різні гумові вироби,але враховуючи їх давність ставити на авто нема бажання.

Поділитися повідомленням

yrasyk,Если будут нужны,у меня есть новый комплект вкладышей нулевых,шатун.Отдам.Да и добавить а дары надо,мож кто ищет. Змінено користувачем alexart

Поділитися повідомленням

alexart, дякую за пропозицію але в мене коліно останнього ремонту 1.0,просто віддав батько щоб не заваджало.А враховуючи те що я і на попередніх авто більше 5-10 тис.км. в рік не наїжджав то мені вистачить.

Поділитися повідомленням

Нехай лежать.Як казав один мій знайомий:запас карман не тяготит и кушать он не просит.

Поділитися повідомленням

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.