alexart 766 Скарга Опубліковано: 16 липня 2016 DiKing, Там я уже давно проверил,к тому же машина стоит,а звон есть.Мистика какая то( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 липня 2016 А гайка(гвинт) кріплення штанів до кпп не відкрутилась? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 16 липня 2016 Andriy1352, Кстати не смотрел,вечером посмотрю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vazik178 5 Скарга Опубліковано: 22 липня 2016 Выжимной исключили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 липня 2016 alexart, А если выжать сцепление пропадает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vazik178 5 Скарга Опубліковано: 22 липня 2016 alexart, А если выжать сцепление пропадает? Вот за что я и спрашиваю! Здается мне что выжимной шалит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 липня 2016 Вот за что я и спрашиваю! Здается мне что выжимной шалит Не похоже на выжимной.У меня звенело когда направляющую выжимного отломало и она легла на первичный вал, звенела как жерстяная банка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vazik178 5 Скарга Опубліковано: 22 липня 2016 Вполне возможно и такой вариант. Тут главное определить как можно точно источник звона, а уж потом копать дальше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 22 липня 2016 Спасибо за отзывы всем.Всё оказалось на много проще.Я когда ставил новый глушитель,то забыл снять хомут.А когда поставил,то было впадлу ещё раз его сниматьИ я второй хомут на трубе притянул.А он взял,и отпустился.И съехал под резонатор,его и не видно было.А вчера я полез подтянуть на гусаке хомут,бо заметил сажу на трубе,зацепил когда лез средний глушак,и оно как зазвенитИ тут я увидел причину всего!Снял хомут,съездил вчера в магазин,сегодня ездил-тишина!Вот так бывает,пол машины осмотрел,а за бачёк резонатора не заглянул. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vazik178 5 Скарга Опубліковано: 22 липня 2016 А я как купил всю выпускную систему то с етим ДТП так и не успел его поставить в замен прямотоку и порадоваться тишине.(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 липня 2016 Все таки хомут) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 23 липня 2016 Andriy1352, Да,Андрюха я ж раз 5 возле него прям лазил,и не увидел.Если со стороны багажника,его было бы видно,а я лазил сбоку справа,как раз перед банкой резонатора,на глушак гляну,хомут на месте,попробывал,держит.А второй сполз,и звенел,а я про него забыл Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 26 липня 2016 (змінено) Всем привет,обновляю бортовик.Итак,сегодня день был просто отличный,пришла посылка от Лёхи ricer,первое,была установлена спинка заднего дивана от 06,с подлокотником,сбылась ещё одна моя мечта " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Дальше,поменял наконец то генератор. " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> И всё сразу стало работать как надо,теперь на 2500 оборотов вот такое напряжение " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> под нагрузкой проседает до 13.9В.Завтра ещё поменяю бензонасос. Змінено 26 липня 2016 користувачем alexart Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовка ВАЗ-21063 17 Скарга Опубліковано: 26 липня 2016 Привет с обновками а что за гена 1 alexart відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 26 липня 2016 Вовка ВАЗ-21063, Г-221 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2016 Прошло время,пора обновить бортНе много фото " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Был установлен дополнительный стоп,днём его почти не видно,в смысле что он есть на окне),а светит прилично. " rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2016 То колєги по роботі на фото?) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2016 То колєги по роботі на фото?) Andriy1352, Ага Детворе песка в карьере набрал,заодно сфотал) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2016 Бачу машинка їм подобається)) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2016 Сейчас загружу видео работы ценртального замка Andriy1352, Та там не столько машинка,а кукуруза в багажнике Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2016 А деж тоді пісок? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2016 Село есть село,что делать,в машине может возится всё,что есть в земле и на её поверхности)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2016 Та то ясно.. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2016 А деж тоді пісок? В корыте,чане,и вёдрах вместо задней сидухи Чегой то тупит ютуб((Наконец то обработало видео. Багажник И подключил к поворотам замок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2016 Прикольно багажнік відкривається[emoji106] Аж собі захотілось)) * 1 alexart відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах