Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Літо продовжується, друзі, отож відпочиваємо далі.

Цей раз трохи ближче -120км, на Дністер до Бакоти(біля села Грушка що перед Старою Ушицею).

Цього разу дікарьом-спати в палатці і машині.

Ну і фото для затравки

Зображення

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Так, гарно там!

От тіки повернувся.

Трохи довго шукали місце-народу тьма але знайшли класне місце, тихе з нормальним заїздом. Зробили ввечері шашличок, трохи коньячку. Потім мої полягали спати а я лишився рибу ловити, посидів до дванадцятої так нічого не впіймав..та то таке-надивився на зоряне небо, на купу вогнищ на тому боці і сам дрівця підкидав-романтіка. А сьогодні цілий день купались та засмагали)

Поділитися повідомленням

Rassel, найкоротший шлях Хм.-Дунаївці-Грушка(на СТАРУ Ушицю), це в Дунаївцях треба проїхати круг як на Кам'янець і після круга на другому світлофорі наліво, там ше наступне село Жванчик-глянь на карту, але мені більше подобається їхати через Кам'янець, хоч трохи далі але дорога краща і за Кам'янцем є два класні серпантини.

Rassel, не Нова а як на Стару ушицю, перед нею село Грушка на початку якого є поворот на Каштанівку а з неї вже до Дністра

Зображення

Наші на Дністрі!

Зображення

Вечеря)

Зображення

Зображення

Зображення

На прощання вид згори

Зображення

Зображення

Для риби там дорожку треба брати(ми цей раз забули(((), поруч були два дядьки з Львівської обл., так в них чотири дорожки було і в сушці лящі до локтя висіли.

Поділитися повідомленням

кстати серпантин за Каменцем называется тещин язык))) будем там в середине авгста))

Поділитися повідомленням

quitka, тьощин язик передКам'янцем(як їхати з Хмельницького), а ті серпантини після Кам'янця в сторону Старої Ушиці)

Поділитися повідомленням

Оскільки моря цього року відпадають(Європу не потягнем а в нас небезпечно), то завтра знову їдемо на Дністер, але цього разу вже більшою компанією і на довший термін, дві-три ночі. Тепер ніч пережити, бо я в очікуванні дороги не хочу спати-вжеб їхав)

Поділитися повідомленням

Така ж ситуація і в мене, як десь їхати, то й спати не можу, і чим далі то краще.

Я от тільки повернувся пів години тому.

Поділитися повідомленням

А я в ночь всегда выезжаю... Часов в 12, в час ночи. холодный душ, кофе, пачка сигарет и вперед. При этом днем и вечером не сплю.

Поділитися повідомленням

Автонаездник, та ми ше ввечері мали їхати але один нєхароший чєловєк не приїхав за замовленням, то ми зараз бігом наступне робим, зранку о 9-й віддам і впєрьод)

Поділитися повідомленням

нєхароший чєловєк
- редиска

за замовленням,

в личку напиши чем занимаешся.. интересно

Поділитися повідомленням

Автонаездник,

baycer, та шо там приховувати- меблі крутим, самі мдф фарбуєм, гнем фасади..

Поділитися повідомленням

меблі крутим

Я 5 дней как здал свой продуктовый магаз тоже под сборку меблів:)

Поділитися повідомленням

Andriy1352, эх красота, а можеш на карте отметку поставить где именно был.

Поділитися повідомленням

golden88, набери в картах Колодіївка або Каштанівка Хмельницької обл. З обох тих сіл можна спуститися в затоку. Яешо будуть питання-звертайся, поясню все.

Поділитися повідомленням

Приїхали вже. Погода була отлічна, вчора і сьогодні було сонце тіки вночі була гроза.

Шашличок вдався добре. Риби не було. Засмагали і купалися. Бачили , як навпроти з гори злітали парапланеристи-гарне видовище-їх було 13. Оскільки той нічний дощ намочив виїзд з місця, то брат переживав бо забув цепи, а я взяв). Але рормально, я його підпихнув і він болото проскочив а я вибрався сам)

Треба для таких походів Ниву...але то нескоро..

Поділитися повідомленням

Треба для таких походів Ниву

+100500. Спокойно еду за сотни км и не боюсь дождей)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз