baycer 213 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 а КПП там на вибір, є і механіка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 baycer, а ремонтоздатність де краща, як думаєш?.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PECHKIN 27 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 На море в этом году планируешь? походу не з моїми фінансами Походу мы тут не так уж и устали... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 Походу мы тут не так уж и устали Ктото понял что имелось ввиду? Я нет )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 djurka, не едем на отдых(ибо денег нет), а раз не едем на отдых, значит и не сильно устали)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PECHKIN 27 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 Ктото понял что имелось ввиду? Я нет )))) Для непонимающих объясню на пальцах (в картинках) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 Походу мы тут не так уж и устали... Можна і без моря відпочити. Ясно що не те, але можна. От у нас за 120км на Дністрі є місцина. Там як на морі. Гори, галька, чиста вода. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 Я например Днестр люблю больше моря) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 Я например Днестр люблю больше моря) Мій брат теж. Я раніше більше любив море, але море забрали, тож любитиму Дністер більше... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 А шо море это только крым? Вон народ собираеттся на день конституции на море в большевик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 Для мене було так. Гори, серпантини, галька... Пісок не те. Мені навіть в Болгарії не сподобалось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 На пляжах одессы не везде песок , часто и галька. Ничего, жрать нечего будет - приползут обратно... Я крым не любила до, а тем более после... А вот в фаворе одесса, лазурное.. Но все равно днестр рулит... Что касается гор то тут альпы рулят, вместе с аугустинер хольцнер, бретценом, белыми баварскими сосисками... Мммммм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 Можна і без моря відпочити. Ясно що не те, але можна. От у нас за 120км на Дністрі є місцина. Там як на морі. Гори, галька, чиста вода. это приглашение? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 море это только крым? как это не странно звучит - реабилитация при болячках верхних дыхательных - это как раз таки и Крым. Горы + море + растительность делают свое дело. Если брать конкретно по побережью черного моря в районе Херсонской обл. - это мрак. Скадовск, Хорлы, Большевики и иже с ними. Оно только прикольно своим мелководьем, когда ты с маленькими детьми. Одесса - тоже совсем все печально, море реально грязное. Да и отдыхать надо ехать куда-то за рубеж. Обойдется дешевле, и меньше выноса мозга, и увидишь больше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 альпы рулят то дорожче это приглашение? я завжди За! nemez, 100% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 я завжди За! может сэкономить и поехать к вам. жить есть где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 Creativ4eg, в нас чи на Дністрі?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 Creativ4eg, в нас чи на Дністрі?) та хоть там хоть там Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 Creativ4eg, приїздіть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 Creativ4eg,на чому їдемо? я би на своїй і ще пару-тройку людей на борт - і провізії з шмотками загрузить доста можна, і спав би в ній Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 Creativ4eg,на чому їдемо?я би на своїй і ще пару-тройку людей на борт - і провізії з шмотками загрузить доста можна, і спав би в ній можем и на твоей. без разницы. главное ехать) по расходу у тебя конеш не намного дешевле будет))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 Збирається банда потихеньку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 Збирається банда потихеньку это ты правильно подметил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 это ты правильно подметил Ти їдеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 Ти їдеш? та вот теперь нужно думать на море или на Днестр обе поездки не потяну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах