Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

baycer, це якшо лишні гроші є але вже якшо мріяти то чб не відмовився від Хаммера)), а попроще мені подобається Дастер 2,0 з шестиступінчатою трансмісією і звісно 4*4), але салон там меньший ніж в Логана.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

baycer, беушної?)

baycer, а Нива то рідне, знайоме-жигулі, блін. Тіки шруси і роздатку освлїти і всьо)

Поділитися повідомленням

quitka, я знаю як вона виглядає), просто посилання не працювало, зайшов з пошти.

quitka, прям як де?

Поділитися повідомленням

блин не занал что форум его фамилию как мат видит... мелочь а приятно00. так вот таварист пу в своем автопарк еимеет какуюто там супер пупер тюнингованую ниву именно в таком расскрасе

Поділитися повідомленням

у него еще победа есть и запарик.. и лада калина - наверно именн та что он завести на выставке не смог)))

Поділитися повідомленням

quitka, ну про каліну бачив як він пітіншевствував), а по решті не сумліваюся, що автопарк там покручє, ніж в Яника був.

Поділитися повідомленням

Та витара, что по ссылке не катит на нормальный внедорожник! КПП автомат будет постояно любить мозг в говнах. Разве что там есть выбор какойто одной передачи. Да и автоматы очень не любят раскачки (вперед-назад). Греются моментом. ИМХО нива лучше! Вот погнеш ты поворотный рычаг: какой будет проще и дешевле найти - нива или сузуки? )

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз