Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Andriy1352, как найдем тебя там? То не проблєма) Єж телефони. Можу координати gps передати. Можна маршрут в paint обмалювати... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Ну если в тот период "Корпорация Щ.И.Т." не планирует никакие электромагнитные импульсы, выводящие из строя мобильную сваязь на планете, или в конкретном регионе, то есть шанс созвониться и найтись )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Creativ4eg, мобільні телефони для чого придумали?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Creativ4eg, мобільні телефони для чого придумали?) умник блин одно дело сказать "улица такая то, дом №такой то". а тут лес поле и река. там нет такого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Можу зустріти в селі Грушка. Забий в картах. Камянецький район. Заодно і свіжогр пивка візьму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 а тут лес поле и река. там нет такого "за третьою сосною направо, 73 метра від мурашника":multi: ну ти як маленький, тим паче там є трохи баз відпочинку і тому подібного, на природі теж уйма орієнтирів. на краяняк Можу координати gps передати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Creativ4eg, тю. мы как то пошли ночью на днестр, стояли далеко от села и потерялись, фонариков с собой не взяли, мобилки не ловили.... темень вырви глаз... ничего нашли где наша 5-ка стояла... найдемся) та найдемся) главное выехать из киева. если я буду выезжать в четверг то поеду на Хмельницкий, а потом вместе поедем на бакоту) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Заодно і свіжогр пивка візьму всьо, питання вирішені в селі Грушка якщо мені не зраджує память то я був східніше - орієнтовно Березівка-Куражин-Рудківці, але склероз замучив точно не скажу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Паша то нижче за течією ти був Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Andriy1352, ну так, але ж теж красиво там Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Так. Красиво. Ще є Пижівка. Але глина там... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 про свежее пиво по подробней... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 про свежее пиво по подробней... Та шо там?)-налівай да пєй)) Взяти прохолодного бо холодильник я брати якшо і буду але по місцю вимкну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 але по місцю вимкну чого так? можна взяти якуму заряджену суто на холодильник я може теж невеликий автоколодильник візьму, якщо таки поїду і домовлюсь з колегою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 В принципі є ще одна акума.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 В принципе - в ложеш в кулечек и в джерело) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Миж не на джерелі стоятимемо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Ну значит в днестр. А вода питьевая откуда там? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Вода з двох джерел. Джерела ж не на березі а ~~100-150 м від берега вверх Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Привіт Всім, напишіть час і місце, можливо я б зміг до Вас приєднатись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 оо, туса росте відчуваю що рейка і лексія поки в прольоті будуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Привіт Всім, напишіть час і місце, можливо я б зміг до Вас приєднатись Бакота на день конституції Набери в картах оо, туса росте відчуваю що рейка і лексія поки в прольоті будуть Хто хто??) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Так смотрю туса все увеличивается)) супер)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Хто хто??) ну в мене вибір по факту або поїздка або зробити рейку або купити Lexia 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Lexia 3? То шо? Паша, мы верим що ты выбереш поездку)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах