Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Я теж на поплавочну люблю. Так найлегше)) Закинув собі - да й пий по піісят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Все візьму) Хоча лісапєт там мабуть буде зайвий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Creativ4eg, я ше резинку візьму і дорожки. Сподіваюсь на уху буде Фуууууууу. Дорожки це браконьєрство . Фууууууу. Геть їх - спалити. Бакота це місце фідера. Насолоджуйтесь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Дорожки то іноді рятувальна паличка. Буває що так не зловиш, якщо їдеш на короткий термін. Пробувати звісно будемо на все. Сам люблю поспінінгувати за водоростями Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Уже потираб руки в ожидании.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Уже потираб руки в ожидании.. Та сам тіки й думаю про те)) Тікишо закінчив з човном. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 В мою машину все рыбацкое и палаточное барахло не влезет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 В мою машину все рыбацкое и палаточное барахло не влезет. впихнем. а шо не влезет, положишь мне, я еще и багажник на крышу могу прикрутить себе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 В мою машину все рыбацкое и палаточное барахло не влезет. Шо там в тебе? Човна я візьму. Одного вистачить, миж регату не будем влаштовувати) От спінінги свої то інша справа. Ну і намети само собою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Лодка, мотор, рыбацкие пасочки, пруты. Потом палатка+матрасик надувной,спальник,Брезент от дождя-солнца, стол, стулья, газ плита+ балон 5 литров, котелок, посуда, топорик, лопатка. Еще вещи на случай холодной погоды и еще воды литров 20. А у меня всего лиш 099 с ее маленьким багажником. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 котелок, посуда, топорик, лопатка. много места не занимает, можно и в другую машину кинуть если что Лодка, мотор, рыбацкие пасочки, пруты. Потом палатка это самое объемное Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Люди, вы забыли шо у Насти универсал? Впихнем все) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Люди, вы забыли шо у Насти универсал? Впихнем все) у Насти подтекает бензонасос а по делу, вообще все влазит, тем более если ехать парочкой автошек. все можно впихнуть. было бы желание))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Воду теж необов'язково з Києва тягнути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Не все. я не влезу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Не все. я не влезу. Такий здоровий?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Воду теж необов'язково з Києва тягнути только хотел написать Не все. я не влезу. то ты еще в запорожце где 8 человек сидит+ 6 человек на багажнике не ездил вот там уже было некуда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Дааааа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 у Насти подтекает бензонасос Это намёк на то, чтобы дорогие вещи Насте не впихивали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Это намёк на то, чтобы дорогие вещи Насте не впихивали. заметь, не я это сказал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Мотор много денег стоит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Мотор много денег стоит. нафик тебе тот мотор? веслами погребем чуток. думаю это можно пережить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Насте насос починят) не беспокойтесь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Насте не впихивали еще месяц до выезда, а они уже договариваются - как и кому впихнуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 29 травня 2015 Я очень ленивый человек, иначе бы не покупал мотор. А безонасос починить не проблема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах