Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Джурка шия, може надавати мені по шиі... Не надає якшо з своєю головою будеш) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Коля, короче, мы решили что вы едите, ищи палатку и спальники... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 короче, мы решили что вы едите, Не, такой номер не пройдёт. Я попробую попозже аккуратно поговорить ещё, но думаю бесполезно. А сам же ж тоже не поеду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Коля, работай... работай... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Не, такой номер не пройдёт.Я попробую попозже аккуратно поговорить ещё, но думаю бесполезно. А сам же ж тоже не поеду. Пройдьот. Шукай підходи до жінки. Не мені тебе вчити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Коля, ты шо не знаеш шо делать? С твоим то я языком?)₴) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 ты шо не знаеш шо делать? С твоим то я языком?) Ребята, вы не подумайте - у нас ничего небыло! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Та хоть би і було) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Кто тут? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Кто тут? Я тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 А вот я уже никуда не еду. А очень сильно хотел поехать. Даже денег отложил в заначку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Я тут И я дето рядышком ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 А вот я уже никуда не еду. А очень сильно хотел поехать. Даже денег отложил в заначку. Что уже случилось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 А вот я уже никуда не еду. А очень сильно хотел поехать. Даже денег отложил в заначку. Що трапилось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 27 работаю и 30го. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 27 работаю и 30го. Тож вихідний 27-го. Помінятись ніяк? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Помінятись ніяк? А кто захочет работать два выходных подряд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Шо це за робота? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Суточная. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 R.I.D.I.K, сочувствую... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 27 работаю и 30го. блин, у тебя столько ништяков для отдыха всегда с собой((( а нельзя там договорится типа когда то за кого то тоже в праздник поработаешь если что. думаю ради такой поездки можно пожертвовать каким то будущим выходным на праздник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 шо за ништяки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 шо за ништяки? та все что нужно для правильного отдыха на природе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Creativ4eg, ну так огласи список - многое и у меня есть.. кроме рболовных пренадлежностей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах